Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aa kızıcam ama enişteme seni çok yoruyor ama öğlene kadar sensiz kaynatırız azcık sonra ben sana özet geçerim

Günaydın kızlar......................

Dün gittim bir aktara dedim ver bana çakışır , dedi boşver onu daha iyi şeyler var bizde , üstüne bide çaktımı bir Ne gibi dedim arı sütü bal polen 2 şey daha karıştırıyomuş çok iyi bir ay kullan gelecek aya test tavan yapsın dedi, ne kadar dedim kilosu 170 miş, çakışır ne kadar dedim onunda kilosu 100 dedi meleğin 3 liraya aldığını bana 10 a kakalayacak, bende ikisinide almadan çıktım vzgeçtim, birde girdiğimde bu otun dişisi erkeği varmış biliyonuz mu dedim yok dedi, bende eşime otur kabak çekirdeğini ye ilacını iç gelecek hafta teste git dedim çünküüüüü kırmızılar geldi sayılır

günaydın kuzucum bizde aldık çakşırı ama nasıl yapacağımıza karar veremedik hala duruyor hangi oranda karıştıracağızz bilmiyorum

bana da aynisini yaptilar biliyo musun nben de almadan ciktim. erkegi disisi bilmiyorlarmis. sana 170 demis yinee. bana 5kavonuz sey cikardi 1 tanesini ben bir tanesini esim yiyecek bir de 3unu karistirip beraber yiyecekmisiz. bir de minicik bir sey verdi. benim icinmis rahmi temizlermis. 300 e yakin tuttu. kalsin dedim. ne uyanik millet. kadin o kadar sey cikartinca heralde mutsuz vaka gibi gozukuyorum diye dusundumm.

gunaydinn cannlarr

günaydın kuzucum bizde aldık çakşırı ama nasıl yapacağımıza karar veremedik hala duruyor hangi oranda karıştıracağızz bilmiyorum

bir kaşık bal bir kaşık çakışır oranında macun yapılıyomuş

ben arı sütü bal polen iyi diye biliyorum zaten, büyük ihtimal o 170 de doğru nettende bakmıştım, ama benim eşimin sıkıntısı sınırda zaten şuan ilaç kullanıyo test yapsın bakarız sonra diye düşündük, ama adam birde orda başkalarıda var diye galiba, anladım ben senin derdini diyo birde göz kırpıyo ya .........................................

1 sisesi polendi verdigi. bana hepsini hesapladi. sonra bakti ben alacak gibi degilim. sonra 2 kavanozu o kucuk tupu cikardi. bunlar aslinda kullanmana gerek yok ihtiyacin yok demez mi? digerlerini almadimm hic. adamin yaptigi da ayip ama. sinir olurdum ben

sabah niye bu saatte kalktın yavrum sen çalışmıyordun sanki yanlışmı hatırladım dinlenmeye çok ihtiyacım var

evet calismiyorum canim. sabah esimle beraber kalkiyorum ama. kahvalti ediyoruz beraber. uykum aciliyor. yine acildi uykum.regl in etkisi de var tabi. yattim tekrar uyuyamayinca kalktim mecbur. carsiya gidecegim bir de caksir icin. bir de dun kendime gomlek almistim. onu degistirmeye gidecegim. uyuyunca kendime gelemem. o bakimdan yanii

denicez bakalım umarım ters tepmez

poleni bende duydum iyiymiş erkekler işte bu yüzden içmek istemiyolar yanlış anlaşılıyor diye halbuki derdimiz kalite

denicez bakalım umarım ters tepmez

poleni bende duydum iyiymiş erkekler işte bu yüzden içmek istemiyolar yanlış anlaşılıyor diye halbuki derdimiz kalite

alanlar kadinlar yine. erkekler dusunmuyor ki kadinlar aliyor. yani bizde oyle oluyor. esnef beni baska bi yerde gorunce parmakla gosterip bunlar benden polen almisti diyecek degil yaa millet fesat biz ne yapalim

ayy valla bravo evde olsam bu saatte kalkıp kahvaltı edemezdim heralde adama hazırlar yatardım ben uykucu şirinim uykuyu çok severim

alanlar kadinlar yine. erkekler dusunmuyor ki kadinlar aliyor. yani bizde oyle oluyor. esnef beni baska bi yerde gorunce parmakla gosterip bunlar benden polen almisti diyecek degil yaa millet fesat biz ne yapalim

millet kendi sorun yaşıyo ya herkesi öyle sanıyorr bizim içimiz temiz niyetimiz saff

ayy valla bravo evde olsam bu saatte kalkıp kahvaltı edemezdim heralde adama hazırlar yatardım ben uykucu şirinim uykuyu çok severim

ben de cok severim uykuyu fakat tek basima kahvalti edemiyorum. esimle olunca yiyorum. esim alisik degil bir de sabah kahvalti olayina. yeni yeni alisti. sorsan hala yat uyu canim istemiyor der. bir de sizler varsiniz. sizinle konusmak bana cok iyi geliyor. esim gelince aksam forumdaslarin napiyo die soruyor

ya bide heralde evdeolunca böyle bi düzen oturmuş oluyor bize şimdi cazip geliyor hatta şimdi çok uykum olduğu için baya bi hevesliyim
benimde asker yarenlerimi bilirdi eşim soruyodu o ne yaptı bu ne yaptı filan diye

ayyyy yerim ben onun cicileriniiiii

günaydın yavru kuşlarımm nasılsınızzzz yorgun bir gecenin ardından sabah yine işteyimm uykuluyum mahmurum

günaydın yawrummm

günaydın bebekimmmm çok biliyo herkes yaaaa alternatif tıp diyoruzda birde bilmiş esnafa denk gelirsen vay haline

günaydın mervişiiimmmm görüyolar ihtiyacı ne kadara kakalayabilirseme yatıyolar sinir oluyorum bu tip zihniyete ben

lakayık esnaf ne olucakkk

canim bundan 3-5 ay oncesine kadar calisiyordum. uykumdan feragat edip sabah kalkip sandivic hazirliyordum. istanbul trafigi malumm. giderken arabada yiyorduk.o zaman o kdar bozuluyordum ki uykumu alamadim die. erken kalkiyorum die. ama simdi hic kotu hissetmiyorum. ne de olsa yatar uyurumm ben valla siz benim bildigimiz arkadasim gibi oldunuz. esim de cok rahat. eve geldiginde mutlu oldugumu goruyor hep. normalde cok mutsuz oluyordum. sIkIliyorum evde

günaydın bebeklerimmmmm

nasılsınızzz

ben bugun biraz migren ağrılıyım baş ağrısıyla uyandım akşamı görebilicekmiyim bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…