Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bize de 1 yıl olmazsa gelindemişlerdi. adetten itibaren 9. 11. 13. 15. diye devam ederk ilişkiye girmek gerekiyo sanırım. tabi ilk adet gününden sdayacaksın sanırım işte o da adet bittikten bi 4-5 gün sonraya falan denk geliyo sanırım. spermler zaten 48 sdaat falan canlı kabildikleri için 2 güne 1 demişti doktor. cnm inşaallah güzel haberleri alırsın. ben de ikinciyi istiyorum bu ay adetim 2 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı zaten olma ihtimali düşüktü bu ay. hava değişiminden falan gecikti galiba. ben de olayım da sonra çalışmalara başlayalım diyorum [/QUOTE]

Ya bende öyle 2 gün de bir aktif olarak deniyorum 4 aydır ama olmadı adet olurum her ay fakat genelde düzenli deil! Bekarken kadın doğuma gittiğimde adet periyodlarımla alakalı demişti hormon düzensizliği olabilir tedavi başlatılır bu durumda sonra bir de evledikten sonra gebe kalmak için gittiğimde smear testi yaptı ve yumurtlamaya baktı bi sıkıntı görünmüyor dediğim gibi 4-5 ay böyle devam et dedi. Ya ne kadar güzel bir evlat sahibi olmuşsun demek ki ne kadar güzel bir olay ki ikinciyi düşlüyosun Allah bağışlasın kızmı ? erkek mi ? Kaç yaşında ?

merhaba kızlarr nasılsınızz..
hafta sonu neler yazdınız yaptınız bakem ben bugünümü temizliğe ayırdım. dip bucak giriştim eve
dün o moral bozukluğu ile kendimi kocamın sevkatli kollarına bıraktım teselli etti adamcağızım beni... "sen bilirsin ister 1 ay daha bekle ister hemen ilaca başla" dedi. ben de 1 ay daha bekleme kararı aldım. eğer önümüzdeki ay da yumurtlama hissetmezsem dr.un kapısını çalıcam mecburen.
benim lekelenmelerim başladı yine. galiba yakında reglim de söker. bu lekeleme de yeni peydah oldu 2 aydır :18::18::18:
siz neler yaptınız bi dalayım geçmişeee

fulyammm arkadaşım allahım dualarımızı kabul etsin. inşallah tez zamanda yaşayalım bniz de o duyguyu.
çalışma arkadaşlarımdan birinin hamileliği bayağı ilerledi. 6 aylık. göbişini bi görsen fıldır fıldır içerde takla atıyo mübarek
içim nasıl geçti anlatamam gözlerimi başka tarafa çevirdim yaşarmasın diye

fulyacım yumurtlama olmadan da regl görebiliyormuşuz.. bak bu ay örnek benim. dr. progesteron değerime göre yumurtlamaışsın dedi. ve şimdi bugün yarın regl olcam belirtiler başladı.
internetten de araştırdım bu şekilde...
ne garip varlıklarız biz kadınlar. ayımız ayımıza bırak günümüz günümüze tutmuyor vay erkeklerin halinee

bambucum (isminin ne olduğunu bilmiyorum canım maalesef, benimkaçırdığım sayfalarda yazmışsındır belki, kusura bakma) gelmiş geçmiş olsun canım. akacak kan damarda durmuyo işte, allah beterinden saklasın... benim komşumun oğlu da 4 yaşında elini bıçakla kesmişti onda da doku kaybı var demişti doktor ama maşallah hiç bi sıkıntısı yok şimdi okula başladı parmakları gayet sağlıklı...
ahhh bilirim o gurbetlerden memelekete ana ocağına dönüşleri... insan tatil hiç bitmesin ister. gönlünce tadını çıkar canım

perikızı hoşgeldin aramıza. ben 3. gün doktora gittim ultrasonda baktı ve kan aldı. neye baktı bilmiyorum iş yerinden aramıştım sonuçlar çıkınca telefonda sölemişti sonucumu. gayet normal demişti. ama 21. günkü değerlerim kötü çıktı yumurtlamamışım... benim de adetlerim çok değişken ay ayı tutmuyo. belki ondan kaynaklı her ay yumurtlamıyorum.
canım benim de çevremde 5 tane hamile var hepsi benim ilk gebeliğimden sonra hamile kaldı. bi o kadar da doğuran var. benim kısmetimde daha beklemek varmış demekki...
gelecek bilemiyoruz canım neler getirir bize. herşeyin en güzelini dilemek dua etmek ve biliyorum kolay deil ama kafamızı rahatlatmak en güzeli

fulyaaa bana da yaz bana daaaa YAY burcuyum ben de . benim de migrenim var sedefim var arada psikoloji bozukluğum varrr. ne arıza hatunum di mi

1.5 yaşında bi oğlum var cnm. büyütmek çok zor olsa da bi kadının yaşayabileceği en güzel duygu olduğu tartışılmaz bi gerçek. ben çok ara vermek istemediğim için ikinciyi düşünüyorum artık. ikisi birden daha zor olacağı da kesin ama bence kadın kendini hazır hissettikten sonra altından kalkabilir diye düşünüyorum ki ben de kendimi hazır hissediyorum. Allah'ın önce sizlere sonra da bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah..

cnm çok teşekkür ederim ben de korktum gözüne yüzüne sıçradımı diye ama çok şükür ki bişey yok. ne kadar dikkat etsende dediğin gibi akacak kan damarda durmuyo. dibindeydim halbuki. şimdi elindeki sargıya alıştı ağlamıyo sabahki gibi. gurbet konusuna gelince üniversiteyi falan da dışarda okudum ama evlendikten sonra başka oluyomuş. eşim de ben de gurbetteyiz ikimizin de ailesi uzak. böyle tatilleri iple çekiyorum insan ha deyince de gidemiyo çalışırken. 4 yıldır batmandayım ben inşaallah daha yakın bi yerlere gelmek nasip olur..

ha haaa kızlar kimsecik yok kendim çaldım kendim söledim bu akşam
neyse yazdıklarımı okursunuz bi ara
ay tv de bi reklam dönüyo fırıldak ailesi diye ne gülüyorumm bi sahnesine.
adam diyo kii: benim ateşli kürküm sensinn (ben de kocişime diyim bunu işe yarıyo
kadın: ayyy sabri sabah sabah ..
diyip hoooppp yatağın içine giriyolar...

ben üniversiteyi de ailemin yanında memleketimde okudum evlenince gurbete çıktım. ama dediğin gibi ne olursa olsun evlilik bambaşka bi şey. o kırmızı kuşak bağlanıp kapıdan çıktımı geride bıraktığın baba ocağı bile değişik yabancı gelebiliyo bazen insana. daha bi tütüyo burnunda arkada bıraktıklarınn..
bence de arka arkaya olması çok iyi. benim kardeşimle aramda 11 yaş var. ben hep büyük abla o hep küçük kardeş kaldı. kuşak çatışması gibi. benimde gönlümden geçen tabi ilkini becerebilirsem ikinciyi de peşinden patlatmak. bakalım kısmet.
allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlısı ile göbişlerimize versin...

canım muhtemelen onların etkisi var çünkü bende ona bağlıyorum eşimde ışın tedavisine girdi belkide ondan diorum bu kimyasal oldu tabi allah bilirrr allah tez zamanda iyileştirsin
benim eşimde çok yaygındı özelliklle bacaklarında hani o hap varya bilrsin neotigason ondan bile kullandı eşim

kızlar herkese günaydın bugünde açılışı yapmak bana kısmet oldu.. yeni hamiş haberleriyle güzel bi pazar geçirmenizi diliyorum.. bu arada benim kırmızılar daha gelmedi sinir olmuş bulunmaktayım. 3 gün geçti gününde yaptığımda negatifti 3-4 gün daha gelmezse test yapcam bi daha.. olma ihtimali çok çok düşük bu ay hatta yok denebilşir bile ama hava değişiminden mi oldu ne oldu anlamadım.. keşke hamiş olsam ama kendimi kaptırmak istemiyorum. neyse öpüyorum hepinizi..........

Ben geldim canlarım:)) Maşallah turp gibi döndüm. Bebek şimdilik iyi. Yarın kalp atışları için doktora gideceğiz bakalım. Sizler nasılsınız. Bugün dinleneyim yarın akşama kadar geçmişi okuyup kuzularım ne yapmış diye bakacağım. Ama kestirmeden sorayım hamile var mı?

Öpüyorum gözlerinizden.

hoşgeldin.... nerelerdeydin? benim bildiğim yeni hamile arkadaş yok ama belki de ben kaçırmışımdır. bebişinin iyi olmasına çok sevindim. benim adet 3 gün gecikti ama negatif çıktı hayırlısı bakalım..

aynur ablacım hoşgeldin... oh oh maşallahhh bebişin de senin de iyi olmana çok sevindim. inşallah pıt pıtları da duyarsın...
görüşmek üzereee

benim kırmızılar da yolda bambucum.. lekelenmelerim ve ağrım başladı. bi an önce olsam da yeni ay çalışmalara başlasam. bu ay zaten yumurtlamamışım boşuna gelmeyip de zaman kaybettirmesin bana
kendini kaptırmamakta haklısın aslında ama belli olamz geç döllenme ise geç belli olur canım. hadi bakalım inşallah güzel haberleini alırız...

hoşgeldin aynur
hepimiz seni çok merak etmeye başlamıştık
çok şükür sende bebişinde iyiyimiş çok sevindim
canım inşallah yarında doktordan güzel haberlerle gelirsin

kızlar bir iki gündür yoktum
giremedim hepinizi çok özledim
iş nedeniyle şehir dışına çıktım iki gün üstüste akşamda çok geç
geldim giremedim ama aklım hep sizdeydi
neyseki işlerim bitti artık buralardayım

aynen canım yaa ben de gelse de yeni çalışmalara başlasak bu ay adam akıllı diyorum. karnım aşırı şiş arada bi hafif ağrılarım da var ama gelemedi bi türlü.. doktor emzirdiğin sürece gewcikmesi normal demişti o geldi bugün aklıma da son 3 aydır günü gününe oluyodu. tabi insanın içinde ufak da olsa acaba var mı bebiş düşüncesi takılmıyo değil.. hayırlısı olsun hakkımızda bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…