Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biliyorum canım ama korku bağları bekletir derler eskiler ya
hah işte bende öyleyim
bide allahtan çürük yok bendeniz salak
kestane yerken kırdım dişimi arkadan o yapıyo ağrıyı

ben oynamıcam sen bana günaydın demedimmmmm

kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz ısırırım o olmayan butlarını günaydının en şahanesi senin olsunnnn çok konuşuyonuz kaçırıyom arada yazılar öylemi yaptım ben ayıp etmişim atım kendimi ben o zaman 5. katta aşağıı tutmayın beni atlamaya gidiyorummmm

biliyorum canım ama korku bağları bekletir derler eskiler ya
hah işte bende öyleyim
bide allahtan çürük yok bendeniz salak
kestane yerken kırdım dişimi arkadan o yapıyo ağrıyı

Allah kolaylık versin,eğerçürük yksa korkma işte çünkü gırgır ile temizlenecek yerin yok.. sadece dolgu yapacak diş dolgusu başkada birşey değil. hatta iğne bile yapmaz fıs fıs sıkar sadece çoook geçmiş olsun canım benimm

Bu kadar öpücüğe grip olma e mi :)

Oyanamayanın ttotosuna iğne batsın hee o zaman benim yerime de kalk oyna bakiymmm

oohhh miissss kimin geldiiii hem senin hem yiğenimin öpücüğüüüüüüüüüü

sen otur zaten totonun üstüne ben oynarım senin yerinee tüm hamişlerin yerine oynarım sıkıntı yokkk oynadığım bi işe yarasın bariii

çocukluk piskolojisi bu
taaaaa ordan geliyo kesseler götüremiyolar beni
haaa şuna razıyım bayıltsınlar hepsini söksünler
ona okeyim

eter koklatıp götürsün eniştecim yada içki içsinnnn

sakınn kıyamam ben sana yerim seni ama benim butlar sağlam merak etme

lanvini hatırlasanız olumsuz etkileniyorum diye çıktı gelmicem dedi öyle bi durum işte
lanvinden ziyade aynur ablayı merak ediyorummmmmmm

evet evet hatırladımmmöyle demişt o biraz uzak dursun kafasını dağıtsın dediği gibi iyi gelir belki bende aynur ablayı çok mrk ediyorumm

evet aynur ablanın durumuda tam net degıldı o zaman:18::18:inşallah ikiside iyidir bir problem yoktur

inşallahh kübramm valla aklıma geldikçe dua ediyorum hem aynur ablay hem bebişime hem hepimize artık bi aileyiz isimlerimizi vererek dualarımıza ekliyoruz... rabbim bu zorlu süreçte birbirimizi bulmamızı nasip etti çok şükür elele yürüyoruz bu yolu...

ehem ehem burda but yarışı yapılıyosa
bence heveslenmeyin birincilik benim
sağolsun anam sabah bidaha hatırlattıda

ama ama ama sen taşşsın taşşşş anney latife etmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…