- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.141
aferin kuzum aglamayalım tabi yaa
bir hastalansam rahatlıycam aslında ayyyy yeni ay yeni umut bana beeeeee kış kış dertler kış kışşşşşşşşşşşşş
aynen ya şiz benim şiirimi okumadınız mı bırakıyoz kederi
eğlen coş
çatlasın yumoş
gelsin sipoş
kalalım geboşş
benim şuan yumurtlamam başlıyorr ama kocam istemiyor bu ay korunalım diyorr
allah iyiliğini versin süpersiin
adam da haklı bizimki de korkuyor bişey olur fln diyebide onu cesaretlendir işin yoksa
okumamışmıydın kızz sen fuliye yazmıştım baya önce
aynen yarını bekliyoz doktor korunma derse korunmucak umarım en azından kaçırmayız yumurtayı bi kaç gündür korunuyoz hep
yok fatmam yaa bu yaratıcı dörtlüğü nasıl kacırdm ben yaaaaaaaa
senin girmediğin dönemde yazdım belki de siz şimdi koçlar böyle şiiirler yazamazsınız biliyosun ben bir palukum ve sanatçı ruhun var
yok bebeeeem nerde bizde o incelik Allahtan koca da koc burcu iki odun anlasıyoruz
işte benim kocada koç biliosun hiççç anlaşamyoz bu duygusal işlerde:44::44::44:
şiiir kim biz kim bizde karı koca odun odun geçiniyoruzbu durumda sen ona şiirler sarkılar yazıosn cnmondan böyle şeyler bekleme bizler mantık insanıyııız
inşallah korunma vermez canım
şiiir kim biz kim bizde karı koca odun odun geçiniyoruz
fatoşşş niye korunuyonuz kızım yawwww, deyeydin adama olan bana oldu ben razıyken sana laf mı düşer yaklaş sarıl bakayım deyiii
bu durumda sen ona şiirler sarkılar yazıosn cnmondan böyle şeyler bekleme bizler mantık insanıyııız
adet olcam olamıyom onun stresi ama bugün keşfettim esas sıkıntımı bir arkadaş yazmış 2 haftaya doğum yapcağını, aklımda hep bebişim düşmeseydi bende doğuracaktım düşüncesiiii bebeğim gideli 8 ay olmuş yaaaaa
aynen ya şiz benim şiirimi okumadınız mı bırakıyoz kederi
eğlen coş
çatlasın yumoş
gelsin sipoş
kalalım geboşş
iremcik sendeki durgunlık geçsin gayriiii canım benimmm.. Konuyu yeniden hatırlatmış gibi oluyorum ama sonuçta bir problem varmış ki olmamış bebek önümüzdeki aylar daha şanslısın canım benim o yüzen üzme kendini e mi?
fatma bunu ne zaman yazmıştın kızzz çok güldümmm süpersin
Bugün enerji patlaması mı yaşıyorum anlamadım yaa mutfağa bir girdim 3-4 çeşit yemek yaptım üstüne temizlik yapıyordum ki ufak ufakkk durr dedim kendimee yorulma hemen kaçtım geldim foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?