- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.041
Ben de öyle zayıf ama göbekliyim hamilelikten sonra da iyice sarkar heralde. 8 aydır da bebek için çalışıyoruz diye spor da yapmadım saldım iyice bakalım ne olacak.
Öncelikle geçmiş olsun canım Allah evlatlarının acısını göstermesin. Kürtajın yeni olduğu için adet düzenin şaşırmış olabilir. hcg testine göre hamile değilsin.
merhaba ben yenı uye oldum aralıgın 19 kurtaj oldum bebegım 6hafta 3 gunlukken kalpı durdu ama hala regel olmadım doktora muyaneye gıttım rahımınde bısey yok dedı 2 gun once hcg testı yaptım 1.17 cıktı dun tekrar yıne yaptım 1.6 cıktı hamılemıyım acaba ogle olan varmı varsa yorumlarını beklıyorum
kızlar bende alanıma kaç yıllık evli olduğumu eklemek istiyorum ama :))) ne biçim bir cümle bu :)))) nasıl yapabilirim bana yardım eder misiniz acep :))
tatlıcım ben gittim adetin 21. günü progeatoron ve tsh baktı doktor progestoron yumurta için bakılan bir tahlilkızlarrrr günaydınnn.
nasılsınız.. kaç gündür yoğunluktan giremiyorum.
sabahtan akşama kadar envanter girişi yapıyorum. diğer iş yoğunluklarından dolayı da çok bölünüyorum. o yüzden bi türlü bitedi giriş işlemleri.
bi de inanılmz yorgunum sabah zor kalktım. kocişle ben 30-35 yaşındaki insanlar 20 yaşındaki gence ayak uydurmaya kalkarsan böle olur. kocişimin boynu benim sağ kolve omzum tutulmuş durumda... ama çok eğlendik. tüm hafta sonu ve her gece gezdik.
dün akşam uğurladım kardeşimi.
tüm yüzümü ergenler gibi sivilce bastı. ve adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo.. gene erken olcam galiba. bu ay hiç umudum yok. yumurtlama belirtim olmadı hiç bi de gezmekten sabah akşam tembellik ettik hiç çalışmadık bu aralar kocişle..
yarın 21. günüm doktor kontrolüm var. kızlar acaba ne kontrolü bu kan mı alır ne yapar...daha önce gideniniz var mı 21. günde....
bu arada atlaya atlaya geçmişe şöle bi baktım dün akşam. ama yetişmek ne mümkün. hepsini okuyamadım.
facebookkk grubu ile ilgili kaçırdığım bi gelişme var mı...
TOTEM ne ben de katılayım toteme
bu arada aktar aktar dolaşmışınız
fatmacım kan değerin normale düşmüş. inşallah hiç bi problem kalmaz...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzereeee
günaydın kızlar.................................
teşekkür ederim ablacım bizde öyle yapalım bari
kaç gündür eve geç gidiyodum o yüzden ama dün gece bi uyumuşum bi uyumuşum dinlendim
herkese günaydınnnnn
günaydın güzel bayanlar
ablacımm dün bütün gün çektim ağrıyı akşam hafifledi iyice dinlendim bende ama sabah bi kalktım sağ şakağımda hala ağrı ama migren gibi değil sızı gibi bugünde onunla takılırım artıkınnn
ablişşş çok yorulmuşsun sen dişçi için yeliz çekti ağrıyı ama ben yazmıştım gece tutarsa gripini nemli bi pamuğa batırın pamuğun ilaçlı kısmınıda ağrıyan dişinize koyun die o uyutur anca baska türlü rahat vermez diş ağrısı çok geçmiş olsun sanada dr dan kaçmak çözüm değil ablammm git bir an öncede daha çok acı çekme
çilekimmmmmmmm hoşgelmiş sefalar getirmişsinnn biz çenesidüşüklerin hızına yetişilmiyor değil misende arayı fazla açma özlüyoruz seni bebekimmm
günaydın bebikommmmmnassııınnnnnnnnnnnnnnn
ballı lokmam günaydın hem gözn aydın hem allah kavuştursun gözün aydın kocişle yanlız kaldın allah kavuştursun kardeş neticede ayrı düşürmesin rabbimm21. gün muhtemelen yımırtlamışmısın ona bakar gibime geliyo yinede bilmiyorum kuzucuğummmm dr dan sonra hbr et mutlaka ayrıca totemimizde bebiş kıyafetleri aldık belki cicileri görürde gelirler die avatar resmi yaptık bide onları öyle bi totem işte fakirin umudu derler ya o hesap face grup işi için isim hazır ama çok az kişi fikrini beyan etti inşallah bugün yarın bi karara bağlarız olayı
günaydınnnn kraliçeeeee
günaydın yavrucuklar hepinize fulyacım arayı açmak istemiyorumda anneciğime gittim ordanda girmek istemedim hasret giderdik bol bolgüzel topiğimin güzel hatunları
hepinize günaydın
hepinizi komacan komacan öpüyorum
yardım istemiştim ama(
tatlıcım ben gittim adetin 21. günü progeatoron ve tsh baktı doktor progestoron yumurta için bakılan bir tahlil
günaydın yavrucuklar hepinize fulyacım arayı açmak istemiyorumda anneciğime gittim ordanda girmek istemedim hasret giderdik bol bol
ya içimde kötü bi his var onun bebeği ile ilgili umarım yanılıyorumdurrr:26::26::26::26:
valla o göbek az da olsa illaki kalıyor canımbide çatlak olayı var o konuya hiç girmiyorum bile allahtan çok azıcık var hamileliğin ufak tefek yaptıkları bunlar
Umarım yanılıyosundur canım yaa güzel haberlerle gelsinn
Napalım her Türk kadını gibi göbekli olmaya mahkumuzAma doğumdan sonra karnı sıkı sıkı bağlayınca göbeğin gitmesinde faydası olduğunu duymuştum .
yalnış hatırlamıyosam değerlerinde
biraz sıkıntı vardı hatta oda endişeliydi gidip gitmeme konusunda
inşallah bişey yoktur
canım sizleri düşünmiycemde kimi düşüncem
sizler benim ailem gibisiniz hatta gibi bile değil yani
valla sizle yatıp sizle kalkar oldum
Kızçelerrr ben çıkıyorumm azcık mama hazırlayayımm akşama bebek görmeye gideceğim daha 1 haftalıkk ikramlık bişeyler yapayımm.
Hoşçakalınnn
inş. becerebilmişimdir teşekkür ederim kuzummm
ay kızlar varya sabah sabah çeneniz düşüyo sizin uykudan uyanınca böyle oluyor heraldeeeforumdayken bile takip edemiyorum bazennn
nasılda abartıyoo ablama bak 2 çocukla hala taş gibi ama şişko olcam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?