Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar nasılsınız ..

fulya cnm ben yaptım ama beceremedim sanırım..
hamilelik takvimimiz yapmak hayal gibi, bari evlilik takvimi yapalım

umutcumm günaydınnn olması lazım ama sen iyice bi kurcala bakımmmm hevesimizi evlilik takviminden alıyoruz bizdeeee nasılsın bu arada kuzummmm

canlarım

ben şimdilik kaçar koçişin telefonu elimde
kaldı gidiyim bi gösteriyim o kalkana kadar
yoksa yir beni valla gerçi işime gelir yemesi ama
olsun yaptırıyım şunu hemen adamın bütün işi telefonla
telekız gibi mübarek 900 lü hat aççam ona:)))))

hayırdır canım kafan neden bozuk

umutcumm günaydınnn olması lazım ama sen iyice bi kurcala bakımmmm hevesimizi evlilik takviminden alıyoruz bizdeeee nasılsın bu arada kuzummmm

ya balım ..
düğün seçtim
snra günü,ayı,ylı yazdım aralarda tire
snra no sevtim 15 yaptım
snra kaydet dedim.. e niye olmadı :44:

aman nasıl olim be kuzum, al birini vur ötekine..
bu sabah kahvaltı da az sinir bozucu oldu..tam hazırladım oturcaz masaya, esimin teli çaldı is yerinde biri gelmis onu sormus bilmem ne..teli kapattı, bakdım söylenip duruyo sinirli sinirli..dedim noldu amaann deyip söylemek istemedi..snra masada bakdı yüzüm asık, nolud fln.. dedim biseyini de paylasmıyon benle.. demez olaymışım..
herseyi büyütüyomuşum.. iyice bunalttın beni de.. :85: hiç böyle dememisti simdiye kadar :85: teldekini sinirlenip, bana kızdı zaten su günlerde dktara gitme arastırmalarından stresliyim, kime nereye gidilecek diye, belki 4. tüp bebek yapılacak.. birde bu hiç yoktan yere ..öyle işte canlarım

kıyamam ben sana bu aralar havalardan mı neden heriflerde bir burhan oluyor iş yerindeki sorunları eve taşımıcaz diye kafaları bir milyon oluyo daha sinir bozucu oluyolar

aaa yapmısım hitap seklini yazmamısım ondan olmamıs sanırım :26:
suan ki halimle ona nokta nokta yeter
panodaki numaralardan, 15 teki görüntü tam benliksmdi onu seçkim., hmde doğum günümün tarihi 15.. iyi bu kalsın simdik

Son düzenleme:

demekki sakin oluyoruzz :)) zamanla daha ne güzellikler göreceğiz canım beni,m

kuzumm ikinizde hassas dönemdesiniz bellikiii olur arada böyle aptalamalar sen bozma moralini akşama hatasını anlamış bir şekilde gelecektir eve bu arada da yapmışsınnn ama kocana hitap şeklinide yazsan tam olucak bebeğimmm

kıyamam ben sana bu aralar havalardan mı neden heriflerde bir burhan oluyor iş yerindeki sorunları eve taşımıcaz diye kafaları bir milyon oluyo daha sinir bozucu oluyolar

dedim madem demiceksin hiç söylenip durma.. önceden bisey de ilgilenmiyosun, günün nasıl geçti demiyorsun demisti.. hadi sorayım dedim suçlu oldum
aynen öle vallahi çekecek hal kalmadı

kocasına gicik oluyo su anda o yüzden nokta nokta

demekki sakin oluyoruzz :)) zamanla daha ne güzellikler göreceğiz canım beni,m

ah kuzum sakinlik nerde bende kalmadı ..
güzellik görmeye basladığımızda da sabır kalır mı bilmem

meryemenes.. bu yaptığımız smileylerden yapamıyosan, snde görünmüyorsa.bak bunları yap çıkar sende de

kullanıçı kontrol paneli
seçenekleri düzenle
gelismis düzenleyici
değisiklikleri kaydet

valla o kısma bakmadan yazdım, ezberlemisim olmayanlara yaptıra yaptıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…