- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.021
Birbirinizin butlarını ısıracağınıza alalım birer tavuk onun butlarını ısıralımEn azından karnımız doyar
inşallahh kübramm valla aklıma geldikçe dua ediyorum hem aynur ablay hem bebişime hem hepimize artık bi aileyiz isimlerimizi vererek dualarımıza ekliyoruz... rabbim bu zorlu süreçte birbirimizi bulmamızı nasip etti çok şükür elele yürüyoruz bu yolu...
ama ama ama sen taşşsın taşşşş anney latife etmişşş
iki canlı olduğu nasıl belliiiii tavıkk mı istedi senin canın bakimmmm
kııızzzzz butlarımızı kapıştırmayalım istersen pişman olursunnbende seni yirimmm kıymatlımmmmmm
bende de gıcık bir göbüş kaldı doğumdan sonra o kadar mekik boşa gitti zayıfım ama göbekliyim
canım o gçbek benim ilk doğumda kalmıştı
sonra aniş ikincide doğumdan sonra sıkı sıkı bağladı
gitti şimdi az var
Aynur ablayı ben de merak ediyorum o gideli kaç gün olduu?? Artık döndüğünde bebişi baya bi büyümüş olur heralde
merhaba ben yenı uye oldum aralıgın 19 kurtaj oldum bebegım 6hafta 3 gunlukken kalpı durdu ama hala regel olmadım doktora muyaneye gıttım rahımınde bısey yok dedı 2 gun once hcg testı yaptım 1.17 cıktı dun tekrar yıne yaptım 1.6 cıktı hamılemıyım acaba ogle olan varmı varsa yorumlarını beklıyorum
kızlar
rabbim kabul ederse ben meryem suresine
başladım hepinizin adını vererek dua ediyorum
rabbim inşallah bu ay bizim yüzümüzü güldürür
ya içimde kötü bi his var onun bebeği ile ilgili umarım yanılıyorumdurrr:26::26::26::26:
allah kabul etsin ablacım çok saol bizide düşündüğün için
bende de gıcık bir göbüş kaldı doğumdan sonra o kadar mekik boşa gitti zayıfım ama göbekliyim
merhaba ben yenı uye oldum aralıgın 19 kurtaj oldum bebegım 6hafta 3 gunlukken kalpı durdu ama hala regel olmadım doktora muyaneye gıttım rahımınde bısey yok dedı 2 gun once hcg testı yaptım 1.17 cıktı dun tekrar yıne yaptım 1.6 cıktı hamılemıyım acaba ogle olan varmı varsa yorumlarını beklıyorum
tabiya aneyin latifeleri sağolsun hep açıtır
hain köftedir biraz
kızlar
rabbim kabul ederse ben meryem suresine
başladım hepinizin adını vererek dua ediyorum
rabbim inşallah bu ay bizim yüzümüzü güldürür
Mercimeğimin canı istemiş olabilirr her laftan her görüntüden bir yemek hayal edebiliyorumm Algıda seçiciliğim tavan yapmış durumda
bende göbüşümle döverim seni ozamannnn
ya içimde kötü bi his var onun bebeği ile ilgili umarım yanılıyorumdurrr:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?