- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.781
nasılda zehir etmişim kendime geçen ayı resmen strese sokmuşum kendimi oldumu olacak mı yumurtladım mı adetim geldi mi gitti mi değer yükselcek mi düşücek mi öyle hafifim ki şimdi kötü bi tecrübe yaşadım ama çok şükür bu deneyimden büyüyerek çıktım
ne alaka diyebilirsiniz içimden geldi yazdım uysada oldu uymasada
ilk hamileliğimde gece gündüz acı yedim öyle canım istiyordu ki.... korkma Allahın izniyle birşey olmaz... zaten bebek şekillendikçe saçları tüyleri oluştukça da midende yanma olur... :) hayırlısı ile kucağına alırsın inş. canım
Ben gider kızlar öpüldünüz yarın devam ederizzz
cok saol cnm ya içime su serptin ama gercekten de serpmeni isterdim midem yanıyoo:)))
benim anamda bana haziranda hamile kalmış sürekli ayva istiyomuş canım olmamış ayvaları taşla ezip yermişşş
alaka malaka yok işte ne yaparsak kendimize meğer ne çok bebek istiyomuşum hamile kalınca anladım o bende kalmadı o ayrı farkında olmadan kaldım şimdi bile isteye kalamıyorum meğer ne çok hamile varmış dkkasındamı hamile kalıyo bu millet yoksa herkes bizim gibi uğraşıyomu onu düşündüm durdum uzun bi süre saldım iplerini artık gelirse başım gözüm üstüne
her sonuca hazırım canım bak ilk hamileliğimde 2 aylık evliyken hamile kalmışım ve sonraki 2 ay hamile olduğumu anlayamamışım. yeni gelinim ondan adet olamıyorum stresliyim vs. ben ankarada yaşıyorum gelin geldim buraya kimsem yok allahtan başka sizlerle sohbet etmeye başladım yazdıklarınızı okudum sohbetinize bir şekilde katıldım kendime geldim... herşeyin hayırlısı. ilkinde anlamadım bile bilmezdim yumurtlama bilmem ne ama ikinci bebeği isterken araştırıyorum çünkü ben behçet hastasıyım ve kortizon tedavisi gördüm dr. doğurganlığımın sıkıntıya gireceğini açık bir dille söylemişti.. şimdi size sormamın sebebi de ne biliyim bir sohbet ihtiyacı ya da olumluysada olumsuzsa da birşeyler konuşmak ihtimalleri paylaşmak... yarı yarıya ihtimaller zaten
rabbim cok bekletmeden hepinizin kucaklarını miss kokulu bebeciklerle doldursun inşallaaah....
yyyaa bırakma bizi hemencik gelll
çabuk gel meleklerim
merhaba kızlar nasılsınız ben an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum üzülmedim çünkü biliyordum fazla çalışmadık tam günü gününe adet oldum yine tek tesellim bu adetlerim hiç şaşmıyor ama hamile kalamıyorum anlamadım
ben bu sabah 7 bucuk itibariyle umutlarimi kaybettimm kismen. test negatif. belki daha erken dedim. biraz agladim biraz uzuldum. uyumusumm. kalktimm ki hastalanmisimm. umutlarimi tamamen kaybettim yanii. moralim de cok bozuk.kendim ettim, kendim buldumm
gecmisi okuyamadimm. sizden ne haber?? ne var ne yokk?
mervecim napıyoruz tatlım
bu ay üzmüyoruz kendimizi totemi unutma
biliyorum üzülmemek elde değil ama napalım tatlım üzülsekte kelmiyoki
ama kafayı takmazsak bak gör hemen gelcek bebişler
benim sorumdan esinlenerek yazmışsındır belki. aslında bende farkındayım yani %50 %50 hazırım her sonuca size sormam sadece insan konuşmak ister ya fikir almak ister ya öyle. yoksa Allahın takdiridir ki senin benim yorumumla olacak iş değildir... kendimi şartlandırıp da olumsuzlukla sonuçlanması ihtimalinden dolayı böyle bir açıklama yaptın sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?