Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla o göbek az da olsa illaki kalıyor canımbide çatlak olayı var o konuya hiç girmiyorum bile allahtan çok azıcık varhamileliğin ufak tefek yaptıkları bunlar

yükselme çok az canım doktoruna danış bence hemen

tatlıcım ben gittim adetin 21. günü progeatoron ve tsh baktı doktor progestoron yumurta için bakılan bir tahlil
günaydın kızlar.................................

teşekkür ederim ablacım bizde öyle yapalım bari
kaç gündür eve geç gidiyodum o yüzden ama dün gece bi uyumuşum bi uyumuşum dinlendim

herkese günaydınnnnn

günaydın güzel bayanlar

güzel topiğimin güzel hatunları
hepinize günaydın
hepinizi komacan komacan öpüyorum
günaydın yavrucuklar hepinize fulyacım arayı açmak istemiyorumda anneciğime gittim ordanda girmek istemedim hasret giderdik bol bol

iyi yapmışsın yawrummmm şimdi aramızdasın yaaaa daha ne isterizzz

ya içimde kötü bi his var onun bebeği ile ilgili umarım yanılıyorumdurrr:26::26::26::26:

Umarım yanılıyosundur canım yaa güzel haberlerle gelsinn

valla o göbek az da olsa illaki kalıyor canımbide çatlak olayı var o konuya hiç girmiyorum bile allahtan çok azıcık varhamileliğin ufak tefek yaptıkları bunlar

Napalım her Türk kadını gibi göbekli olmaya mahkumuz Ama doğumdan sonra karnı sıkı sıkı bağlayınca göbeğin gitmesinde faydası olduğunu duymuştum .

evet öyleymiş doğumdan sonra bağlanırmış göbek sarkmasın gitsin die

Kızçelerrr ben çıkıyorumm azcık mama hazırlayayımm akşama bebek görmeye gideceğim daha 1 haftalıkk ikramlık bişeyler yapayımm.
Hoşçakalınnn

yalnış hatırlamıyosam değerlerinde
biraz sıkıntı vardı hatta oda endişeliydi gidip gitmeme konusunda
inşallah bişey yoktur

canım sizleri düşünmiycemde kimi düşüncem
sizler benim ailem gibisiniz hatta gibi bile değil yani
valla sizle yatıp sizle kalkar oldum

evet değerleri tam yükselmiyordu umarım sorun yoktur

allah razı olsun ablam dualar karşılılklı aynen valla birbirimizin canı olduk şu sanal alemde

ay kızlar varya sabah sabah çeneniz düşüyo sizin uykudan uyanınca böyle oluyor heraldeee forumdayken bile takip edemiyorum bazennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…