Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fatoşşş niye korunuyonuz kızım yawwww, deyeydin adama olan bana oldu ben razıyken sana laf mı düşer yaklaş sarıl bakayım deyiii

fatoşşş niye korunuyonuz kızım yawwww, deyeydin adama olan bana oldu ben razıyken sana laf mı düşer yaklaş sarıl bakayım deyiii

valla ya ama o korktu kalitesiz spermden filan o yüzden istemiyo yanıma yanaşıyor ama korunuyorrr

bu durumda sen ona şiirler sarkılar yazıosn cnm ondan böyle şeyler bekleme bizler mantık insanıyııız

benim şiir yeteneğimde tartışılır işte bu kadar yazabiliyorumm

iremcik sendeki durgunlık geçsin gayriiii canım benimmm.. Konuyu yeniden hatırlatmış gibi oluyorum ama sonuçta bir problem varmış ki olmamış bebek önümüzdeki aylar daha şanslısın canım benim o yüzen üzme kendini e mi?

aynen ya şiz benim şiirimi okumadınız mı bırakıyoz kederi

eğlen coş
çatlasın yumoş
gelsin sipoş
kalalım geboşş

fatma bunu ne zaman yazmıştın kızzz çok güldümmm süpersin

Bugün enerji patlaması mı yaşıyorum anlamadım yaa mutfağa bir girdim 3-4 çeşit yemek yaptım üstüne temizlik yapıyordum ki ufak ufakkk durr dedim kendimee yorulma hemen kaçtım geldim foruma

aaa kimse yokken yazmışım demekki ben bunu iyiki tekrar yazmışım bak yeteneğim harcanacaktı
yorma tabi otur bakem birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…