Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

totem ne ne alıcan ki

çakşırı bilmiyorum ama araştırcam internetten

cnm, çakşır ben geçen ay aldım esime.. ama ne , kime iyi gelir bildiğimizden mi, net den duyuyoruz. sonra haydih oopp, duyduğmuzu almaya gidiyoruz..
esim bunu2-3 kere içtiğinde hiç beklemediğimiz bir durumla karsılastık,ben çok çok üzüldümm..resmen yıkıldım...
bizde öyle arastırıp hadi alalım dedik ama, fos çıkdı.. bilmiyom belki bska biseyle denk geldi de, ters etki yaptı, onu da bilemeyiz..

çaksır denilince smdi tüylerim diken diken oluyo ..
hani bunu yazmakla seni de tereddüte düsürmek istemem ama, kendi görüsümü yazayım dedim ..

caksirla keciboynuzu ayni anda kullanilir mi? esimi iyice bi komaya sokayim diyorum da

slm merve ..
sakın ha.. kürleri aynı anda bi baska kürle yapmayın diyolar ...

en zararsızı keçiboynuzu, kaynatıp suyunu içirin ..

ben sadece eşime keciboynuzu verıyorum aksamları o da cerez niyetine çitliyor

anti .. keçiboynuzunun öyle çerez gibi yenmesi hiçbir fayda vermiyor..
keçiboynuzunu belli bi dkka sı var kaynatılıp, içilmesi daha makbul deniliyor..
öncelerde hep senin demen gibi yiyordu..hiçbisey elde edemedik..

nasıl bi etki ters mi tepti çalışma mı yapamadı

valla bende görünce dayanamadım ne olacak benim bu şişko halim
bende özellikle şarküteri alışverişine bayılırım cesit cesit peynirler kaymak bal kahvaltılık soslar fln off acıktım valla

anti .. keçiboynuzunun öyle çerez gibi yenmesi hiçbir fayda vermiyor..
keçiboynuzunu belli bi dkka sı var kaynatılıp, içilmesi daha makbul deniliyor..
öncelerde hep senin demen gibi yiyordu..hiçbisey elde edemedik..
canım haklısında bizimkı şimdi birazda laf olsn diye yiyor aslında ama kaynatıp vermeye de baslıcm önmüzdeki ay:26:

canim gecmis olsun, ne oldu ki kullaninca?
slm merve ..
sakın ha.. kürleri aynı anda bi baska kürle yapmayın diyolar ...

en zararsızı keçiboynuzu, kaynatıp suyunu içirin ..

tamam canimm, ayni anda kullanmayiz, sagolasinn

fatmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana bundan aaaallllllll eminönü bana çok uzakkkk ühüüüüüüüü

ayyy mükellef bi kahvaltı olsa bende oturur yerdim şimdi obur şirinimmm

ayyy aklıma gelmediyse ne oluyim ne güzelde olurdu ama tuttum kendimi aldırmadım kocişee

üüüühhhhhüüüüüüüüüüüüü ühhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüühhhhhhhhhüüüüüüüüüüüü

dünden beri canım öyle istiyoki içimi kemiro resmennnn kocişe dedim almaya alalımda nerden bulcaz eminönüne gün içinde gidemiyoruz ikimizdeee avucumu yaladım bende akşam aktar gezim bakım tadına bakar öyle alırım olmadı ama eminönünden almak bi başkaaa öyle gezerkene kese elinde hem yiycen hem gezcennnn anaaammmm bi yerim şişcekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…