- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.761
içine sinmiyorsaa bence yedirme kuzummm
yaaa ne bilim hem sinmiyo hemde onun nazıynan uğraşmak istemiyorum tepemin tasını attırıcak her seferinde yedirene kadar
ayyy evet o durum çok can sıkıcı oluyor her seferinde benimkide sedef hastası ilacını sürdün mü kaşınma kaşıntı hapını iç aslında benim bi tane bebeğim var her ne kadar kendisi kabul etmesede
eheheheheh bana diyene bak heleeee
Yaaa kuru öksürüğü vardı gıcık gibi gecen ateşi çıkmıştı ya 39 a ordan kalma akşamları bal karabiber veriyorum ona bile mızmızlanıyo çakşır makşır bakıcaz işte de benim hiç içimden gelmiyo bunları yapmak :26:
senin kafada gitmişşş
ya ben kendime yapamıyomda kocişim ikiletmez yapar deneyelim bir haftaya teste gidecek bakarız işe yarıyomu anlaşılır gidip alayım akşama ben .............
hem sinirliyim , hem yoruldum ikisi birleşince zaten kafam gitti iyice , du yaptığımı anlatayım sizede az gülün önce geçen yemeğe çıktık öğlen , ben pizza söyliycem aklımca meğer hamburger söylemiş benim dil, adam getirdi hamburgeri ben diyorum inatla ki ben hamburger istemiştim, kızlar yüzüme bakıyolarAdamda hamburger zaten diyo , pizza söylemeyi beceremediğim gibi adama pizza söylemiştim bile diyemedim Adam bide tabağı çeviriyo sanki çevirince hamburger olduğuna ikna olcamm bilmiyoki pizza demeye çalışıyom....
Bu yetmez gibi bizim banyoda terlik kullanmıyoruz bir tek duşakabinde, lavabo tarafı için lazım olmuyo, haftasonuda eşime diycem ki banyoda ki terliği kullanınca dik ki ıslak kalmasın terlik , adam benle inatlaşıyo ki ben ıslatmıyom terliği bende inatlaşıyom ki nasıl ıslanmıyo :84::84::84:, yıkanınca noluyo diyom, adam diyo yıkamıyom ki sonra ortaya çıktı ki adama diyomuşum ki tuvaletteki terliği dik
allahım yaaa senin kafa bi milyon olmuş bacımmmm
ya ben kendime yapamıyomda kocişim ikiletmez yapar deneyelim bir haftaya teste gidecek bakarız işe yarıyomu anlaşılır gidip alayım akşama ben .............
hem sinirliyim , hem yoruldum ikisi birleşince zaten kafam gitti iyice , du yaptığımı anlatayım sizede az gülün önce geçen yemeğe çıktık öğlen , ben pizza söyliycem aklımca meğer hamburger söylemiş benim dil, adam getirdi hamburgeri ben diyorum inatla ki ben hamburger istemiştim, kızlar yüzüme bakıyolarAdamda hamburger zaten diyo , pizza söylemeyi beceremediğim gibi adama pizza söylemiştim bile diyemedim Adam bide tabağı çeviriyo sanki çevirince hamburger olduğuna ikna olcamm bilmiyoki pizza demeye çalışıyom....
Bu yetmez gibi bizim banyoda terlik kullanmıyoruz bir tek duşakabinde, lavabo tarafı için lazım olmuyo, haftasonuda eşime diycem ki banyoda ki terliği kullanınca dik ki ıslak kalmasın terlik , adam benle inatlaşıyo ki ben ıslatmıyom terliği bende inatlaşıyom ki nasıl ıslanmıyo :84::84::84:, yıkanınca noluyo diyom, adam diyo yıkamıyom ki sonra ortaya çıktı ki adama diyomuşum ki tuvaletteki terliği dik
bide halimizi görsen ölürsünnn, kafa gitti benden izin lazım banada bebek uğruna dayanıyom inan .............
bide halimizi görsen ölürsünnn, kafa gitti benden izin lazım banada bebek uğruna dayanıyom inan .............
anlıyorum senii çalışmayınca daha çok takıcaksın ama vucudun izin zamanı gelmiş yirim la senii bennnn hamburger die de ısrar edermiş
napcaz bu sene bebek olursa diye kullanmıcaz mı izinleri
kızlar size uzamanlık sorusu geliyorrr
yumurtlama günüm 18 ocaktı 14 ü 15 e bağlayan gecede :)))))) ama ondan sonra hiç birlikte olmadık taaaki 26 ya kadar acaba sizce ben hamile kalmış olabilir miyim? çünkü yumurtlama günüm 18 gözüküyordu.... az çok belirtimde var ama bata da 6 gün varhadi bilenler yorumlarınızı bekliyorumm
esas adama güldüm tabağı çeviriy iyice göreyim diye
benim ailemde uzakta mecbur dayancam en azından bahara kadar , hastalık yüzünden kasımda fazlasıyla kullandım, hastalık yüzünden olunca dinlenemedimde .........
Hem sinirliyim , hem yoruldum ikisi birleşince zaten kafam gitti iyice , du yaptığımı anlatayım sizede az gülün önce geçen yemeğe çıktık öğlen , ben pizza söyliycem aklımca meğer hamburger söylemiş benim dil, adam getirdi hamburgeri ben diyorum inatla ki ben hamburger istemiştim, kızlar yüzüme bakıyolarAdamda hamburger zaten diyo , pizza söylemeyi beceremediğim gibi adama pizza söylemiştim bile diyemedim Adam bide tabağı çeviriyo sanki çevirince hamburger olduğuna ikna olcamm bilmiyoki pizza demeye çalışıyom....
kızlar size uzamanlık sorusu geliyorrr
yumurtlama günüm 18 ocaktı 14 ü 15 e bağlayan gecede :)))))) ama ondan sonra hiç birlikte olmadık taaaki 26 ya kadar acaba sizce ben hamile kalmış olabilir miyim? çünkü yumurtlama günüm 18 gözüküyordu.... Az çok belirtimde var ama bata da 6 gün varhadi bilenler yorumlarınızı bekliyorumm
ya ben öğlen ayıptır söylemesi köfte yedim canınız cekmez inşşş kızlar
köftenin de yanında acı biber turşusu yedimmm cok iyi cok güzel ama şimdi midem yanıyoo.
yanmayı gectim ya bebeğime bişi olur die korku sardı
bişi olmas demi?
nasılda zehir etmişim kendime geçen ayı resmen strese sokmuşum kendimi oldumu olacak mı yumurtladım mı adetim geldi mi gitti mi değer yükselcek mi düşücek mi öyle hafifim ki şimdi kötü bi tecrübe yaşadım ama çok şükür bu deneyimden büyüyerek çıktım
ne alaka diyebilirsiniz içimden geldi yazdım uysada oldu uymasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?