Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...le-kalmak-icin-yeni-yontem-buldukdeneyin.html

kızlar bunu okudunuz mu bana biraz mantıksız geldi ama şaşıdım doğrusu

ben temizlenmeden doğru bulmuyorum, bazen temizlenirsin bakarsın ki bir iki damla gelmiş hatta ben sinir olurum tekrar yıkancağım için açıkçası, bahsedilen öyle bir durumda değil bilinçli bana uymaz bu yöntem, bazı arkadaşlar belki kızacak dediğime ama , dinende uygun değil diye biliyorum, biz evlat istiyruz ama hayırlı evlat istiyoruz korkarımda açıkçası ...............

en basta eşim asla istemez adetliyken böyle bir seyi kii dinende uygun degıl zaten

en basta eşim asla istemez adetliyken böyle bir seyi kii dinende uygun degıl zaten
öyle birşeyi bende istemem dine oygun degil diye birşey yok sadece enfeksiyon acısından zararlı oldugu için istemem ben eşimde istemez zaten acaip geldigi için sizinle paylaşmak istedim uygulayacacımda yok zaten :d ki bu ay benim tüplerim kanallarım hiç olmadıgı kadar acık zaten rahim filmi çektirdigim için ama yasaklıyız yarın yasak bitiyor izmir tarafına yaklaşmayın bence 13 ocaktan bu yana siz düşünün artık halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…