- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.681
benimki sadece caksir icmis olacak. pekmezi ne ara veriyorsun tatlim sen. keciboynuzu pekmezi miydi? karistimm vallahi. acaba keci boynuzunu adetim bitene kadar icse ise yarar mi? sonra da balli caksiri icer.
kızlar yumurtanın fazla büyümesi çatlamasını engelleyip kiste dönüşmesine neden olabiliyomuş, bal tarçın çörek otuda yumurta geliştirici olduğu için pkolara daha iyi geliyo diye biliyorum, iyi araştırında kullanın benm sorunum olmayınca kullanmamıştım ...............
kızlar yumurtanın fazla büyümesi çatlamasını engelleyip kiste dönüşmesine neden olabiliyomuş, bal tarçın çörek otuda yumurta geliştirici olduğu için pkolara daha iyi geliyo diye biliyorum, iyi araştırında kullanın benm sorunum olmayınca kullanmamıştım ...............
bende eskiden pko vardı şuanda yok geçen baktı doktor temiz dedi kist filan yokkk dedi kullanmasak mı iremcim ne dersin
bende hiç kist mist yaşamamıştım ama düşükten sonra gerzek medicanın drları ilgilenmedi antibiyotik fln vermedi artık ondan mı bilmiyorum 40. Gunde hasta oldum gebelik kisti oluşmuştu bende 2 ay d.kontrol hapı kullandım geçti gitti üstüne 2 ay geçti tekrarlamadı dr tekrarlamazda dedi gerçi ama ben tırsmıyo değilim ne yapsak bilemedim heee zaten bu ay için değilde gelecek aylar için düşünüyorum bende
offf off işlerı ancak düzene soktum bu arada burasıda aktara dönmüş yawrileeer
mısır çarsına hoşgeldiniz ben biraz önce geldim ordan çok güzeldi ya çok seviyom eminönünü
ben sadece eşime keciboynuzu verıyorum aksamları o da cerez niyetine çitliyor
benimki sadece caksir icmis olacak. pekmezi ne ara veriyorsun tatlim sen. keciboynuzu pekmezi miydi? karistimm vallahi. acaba keci boynuzunu adetim bitene kadar icse ise yarar mi? sonra da balli caksiri icer.
onu yemez benimki katur kuturrr
bende o baharat kokularının kombinasyonuna bayılıyorum
selam kuzularım daha bu saat oldu yeni girebildim işler çok yoğun neler yptınız bakalım
kendimi tutamıyorum ben orda bi sürü şey aldım yine peynir kaymak falan filan
selam kuzularım daha bu saat oldu yeni girebildim işler çok yoğun neler yptınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?