- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.121
ne oldu canım bir problem mı var:26::26:
öyle birşeyi bende istemem dine oygun degil diye birşey yok sadece enfeksiyon acısından zararlı oldugu için istemem ben eşimde istemez zaten acaip geldigi için sizinle paylaşmak istedim uygulayacacımda yok zaten :d ki bu ay benim tüplerim kanallarım hiç olmadıgı kadar acık zaten rahim filmi çektirdigim için ama yasaklıyızyarın yasak bitiyor izmir tarafına yaklaşmayın bence 13 ocaktan bu yana siz düşünün artık halimizi
tatlım sağlıksız bir bebişti o yüzden düştü o şekilde düşün lütfen Allahım sağlıklı bebişler nasip etsinadet olcam olamıyom onun stresi ama bugün keşfettim esas sıkıntımı bir arkadaş yazmış 2 haftaya doğum yapcağını, aklımda hep bebişim düşmeseydi bende doğuracaktım düşüncesiiii bebeğim gideli 8 ay olmuş yaaaaa
tatlım sağlıksız bir bebişti o yüzden düştü o şekilde düşün lütfen Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin
adet olcam olamıyom onun stresi ama bugün keşfettim esas sıkıntımı bir arkadaş yazmış 2 haftaya doğum yapcağını, aklımda hep bebişim düşmeseydi bende doğuracaktım düşüncesiiii bebeğim gideli 8 ay olmuş yaaaaa
ahh canım ya o melek olarak cennette bekliyor annesi üzülme yerine gelecek mis kokulu kardesleri olacak üzme kendini lütfen
https://www.youtube.com/watch?v=MGqc0fgwUHo
bundan istiyorum brn yaaaa maşallah ne kadar tatlı ve bilmiş bir velettt
gelsi artık küboş yaaaa ben çok yoruldummm................................
bende oyle canım bir gülüyorum bir aglıyorum ama izlemekten vazgeçmiyorumbu pis sıpayı izliyom geçenlerde bir baktım bir taraftanda ağlıyorum ya iyice garip bir psikoloji sardı..............................
seni anlıyorum canım rabbim biliyor vaktini saatiniinşallah en kısa zamanda yeni bir evlat müjdesi alırsn
dertler derya olmuşşş
inşallah canım tüm isteyenlere inşallah, yazmayacaktım aslında sizinde canınızı sıktım, sürün ağzıma acı biberi..................
inşallah canım tüm isteyenlere inşallah, yazmayacaktım aslında sizinde canınızı sıktım, sürün ağzıma acı biberi..................
ya bırakın dertleri kuzularım ben okumadan geçtim ağlamıcam artıkkk
aaa ask olsn biz neyiz burda tabiki dertleşicez cnm
bir hastalansam rahatlıycam aslında ayyyy yeni ay yeni umut bana beeeeee kış kış dertler kış kışşşşşşşşşşşşşbiz sen üzüldün diye üzülürüzzz canımcımmmmüzülme diye çakıyorum bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?