- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.081
selam kızlar nasılsınız ..
fulya cnm ben yaptım ama beceremedim sanırım..
hamilelik takvimimiz yapmak hayal gibi, bari evlilik takvimi yapalım
canım ordan özel günü düğün diye seçtin mi ?
eder canım benimde yıllarım uzun ama oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.htmlevt cnm seçtim , bida bakim
bugün kü kafayla anca bu kadar oluyo demek ki :84:
hayırdır canım kafan neden bozuk
umutcumm günaydınnn olması lazım ama sen iyice bi kurcala bakımmmm hevesimizi evlilik takviminden alıyoruz bizdeeee nasılsın bu arada kuzummmm
meryemenes.. valla no yu da seçtim ama yıllarım çok olduğu için galiba, beni kabul etmiyo
kıyamam ben sana bu aralar havalardan mı neden heriflerde bir burhan oluyor iş yerindeki sorunları eve taşımıcaz diye kafaları bir milyon oluyo daha sinir bozucu oluyolarya balım ..
düğün seçtim
snra günü,ayı,ylı yazdım aralarda tire
snra no sevtim 15 yaptım
snra kaydet dedim.. e niye olmadı :44:
aman nasıl olim be kuzum, al birini vur ötekine..
bu sabah kahvaltı da az sinir bozucu oldu..tam hazırladım oturcaz masaya, esimin teli çaldı is yerinde biri gelmis onu sormus bilmem ne..teli kapattı, bakdım söylenip duruyo sinirli sinirli..dedim noldu amaann deyip söylemek istemedi..snra masada bakdı yüzüm asık, nolud fln.. dedim biseyini de paylasmıyon benle.. demez olaymışım..
herseyi büyütüyomuşum.. iyice bunalttın beni de.. :85: hiç böyle dememisti simdiye kadar :85: teldekini sinirlenip, bana kızdızaten su günlerde dktara gitme arastırmalarından stresliyim, kime nereye gidilecek diye, belki 4. tüp bebek yapılacak.. birde bu hiç yoktan yere ..öyle işte canlarım
ya balım ..
düğün seçtim
snra no sevtim 15 yaptım
bu sabah kahvaltı da az sinir bozucu oldu..tam hazırladım oturcaz masaya, esimin teli çaldı is yerinde biri gelmis onu sormus bilmem ne..teli kapattı, bakdım söylenip duruyo sinirli sinirli..dedim noldu amaann deyip söylemek istemedi..snra masada bakdı yüzüm asık, nolud fln.. dedim biseyini de paylasmıyon benle.. demez olaymışım..
herseyi büyütüyomuşum.. iyice bunalttın beni de.. :85: hiç böyle dememisti simdiye kadar :85: teldekini sinirlenip, bana kızdızaten su günlerde dktara gitme arastırmalarından stresliyim, kime nereye gidilecek diye, belki 4. tüp bebek yapılacak.. birde bu hiç yoktan yere ..öyle işte canlarım
ya balım ..
düğün seçtim
snra no sevtim 15 yaptım
kıyamam ben sana bu aralar havalardan mı neden heriflerde bir burhan oluyor iş yerindeki sorunları eve taşımıcaz diye kafaları bir milyon oluyo daha sinir bozucu oluyolar
kocasına gicik oluyo su anda o yüzden nokta noktakuzumm ikinizde hassas dönemdesiniz bellikiii olur arada böyle aptalamalar sen bozma moralini akşama hatasını anlamış bir şekilde gelecektir eve bu arada da yapmışsınnn ama kocana hitap şeklinide yazsan tam olucak bebeğimmm
demekki sakin oluyoruzz :)) zamanla daha ne güzellikler göreceğiz canım beni,m
kocasına gicik oluyo su anda o yüzden nokta nokta
kocasına gicik oluyo su anda o yüzden nokta nokta
uyuzumla da uygun olabilirbak çileğim bildi.. gıcığımla mı diyeyim
heeee evet o zaman haklııı bazen insanı durduk yere zıvanadan çıkartıyo şu heriflerrr
bak bu da olabilir fulyam..
zıvanadan çıktığımla
Allah seni hep güldürsün emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?