Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım hamilelik sağlıklı doğum yapana kadar içinde bi sürü risk taşıyo... tabiki haklısın allahım hayırlı yazgılar yazsın bize. çekemeyeceğimiz yükleri omzumuza yüklemesin. en çok istediğimiz şeyle bizi sınamasın yarabbimm...
eşimin kuzeni hava atmak için istememiştir. ama kötü günümde bi arayıp sormayan müjdeli iyi gününü de benle paylaşmasın. veya da bu saatten sonra geçmiş olsun diyecekse eğer artık demesin. yaramı deşmekten başka işe yaramıyor çünkü...

Geçmiş olsun umarım böyle birşey tekrarlanmaz bir daha Allah'ın izniyle

Allah kolaylık versin benimde o telaşlarım başlar yakında ama çalıştığım için kayınvalidem toplar özel eşyalarım hariç . Çok şükür iyi bende koca beni sinir etti sabah onun dışında iyiyim :)))

amaniinnnn çakılin yoldan fuli geliyoooo
ben de ehliyet var ama cüzdan bekliyo. hafta içi eşimde araba hafta sonuda bi türlü kısmet olmuyo. azcıkın ben de cesaretsizim herhal :26::26::26:

canım kolay gelsin. şu eşya toparlama işi bi kere geldi başıma. o da çeyizimi ve özel eşyalarımı toparlayıp başka şehire evlenmek için gittiğimde. kızken kendi evimizdi hiç taşınmadık. evelendiğimizden beri de aynı evde oturuyoruz. inşallah bi sonraki taşınmamız kendi evimize olur. şu an yapım aşamasında daha vakti var. ama taşınmak gerçekten zor iş.

yok tatlım henüz bebişim 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama pkom var benim diger bütün testlerimizi yaptırdık cok şükür temiz çıktı bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi

pko ya takılma bebeğim. benim doktorda ilk hamileliğimden önce hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti. hatta ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtaları göstermişti bana. ama ben ayına hamile kaldım. yalnız adet sancının çok fazla olduğu ve kanamanın (afedersin) parça parça olduğu aydan sonraki dönem hamişlik şansın daha yüksek. kistler patlıyomuş ve atılıyomuş vucüttan bu zamanlarda. benim de hamilelikten önceki adetim böyleydi.
hatta şimdi adet dönemindeyim yine ağrılı ve parçalı. geçen ay mesela çok az gelmişti ve sonunda yumurtlayamadım.

Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)

canım benim adetlerim hep parçalı zaten kendi kendine zor gelio genelde ilaçla getiriyolar evlendigim ilk iki ay kendiliginden geldi sonra ki zamanlar hep ilaçla beklemedimde gelsin diye zaten test yaptırdım negatifse ilaçla getirttim hep bu ay zaten hep yasaklıydık bir kere birlikte olduk oda zor ihtimal artık önümüzdeki ayı beklicez

Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)

güle güle kullan fatmacım... bak seninki bizzat almış vermiş.
benim oduncuğum tl limitini söledi hepsi burada dan seçebilirsin hediyeni dedii.
ben de senin tl limitin 0, hediye seçemezsin dedim ona o benle uğraşır da ben geri kalırmıyımm

evet tatlım senin bu ay pasif geçti. filmindi eşinin testiydi derken... inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberleri hep beraber alırız..
slogan neydi martın kedisiyiz bebişin delisiyiz umarım doğru hatırlıyorumdur.
hesap kitap yapmaktan kafam bi dünya da şu an...

öyle tatlım en azından kafamız rahat artık birşey cıkmamasından dolayı belki adet olunca ilaç başlar doktorum bilmiyorum yada bir yılı tamamlayalım der bakalım şimdi adet beklicez

kızlarrr bana fikir versenize akşam ne yemek yapsamm..
2 gündür hem işte hem evde bakliyat yemeği vardı. bööö geldi...
ne yapsammmmm. dünden yayla çorbam var....

kızlarrr bana fikir versenize akşam ne yemek yapsamm..
2 gündür hem işte hem evde bakliyat yemeği vardı. bööö geldi...
ne yapsammmmm. dünden yayla çorbam var....
valla benim eşim 3 11 çalıştıgı için bu hafta yemek derdim yok ama genelde bi site var odan bakyıyorum canım ne cekerse onu yapıyorum :d gecen pazar yalancu kumpir yaptım hem cok kolay hemde doyurucu ama biraz kilo aldırıcı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…