Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaa ne bilim hem sinmiyo hemde onun nazıynan uğraşmak istemiyorum tepemin tasını attırıcak her seferinde yedirene kadar

ayyy evet o durum çok can sıkıcı oluyor her seferinde benimkide sedef hastası ilacını sürdün mü kaşınma kaşıntı hapını iç aslında benim bi tane bebeğim var her ne kadar kendisi kabul etmesede

ya ben kendime yapamıyomda kocişim ikiletmez yapar deneyelim bir haftaya teste gidecek bakarız işe yarıyomu anlaşılır gidip alayım akşama ben .............

senin kafada gitmişşş

hem sinirliyim , hem yoruldum ikisi birleşince zaten kafam gitti iyice , du yaptığımı anlatayım sizede az gülün önce geçen yemeğe çıktık öğlen , ben pizza söyliycem aklımca meğer hamburger söylemiş benim dil, adam getirdi hamburgeri ben diyorum inatla ki ben hamburger istemiştim, kızlar yüzüme bakıyolar Adamda hamburger zaten diyo , pizza söylemeyi beceremediğim gibi adama pizza söylemiştim bile diyemedim Adam bide tabağı çeviriyo sanki çevirince hamburger olduğuna ikna olcamm bilmiyoki pizza demeye çalışıyom....

Bu yetmez gibi bizim banyoda terlik kullanmıyoruz bir tek duşakabinde, lavabo tarafı için lazım olmuyo, haftasonuda eşime diycem ki banyoda ki terliği kullanınca dik ki ıslak kalmasın terlik , adam benle inatlaşıyo ki ben ıslatmıyom terliği bende inatlaşıyom ki nasıl ıslanmıyo :84::84::84:, yıkanınca noluyo diyom, adam diyo yıkamıyom ki sonra ortaya çıktı ki adama diyomuşum ki tuvaletteki terliği dik

ALLAhım yaaa senin kafa bi milyon olmuş bacımmmm

sesli güldüm lennn çok komikmiş nasılda doğru tespit yapmışımmmm

ya ben öğlen ayıptır söylemesi köfte yedim canınız cekmez inşşş kızlar
köftenin de yanında acı biber turşusu yedimmm cok iyi cok güzel ama şimdi midem yanıyoo.
yanmayı gectim ya bebeğime bişi olur die korku sardı
bişi olmas demi?

anlıyorum senii çalışmayınca daha çok takıcaksın ama vucudun izin zamanı gelmiş yirim la senii bennnn hamburger die de ısrar edermiş

esas adama güldüm tabağı çeviriy iyice göreyim diye

napcaz bu sene bebek olursa diye kullanmıcaz mı izinleri

benim ailemde uzakta mecbur dayancam en azından bahara kadar , hastalık yüzünden kasımda fazlasıyla kullandım, hastalık yüzünden olunca dinlenemedimde .........

süpersiniz kızlarrr :)) eğer bende bu ay hamile değilsem 6 gün sonra belli olacak o zaman :))))) alıyım bu otu :))) hem yiyim hem de yediriyim farklı bir tatlı diye :))))))

kızlar size uzamanlık sorusu geliyorrr
yumurtlama günüm 18 ocaktı 14 ü 15 e bağlayan gecede :)))))) ama ondan sonra hiç birlikte olmadık taaaki 26 ya kadar acaba sizce ben hamile kalmış olabilir miyim? çünkü yumurtlama günüm 18 gözüküyordu.... az çok belirtimde var ama bata da 6 gün var hadi bilenler yorumlarınızı bekliyorumm

ben böyle sorulara cevap vermiyorum artık herkesin belirtisi filan farklı geç olur erken olur bişey diyip ne sizi üzerim nede umutlandırırım hayırlısı

adam sana netliğini ayarlamış hani foto makinelerinde olurya cevirdikçe netleşir
bende yaza kullanmak istiyorum ama hamiş olursam zaten kullanmam doğum sonrasına ekletirim

allah seniiiiii :))) allah senin iyiliğini versinnn var ya yerlere yattım gülmektenn :)))) allah gülen yüzünü soldurmasın inş. Kardeşim :))

o otun dişi ve erkeği varmış dikkat et inşallah hamişsindir tabi.....

nasılda zehir etmişim kendime geçen ayı resmen strese sokmuşum kendimi oldumu olacak mı yumurtladım mı adetim geldi mi gitti mi değer yükselcek mi düşücek mi öyle hafifim ki şimdi kötü bi tecrübe yaşadım ama çok şükür bu deneyimden büyüyerek çıktım

ne alaka diyebilirsiniz içimden geldi yazdım uysada oldu uymasada

ilk hamileliğimde gece gündüz acı yedim öyle canım istiyordu ki.... korkma Allahın izniyle birşey olmaz... zaten bebek şekillendikçe saçları tüyleri oluştukça da midende yanma olur... :) hayırlısı ile kucağına alırsın inş. canım

benim sorumdan esinlenerek yazmışsındır belki. aslında bende farkındayım yani %50 %50 hazırım her sonuca size sormam sadece insan konuşmak ister ya fikir almak ister ya öyle. yoksa Allahın takdiridir ki senin benim yorumumla olacak iş değildir... kendimi şartlandırıp da olumsuzlukla sonuçlanması ihtimalinden dolayı böyle bir açıklama yaptın sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…