- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.701
totem ne ne alıcan ki
çakşırı bilmiyorum ama araştırcam internetten
caksirla keciboynuzu ayni anda kullanilir mi? esimi iyice bi komaya sokayim diyorum da
ayyy kaymaak diyince agzım sulandıı
ben sadece eşime keciboynuzu verıyorum aksamları o da cerez niyetine çitliyor
merve ne yptın test yptınmı?
kendimi tutamıyorum ben orda bi sürü şey aldım yine peynir kaymak falan filan
cnm, çakşır ben geçen ay aldım esime.. ama ne , kime iyi gelir bildiğimizden mi, net den duyuyoruz. sonra haydih oopp, duyduğmuzu almaya gidiyoruz..
esim bunu2-3 kere içtiğinde hiç beklemediğimiz bir durumla karsılastık,ben çok çok üzüldümm..resmen yıkıldım...
bizde öyle arastırıp hadi alalım dedik ama, fos çıkdı.. bilmiyom belki bska biseyle denk geldi de, ters etki yaptı, onu da bilemeyiz..
çaksır denilince smdi tüylerim diken diken oluyo ..
hani bunu yazmakla seni de tereddüte düsürmek istemem ama, kendi görüsümü yazayım dedim ..
yaptim canimm maalesef negatif, onu gectimm 2 gun once hastalandim bile. sen ne yaptin?
bende özellikle şarküteri alışverişine bayılırım cesit cesit peynirler kaymak bal kahvaltılık soslar fln off acıktım vallavalla bende görünce dayanamadım ne olacak benim bu şişko halim
canım haklısında bizimkı şimdi birazda laf olsn diye yiyor aslında ama kaynatıp vermeye de baslıcm önmüzdeki ay:26:anti .. keçiboynuzunun öyle çerez gibi yenmesi hiçbir fayda vermiyor..
keçiboynuzunu belli bi dkka sı var kaynatılıp, içilmesi daha makbul deniliyor..
öncelerde hep senin demen gibi yiyordu..hiçbisey elde edemedik..
canim gecmis olsun, ne oldu ki kullaninca?cnm, çakşır ben geçen ay aldım esime.. ama ne , kime iyi gelir bildiğimizden mi, net den duyuyoruz. sonra haydih oopp, duyduğmuzu almaya gidiyoruz..
esim bunu2-3 kere içtiğinde hiç beklemediğimiz bir durumla karsılastık,ben çok çok üzüldümm..resmen yıkıldım...
bizde öyle arastırıp hadi alalım dedik ama, fos çıkdı.. bilmiyom belki bska biseyle denk geldi de, ters etki yaptı, onu da bilemeyiz..
çaksır denilince smdi tüylerim diken diken oluyo ..
hani bunu yazmakla seni de tereddüte düsürmek istemem ama, kendi görüsümü yazayım dedim ..
slm merve ..
sakın ha.. kürleri aynı anda bi baska kürle yapmayın diyolar ...
en zararsızı keçiboynuzu, kaynatıp suyunu içirin ..
off uykum geldi .. içim sıkıldı nedensee
cnm bnm yabnde dün yptım bnmde tek çizgi çıktı ama umutluyum hala bekliorum adetimi bi test daha var evde onu saklıorum olmazsam onu yapcam
yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa benim canım dünden beri taze kavrulmuş fıstıklı lokum istiyo bana alaydın keşkeeee
hayirlisi olsun canim benim, insallah hamilesindir
bende özellikle şarküteri alışverişine bayılırım cesit cesit peynirler kaymak bal kahvaltılık soslar fln off acıktım valla
canım haklısında bizimkı şimdi birazda laf olsn diye yiyor aslında ama kaynatıp vermeye de baslıcm önmüzdeki ay:26:
Eki Görüntüle 619529
fatmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana bundan aaaallllllll eminönü bana çok uzakkkk ühüüüüüüüü
ayyy aklıma gelmediyse ne oluyim ne güzelde olurdu ama tuttum kendimi aldırmadım kocişee
Eki Görüntüle 619529
fatmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana bundan aaaallllllll eminönü bana çok uzakkkk ühüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?