Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok yawrular emin olun aserme olayı cok farklı bişeyi canın cekiyor ve onu yemezsen cıldırck gibi oluyorsn birde su var genelde mevsiminde olmayan birseyı yemek istiyorsn ben mesela haziran ayında ayvaya asermiştimve hala benı gören herkes ne oldu ayvaya yemeye devam ediyor musun der o kadar herkesn aklına kazındı

ne dio orda anaaaaaam benimkini depreşşyona sokarsa bideya işte miktarını nasıl ayarlıcz ki:44:

HEMEN YARDIMCI OLAYIM

Kullanılışı :
Toz halindeki çakşır otu kökü tozunu bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı kök tozu ile sabah aç karna ve gece yatmadan önce yenilmelidir. Her kullanışta bir kaşık bal, bir kaşık kök tozu kullanılmadır.
Çay olarak içmek isterseniz cezvede kaynamış sıcak suyun üstüne bir şeker kaşığı kök tozu koyulup 2-3 dakika demlenir. Süzgeçte süzülüp içilebilir. İçine bal veya şeker eklenebilir.

3 hafta düzenli olarak uyguladığınızda astım ve bronşite iyi geldiği; erkeklerde cinsel güç ve isteği arttırdığı gibi sperm sayısında artış ve canlılık olduğu tespit edilmiştir.

Hiçbir yan etkisi yoktur.

valla benim gözüm korktu bu işten hee

UMUTTA AÇIKLAMADI Kİ NE ETKİ YAPTIĞINI , MELEK SÜPER BAHSETTİ VALLA BENDE AKŞAM GİDİP ALAYIM TEST GÜNÜNNE KADAR YAPSIN DEDİYDİM , BENİM KIRMIZILAR SİNYAL ÇAKTI GELİYO BİR İKİ GÜNE ..............

bende akşama başlıcam hülya ablamdan cesaret aldım zatennnn

vay kocaların halineee

benim anamda bana haziranda hamile kalmış sürekli ayva istiyomuş canım olmamış ayvaları taşla ezip yermişşş

o değilde benim herife 3 hafta yediremem ki ben onu bal karabiberi bile yedirirken 50 takla atıyorum peşinde

Pardon fulya onlar bağlantılıymış ben düzgün okumamışım

eheheheheh bana diyene bak heleeee

yaaa kuru öksürüğü vardı gıcık gibi gecen ateşi çıkmıştı ya 39 a ordan kalma akşamları bal karabiber veriyorum ona bile mızmızlanıyo çakşır makşır bakıcaz işte de benim hiç içimden gelmiyo bunları yapmak :26:

içine sinmiyorsaa bence yedirme kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…