Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynurr abla sende kaldı aklımız nerdesin diyee bebeğin ve senin iyi olmana sevindim ablacım ben kaybettim bebeğimi kimyasalmış değerim artmadı azaldı ve gittiii sen neler yaptın

hülişciim sende yoktun ama zaten haftasonları pek kimseler olmaz burada bizde bende bi bakıyım diye girdim senle aynur ablamın yazdıklarına kayıtsız kalamadım

günayyyydınnn bebeklerrr nasılsınızzz...
tükkanı ben açtım siftahı benden bereketi allahtan olsun. güzel haberli bi gün ve hafta diliyorummm hepimizeee..
hadiiii uyanın gariii

günayyyydınnn bebeklerrr nasılsınızzz...
tükkanı ben açtım siftahı benden bereketi allahtan olsun. güzel haberli bi gün ve hafta diliyorummm hepimizeee..
hadiiii uyanın gariii

günaydın tuğbacımmm bende geldim malum mesai başladı sana güzel bir hafta diliyorum ne oldu senin kırmızılar geldimi
benim içim uyuyo hala hastayım öksürüyorum ve boğazım ağrıyor

günaydın kızlarrr......................

ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyo ama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............

ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyo ama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............

günaydın iremcim geçmiş olsun soğukalgınlığı mı oldun sende benim bu ay göz göre göre gidiyor yumurtam

kızlar günaydın ben sabah kontrolümü yaptım kırmızılar gelmemiş bugüün 4. gün bi haftayı tamamlarsa yine test yapcam. iyice sinir oldum ne psikolojiymiş yaa herşeyi etkiliyo

günaydın tuğbacımmm bende geldim malum mesai başladı sana güzel bir hafta diliyorum ne oldu senin kırmızılar geldimi
benim içim uyuyo hala hastayım öksürüyorum ve boğazım ağrıyor

günaydın fatmacım geçmiş olsun canım... havalar ayarsız ya bizim de ayarımızı bozuyo.
kırmızılar gelmedi tatlım. hafif hafif lekelenmelerim var 2 gündür. ama sökmedi. dün bal+çörekotu+tarçın karışımını ve incir kürünü araştırdım. bal çörekotu tarçın da karar kıldım. ne kadar konur nasıl ve kaç gün yenir diye not aldım bi kenara. adetin 2. günü yenmeye başlanıyomuş 12. güne kadar. söksün adetim yemeğe başlıycam bu aya doktora gitmeme kararı aldım bakalım doğal yöntemi deneyim.

ayyy kayganananı sevsinler aman nazar değmesin bu zamanda bölesi iyi valla. geçmiş olsun canım. iyileş yoksa günaşırı banyo daha çok hasta eder

saol canımcım evet havadan oldu heralde

ya ben hiç doktora gitmedim bu bebek olayı için biliyosunuz sadece bu düşük mevzusu gündeme gelince gittim bence doktor bizi daha çok geriyor biraz rahat olup doğal yöntemleri denemek bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum

Günaydın iremcimmm geçmiş olsunn kaygana da bakıyo daha ne olsunn toparla kendini bir an önce .

Günaydın hülya abla... Haftasonu kimsecikler olmuyor buradaa merak etme bir şey kaçırmamışsız :)

Hoşgeldinn aynur ablaa.. Gözümüz yollarda kalmıştı nerdesin diye. Bebişinin iyi olmasına sevindimm inşallah yarn da kalp atışlarını duyarsınn.
Ben geçen hafta hastaydım da iyileştim sayılırr :)
Hamile de sanırım yok

herkese merhaba,
inş güzel bir hafta olur.Hasta olan arkadaşlara gecmiş olsun.yeni hamişler inş sağlıklı bir hamilelik gecirirler.
benim gibi calışanlara allah kolaylık hayırlı işler versin.

umarım hamilesindir kuzum umarım psikoloji değildir

bulbingül ve bambu inşallah hamişsinizdir...
bulbingül test yaptın mı hiç...

canlarım inşaallah hamileyimdir bilmiyorum bugün oğlumu aşıya götürcem dayanamazsam bi test alır yaparım yine ama orda tek çizgiyi görünce sinirim bozuluyo sürekli tesdt yapıp da sinirimi bozmak istemiyorum gerçi yapmayınca da hemen ümitlenmeye başlıyorum. ikincisi daha kötü sanırım neyse test yapayım da belli olsun bakalım. acaba yarın sabah mı yapsam sabah ilk idrarla daha iyi oluyomuş ya.

günaydın iremcim geçmiş olsun soğukalgınlığı mı oldun sende benim bu ay göz göre göre gidiyor yumurtam

evet canım soğuk algınlığı , işin kötüsü ben hep ağır geçiriyorum bu illeti burnum tıkalı nefes aldırmıyo ve ilaçsız geçmiyo bakalım bir an önce geçsin inşallah, sanada geçmiş olsun bu arada vucudun dinlenir yumuşların rahatlar stressiz bir aydan sonra ..

ayyy kayganananı sevsinler aman nazar değmesin Bu zamanda bölesi iyi valla. Geçmiş olsun canım. Iyileş yoksa günaşırı banyo daha çok hasta eder

evet canım nazarlık kayganam valla hem iyi bakıyo hemde bana alınmıyo Ya zaten korkum iyiyleşcem sonrada banyo seansları başlıyacak yeniden nükseder mi diye korkum kafamı mı kazıtsam napsam çocuk uğruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…