Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tabiya aneyin latifeleri sağolsun hep açıtır
hain köftedir biraz

kızlar

rabbim kabul ederse ben meryem suresine
başladım hepinizin adını vererek dua ediyorum
rabbim inşallah bu ay bizim yüzümüzü güldürür

kızlar bende alanıma kaç yıllık evli olduğumu eklemek istiyorum ama :))) ne biçim bir cümle bu :)))) nasıl yapabilirim bana yardım eder misiniz acep :))

merhaba ben yenı uye oldum aralıgın 19 kurtaj oldum bebegım 6hafta 3 gunlukken kalpı durdu ama hala regel olmadım doktora muyaneye gıttım rahımınde bısey yok dedı 2 gun once hcg testı yaptım 1.17 cıktı dun tekrar yıne yaptım 1.6 cıktı hamılemıyım acaba ogle olan varmı varsa yorumlarını beklıyorum

canım ben pek o değerlerden anlamam ama yazdığın kadarıyla
yükselme var bence bi doktoruna danış istersen

bende de gıcık bir göbüş kaldı doğumdan sonra o kadar mekik boşa gitti zayıfım ama göbekliyim

Ben de öyle zayıf ama göbekliyim hamilelikten sonra da iyice sarkar heralde. 8 aydır da bebek için çalışıyoruz diye spor da yapmadım saldım iyice bakalım ne olacak.

Öncelikle geçmiş olsun canım Allah evlatlarının acısını göstermesin. Kürtajın yeni olduğu için adet düzenin şaşırmış olabilir. hcg testine göre hamile değilsin.

tabiya aneyin latifeleri sağolsun hep açıtır
hain köftedir biraz

kızlar

rabbim kabul ederse ben meryem suresine
başladım hepinizin adını vererek dua ediyorum
rabbim inşallah bu ay bizim yüzümüzü güldürür

allah kabul etsin ablacımmm dualarımızıı sağolasınnnn

Mercimeğimin canı istemiş olabilirr her laftan her görüntüden bir yemek hayal edebiliyorumm Algıda seçiciliğim tavan yapmış durumda

yirim o mercimeği benn yirimmmmmmmm

bende de gıcık bir göbüş kaldı doğumdan sonra o kadar mekik boşa gitti zayıfım ama göbekliyim

bende göbüşümle döverim seni ozamannnn

heeeyyyyyyy delirtmeyin oğlumm beniii ben döverim etimnen butumlan göbişimlen totomlan sizi ona göreee

ya içimde kötü bi his var onun bebeği ile ilgili umarım yanılıyorumdurrr:26::26::26::26:

Rabbim hayırlısı versin inşallah sağlıklıdır her ikiside

benim bir arkadaşımın başına aynı senin gibi bir durum geldi... kürtajdan 1 ay sonraydı sanırım yada 1.5 ay kızcağız kaza yaptı eşiyle ölümden döndüler kandaki değerlere bakarlarken kızın 3 günlük hamile olduğunu öğreniyorlar.... beta hcg testinde çocuk 1 günlükse bile çıkıyormuş benim annem ebe hemşire ona hocası söylemiş.... biraz daha sabret bakalım canım belki kürtajdan sonraki değerlerin sıfırlanmamıştır ama bebişde olabilir :)) hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…