- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.441
Ben geldim canlarım:)) Maşallah turp gibi döndüm. Bebek şimdilik iyi. Yarın kalp atışları için doktora gideceğiz bakalım. Sizler nasılsınız. Bugün dinleneyim yarın akşama kadar geçmişi okuyup kuzularım ne yapmış diye bakacağım. Ama kestirmeden sorayım hamile var mı?
Öpüyorum gözlerinizden.
kızlar bir iki gündür yoktum
giremedim hepinizi çok özledim
iş nedeniyle şehir dışına çıktım iki gün üstüste akşamda çok geç
geldim giremedim ama aklım hep sizdeydi
neyseki işlerim bitti artık buralardayım
günayyyydınnn bebeklerrr nasılsınızzz...
tükkanı ben açtım siftahı benden bereketi allahtan olsun. güzel haberli bi gün ve hafta diliyorummm hepimizeee..
hadiiii uyanın gariii
günaydın kızlarrr......................
ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyoama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............
günaydın tuğbacımmm bende geldim malum mesai başladı sana güzel bir hafta diliyorum ne oldu senin kırmızılar geldimi
benim içim uyuyo hala hastayım öksürüyorum ve boğazım ağrıyor
ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyoama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............
kızlar günaydın ben sabah kontrolümü yaptım kırmızılar gelmemiş bugüün 4. gün bi haftayı tamamlarsa yine test yapcam. iyice sinir oldum ne psikolojiymiş yaa herşeyi etkiliyo
günaydın fatmacım geçmiş olsun canım... havalar ayarsız ya bizim de ayarımızı bozuyo.
kırmızılar gelmedi tatlım. hafif hafif lekelenmelerim var 2 gündür. ama sökmedi. dün bal+çörekotu+tarçın karışımını ve incir kürünü araştırdım. bal çörekotu tarçın da karar kıldım. ne kadar konur nasıl ve kaç gün yenir diye not aldım bi kenara. adetin 2. günü yenmeye başlanıyomuş 12. güne kadar. söksün adetim yemeğe başlıycam bu aya doktora gitmeme kararı aldım bakalım doğal yöntemi deneyim.
kızlar bir iki gündür yoktum
giremedim hepinizi çok özledim
iş nedeniyle şehir dışına çıktım iki gün üstüste akşamda çok geç
geldim giremedim ama aklım hep sizdeydi
neyseki işlerim bitti artık buralardayım
Ben geldim canlarım:)) Maşallah turp gibi döndüm. Bebek şimdilik iyi. Yarın kalp atışları için doktora gideceğiz bakalım. Sizler nasılsınız. Bugün dinleneyim yarın akşama kadar geçmişi okuyup kuzularım ne yapmış diye bakacağım. Ama kestirmeden sorayım hamile var mı?
Öpüyorum gözlerinizden.
umarım hamilesindir kuzum umarım psikoloji değildir
bulbingül ve bambu inşallah hamişsinizdir...
bulbingül test yaptın mı hiç...
günaydın iremcim geçmiş olsun soğukalgınlığı mı oldun sende benim bu ay göz göre göre gidiyor yumurtam
ayyy kayganananı sevsinler aman nazar değmesinBu zamanda bölesi iyi valla. Geçmiş olsun canım. Iyileş yoksa günaşırı banyo daha çok hasta eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?