Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

alaka malaka yok işte ne yaparsak kendimize meğer ne çok bebek istiyomuşum hamile kalınca anladım o bende kalmadı o ayrı farkında olmadan kaldım şimdi bile isteye kalamıyorum meğer ne çok hamile varmış dkkasındamı hamile kalıyo bu millet yoksa herkes bizim gibi uğraşıyomu onu düşündüm durdum uzun bi süre saldım iplerini artık gelirse başım gözüm üstüne

cok saol cnm ya içime su serptin ama gercekten de serpmeni isterdim midem yanıyoo:)))

her sonuca hazırım canım bak ilk hamileliğimde 2 aylık evliyken hamile kalmışım ve sonraki 2 ay hamile olduğumu anlayamamışım. yeni gelinim ondan adet olamıyorum stresliyim vs. ben ankarada yaşıyorum gelin geldim buraya kimsem yok allahtan başka sizlerle sohbet etmeye başladım yazdıklarınızı okudum sohbetinize bir şekilde katıldım kendime geldim... herşeyin hayırlısı. ilkinde anlamadım bile bilmezdim yumurtlama bilmem ne ama ikinci bebeği isterken araştırıyorum çünkü ben behçet hastasıyım ve kortizon tedavisi gördüm dr. doğurganlığımın sıkıntıya gireceğini açık bir dille söylemişti.. şimdi size sormamın sebebi de ne biliyim bir sohbet ihtiyacı ya da olumluysada olumsuzsa da birşeyler konuşmak ihtimalleri paylaşmak... yarı yarıya ihtimaller zaten

Son düzenleme:

rabbim cok bekletmeden hepinizin kucaklarını miss kokulu bebeciklerle doldursun inşallaaah....

selam kizlar, kendimi kaybettim gezmekten. bi seyler aldim kendime de. beklenen bebisime de 2 tane penye tulum aldimm. aktar isini en sona biraktim. 250 liralik 6 sise macun satmaya calisti almadan bi sey ciktim. cok yorulmustum zaten .aktar aramadim baska. esim gelince gideriz belki. bunlar da cicilerimiz

yyyaa bırakma bizi hemencik gelll

gelemedim bitanem
ah benim kociş yokmu bir sürü iş yıktı başıma gitti yattı anca akşam
cevap verebildim size yarında sabahtan yokum izmire gidicem yine anca öğlen yetişirim size

ama yaaaa bensiz çok muhabbet ediyonuz
sonra ben okuyamıyom hepsini

canım üzülme bak görceksin
sende inşallah en kısa sürede hamile kalcaksın
hem bak ne güzel adetlerin şaşmıyo bu çok güzel
ben eminim bu ay hepimiz hamiş olcaz

mervecim napıyoruz tatlım
bu ay üzmüyoruz kendimizi totemi unutma
biliyorum üzülmemek elde değil ama napalım tatlım üzülsekte kelmiyoki
ama kafayı takmazsak bak gör hemen gelcek bebişler

mervecim napıyoruz tatlım
bu ay üzmüyoruz kendimizi totemi unutma
biliyorum üzülmemek elde değil ama napalım tatlım üzülsekte kelmiyoki
ama kafayı takmazsak bak gör hemen gelcek bebişler

bu ay oyle hulya abla.takmayacgim mumkun oldugunca. disari ciktim da kendime geldimm. totemimi de yaptimm. hayir olsun insallah hakkimizda.

üüüfffffffff kafayı yicem

hala perde seçemedim salona
aptal oldum perde düşünüm model bakmaktan :111:

nasıl karar vercem ben:122::122::122:

yok kuzum tabiki konuşcaz tabiki dertleşcez ben kocamı düşündüm onu ne kadar gerdiğimi düşündüm filan falan inş sen bebğine kavşursun

selamlar .. nasılsınız .. birazbiseylere bakim dedim, uykum geldi bee ve kimseler yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…