Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabi çalışmalara tekrardan başlıyalı 5 ay falan oldu

ben kendime bişeyler yapmakla meşguldüm adet düzenim şaşınca, ki bu ay düşükten sonraki 8. ay , düşükten sonra 3. ay gittim doktora bişey yok, geçen ay gittim bişey yok meğer eşimin spoşlar tembelmiş sınırda dedi doktor ama doğal yolla olmasını etkiler hatta düşük nedeni bile olabilir dedi , eşin baktırdımı seninde ..................

doktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum

kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:

yok canım ya bence senin korunmana gerek yok .......................

ben bu sabah 7 bucuk itibariyle umutlarimi kaybettimm kismen. test negatif. belki daha erken dedim. biraz agladim biraz uzuldum. uyumusumm. kalktimm ki hastalanmisimm. umutlarimi tamamen kaybettim yanii. moralim de cok bozuk.kendim ettim, kendim buldumm

gecmisi okuyamadimm. sizden ne haber?? ne var ne yokk?

bitanemmm üzülme hayırlısı olsun en azından düzenin bozuk değil ve ne diyoduk üzülmek yok totem yapıcaz biz bugün kötü olursun evet ama toparlamalısın kendini üzerimize düşen görev çok büyük güçlü umutlu ve srtessiz olmayız

canlarım ben geldim eminönünde ve aldım çakşırı akşama başlayacağızz bakalım neler olacak bende çörek otu bal ve tarçın yapıcam yumurta için

mervemmm ağlamak yok hastalanmaya ağlamayalım bence bak ne güzel yumurtluyosun döllenecek o yumurta mutlaka

canlarım ben geldim eminönünde ve aldım çakşırı akşama başlayacağızz bakalım neler olacak bende çörek otu bal ve tarçın yapıcam yumurta için

bende kırmızıdan sonra başlıycam bal çörek otuna ama nasıl yapılıyo ne zaman uygulanıyo bilmiyom tam olarak :44::44::44:

mervemmm ağlamak yok hastalanmaya ağlamayalım bence bak ne güzel yumurtluyosun döllenecek o yumurta mutlaka

birazdan cikarim evden otlari alirimm, totemi de alirim gelirim.yarin benim de baslamam gerek.bu arada caksir nasil kullaniliyo

Son düzenleme:
bence keçiboynuzunu yemesin biz alacaktık dedim saçmalama kalpten gidersin hem pekmez hem keçiboynuzu hemde çakşır olmazz dedim pekmezle çakşır yeter dedik

benimki sadece caksir icmis olacak. pekmezi ne ara veriyorsun tatlim sen. keciboynuzu pekmezi miydi? karistimm vallahi. acaba keci boynuzunu adetim bitene kadar icse ise yarar mi? sonra da balli caksiri icer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…