- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.741
kızıma hamileyken gece11 de bu lokumdan asermiştm zavallı eşim kaç yer gezdikten sonra fatmamın da dediği gibi kuruyemişçide bulmustuama ne yemiştim o aksam
umutun eşine denk geldi demekki o depresyona soktu allah korusunnn
canım bu aserme olayını ciddiye alın hamıle oldunuz zamançünkü bilimsel olarak asermenın gercekliği kabul ediliyor
yavrular ben cikiyorum. caksirin olcusunu ogrenirseniz bana mesajatar misiniz? gorusuruz
bööleee olunca dikkate alıcamda benim canım normaldede hep olmıycak şeyler çeker ayırtedebilirim inşallahhh
ne dio orda anaaaaaam benimkini depreşşyona sokarsa bideya işte miktarını nasıl ayarlıcz ki:44:
valla benim gözüm korktu bu işten hee
HEMEN YARDIMCI OLAYIM
Kullanılışı :
Toz halindeki çakşır otu kökü tozunu bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı kök tozu ile sabah aç karna ve gece yatmadan önce yenilmelidir. Her kullanışta bir kaşık bal, bir kaşık kök tozu kullanılmadır.
Çay olarak içmek isterseniz cezvede kaynamış sıcak suyun üstüne bir şeker kaşığı kök tozu koyulup 2-3 dakika demlenir. Süzgeçte süzülüp içilebilir. İçine bal veya şeker eklenebilir.
3 hafta düzenli olarak uyguladığınızda astım ve bronşite iyi geldiği; erkeklerde cinsel güç ve isteği arttırdığı gibi sperm sayısında artış ve canlılık olduğu tespit edilmiştir.
Hiçbir yan etkisi yoktur.
UMUTTA AÇIKLAMADI Kİ NE ETKİ YAPTIĞINI , MELEK SÜPER BAHSETTİ VALLABENDE AKŞAM GİDİP ALAYIM TEST GÜNÜNNE KADAR YAPSIN DEDİYDİM , BENİM KIRMIZILAR SİNYAL ÇAKTI GELİYO BİR İKİ GÜNE ..............
vay kocaların halineee
yok yawrular emin olun aserme olayı cok farklıbişeyi canın cekiyor ve onu yemezsen cıldırck gibi oluyorsn birde su var genelde mevsiminde olmayan birseyı yemek istiyorsn ben mesela haziran ayında ayvaya asermiştim ve hala benı gören herkes ne oldu ayvaya yemeye devam ediyor musun der o kadar herkesn aklına kazındı
HEMEN YARDIMCI OLAYIM
Kullanılışı :
Toz halindeki çakşır otu kökü tozunu bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı kök tozu ile sabah aç karna ve gece yatmadan önce yenilmelidir. Her kullanışta bir kaşık bal, bir kaşık kök tozu kullanılmadır.
Çay olarak içmek isterseniz cezvede kaynamış sıcak suyun üstüne bir şeker kaşığı kök tozu koyulup 2-3 dakika demlenir. Süzgeçte süzülüp içilebilir. İçine bal veya şeker eklenebilir.
3 hafta düzenli olarak uyguladığınızda astım ve bronşite iyi geldiği; erkeklerde cinsel güç ve isteği arttırdığı gibi sperm sayısında artış ve canlılık olduğu tespit edilmiştir.
Hiçbir yan etkisi yoktur.
UMUTTA AÇIKLAMADI Kİ NE ETKİ YAPTIĞINI , MELEK SÜPER BAHSETTİ VALLABENDE AKŞAM GİDİP ALAYIM TEST GÜNÜNNE KADAR YAPSIN DEDİYDİM , BENİM KIRMIZILAR SİNYAL ÇAKTI GELİYO BİR İKİ GÜNE ..............
o değilde benim herife 3 hafta yediremem ki ben onu bal karabiberi bile yedirirken 50 takla atıyorum peşinde
o değilde benim herife 3 hafta yediremem ki ben onu bal karabiberi bile yedirirken 50 takla atıyorum peşinde
yedirebildiğin kadar yedir sende benimki gönüllü ya kalite için yicek diğer iş için değil
kaliteli sipoş getirir sağlıklı beboşşş
eriniyommu içimden mi gelmiyo ne bilim ben beyaaaa mala bağladımmm iyice ben heee
Pardon fulya onlar bağlantılıymış ben düzgün okumamışım
Pardon fulya onlar bağlantılıymış ben düzgün okumamışım
eheheheheh bana diyene bak heleeee
yaaa kuru öksürüğü vardı gıcık gibi gecen ateşi çıkmıştı ya 39 a ordan kalma akşamları bal karabiber veriyorum ona bile mızmızlanıyo çakşır makşır bakıcaz işte de benim hiç içimden gelmiyo bunları yapmak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?