- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.981
Kocamın yerine teşekkürler canım :))
Bu arada o kadar hızlı cevap yazıyorsunuz kiii tam dedim bana günaydın dememişsin ama o arada yazmışsın bilee pardon canımm.
Uyumak iyi gelmiş sana canım
Öyle üstünden yaptım canım temizliği kocaya yıkıcam haftasonu
resimdeki kızın dimi canım
kurban olurum ben ona yer onu hülya teyzesi
evet abla orda küçük biraz ama şirinlik aynı canım evladım beniim
günaydın bitanem geldim geldim
dişim iyi akşam geçirdik ağrısını rahat rahat uyudum
[video=youtube;rEFGQJpJJZg]http://www.youtube.com/watch?v=rEFGQJpJJZg[/video]
oynayınn haydii gacılarrrrrrr
:nazar
allahım onu nazarlardan saklasın
aman abla dikkat et biliyosun yelizcanda gitmedi gitmedi ağrısı arttı sende ihmal etme
sanada günaydın tatlım, ben ruhsuzum bu aralar kırmızılar gelsede normale dönsem , garip garip rüyalar görüyorummm beyazın psikopatı gibiyim bir yanım tatil diye ağlıyor :84::84::84: Bir yanım dur daha zamanı var diyooo :106::106::106:
aşkolsun bebekim ben sana hususi günaydın dedim atladın galiba
valla çok güzel iş arada evde arada işte olmak çalışan ev hanımı :)
sanada günaydın tatlım, ben ruhsuzum bu aralar kırmızılar gelsede normale dönsem , garip garip rüyalar görüyorummm beyazın psikopatı gibiyim bir yanım tatil diye ağlıyor :84::84::84: Bir yanım dur daha zamanı var diyooo :106::106::106:
GÜNAYDINN CANLARIMMM :)))) yazdıklarınızı okumayı yeni bitirebildim :)) Allah cc. hasta olanlara şifa, sıkıntısı olanlara da devalar versin inş. ve dilerim Allahtan kucaklarımızı minik yavrularla doldursun inş. :))) mesela benim gönlümden ikiz bebişimin olması geçiyor hayırlısı sağlıklı sıhhatli bir şekilde :))) oğlumunda ikizi vardı( ama o hamileliğim esnasında düşmüştü.... belkiii bu kezzz nasip olur kısmet değil mii..... birbirimiz için ettiğimiz dualar daha makbulmüş hak nazarında. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
GÜNAYDINN CANLARIMMM :)))) yazdıklarınızı okumayı yeni bitirebildim :)) Allah cc. hasta olanlara şifa, sıkıntısı olanlara da devalar versin inş. ve dilerim Allahtan kucaklarımızı minik yavrularla doldursun inş. :))) mesela benim gönlümden ikiz bebişimin olması geçiyor hayırlısı sağlıklı sıhhatli bir şekilde :))) oğlumunda ikizi vardı( ama o hamileliğim esnasında düşmüştü.... belkiii bu kezzz nasip olur kısmet değil mii..... birbirimiz için ettiğimiz dualar daha makbulmüş hak nazarında. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
ooooooohhh aman yandan
oynamayan evde kalsın
ben çok korkarım dişciden
hatta dişci birisible tanışıyım hiç sevmem konuşmam ne biliyim
ödüm kopuyo
oynamayının totosuna iğne batsın ablammmm
oynamayının totosuna iğne batsın ablammmm
ben çok korkarım dişciden
hatta dişci birisible tanışıyım hiç sevmem konuşmam ne biliyim
ödüm kopuyo
ama ama ama sonra daha kötü olur ablacımm son raddeye kadar bekleme:18::18::18::18:
Sonradan gördüm canımm düzelttimm çok pardonn gel öpeyim de barışalımm
evet kübüşün işi çok güzell hem evde hem iştee süper
İremcim galiba kırmızılarınosikolojisi buu kendini germe canım düzelirsinn relax oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?