Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen kuzum sakın ağır işe girme olmazsa kadın al bi kaç zaman

GÜNAYDINN CANLARIMMM :)))) yazdıklarınızı okumayı yeni bitirebildim :)) Allah cc. hasta olanlara şifa, sıkıntısı olanlara da devalar versin inş. ve dilerim Allahtan kucaklarımızı minik yavrularla doldursun inş. :))) mesela benim gönlümden ikiz bebişimin olması geçiyor hayırlısı sağlıklı sıhhatli bir şekilde :))) oğlumunda ikizi vardı ( ama o hamileliğim esnasında düşmüştü.... belkiii bu kezzz nasip olur kısmet değil mii..... birbirimiz için ettiğimiz dualar daha makbulmüş hak nazarında. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

oyyy kıyamam sana bennn valla bende her akşam tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum yüreğim ağzımda uyanıyorum ama ne gördüğümü hatırlamıyorummm tatilin gelmiş senin evet az daha sık bakalım dişini hem kırmızılar geçince biraz daha rahatlamış olucaksın bi süre daha idare edebilirsin kuzucummmmm

aşkolsun bebekim ben sana hususi günaydın dedim atladın galiba

Sonradan gördüm canımm düzelttimm çok pardonn gel öpeyim de barışalımm

valla çok güzel iş arada evde arada işte olmak çalışan ev hanımı :)

evet kübüşün işi çok güzell hem evde hem iştee süper

İremcim galiba kırmızılarınosikolojisi buu kendini germe canım düzelirsinn relax oll

günaydın canım.. benim dualarımdasınız her zaman sizlerde beni duanızdan eksik etmeyin isimlerimizide biliyorz isimle dua edelim yaradana

amiin canım rabbim inşallah
hepimizin dualarını kabul edicek

ben çok korkarım dişciden
hatta dişci birisible tanışıyım hiç sevmem konuşmam ne biliyim
ödüm kopuyo

ablacığım ben gebelik düşünmeye başlayalı 1 ay oluyor ilk işim adetimden hemen sonra diş hekimine gitmek oldu. çünkü sağlıklı bir gebelik için sağlıklı dişler şartmış. çürükler ciddi tehdit oluşturuyormuş bilgin olsun. 3 ayrı dr.dan öğrendim bu durumu. bebeklerim için de kapat gözünü kolay değil ama yavruların için mecbursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…