- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.821
tünaydın kızlarrr. ben de bi umut girdim harıl harıl geçmişi okurum diye.. anammm kimse yok.
ben işlerden anca fırsat buldum geldim. öğe arasındayız şimdi. yemek yiyeceğim birazdan sonra tekrar işle güçler..
fatmacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ilerlemesin hastalığın, bir an önce iyileş.
meymenes canım inşallahhh kurtuluruz bu dertlerden... yoksa biz çuvalı üstten dolduruyoruz, onlar alttaki delikten götürüyolar malı.
dün geceyi kendime zehir ettim kızlar. aslında size yazıp yazmamakta kararsız kaldım. size de bulaştırmayım can sıkıntımı.
dün akşam eşimin baba tarafından kuzeni aradı. bayan. hamileymiş 7 aylık. onu haber vermek için aramış. beni telefona isteyince hem psikolojimin ayarı kaçtı hem de zaten kızgındım eskiden kalma. konuşmadım. ilk hamileliğimden önce hep sorarlardı boş musun dolu musun hadi artık hadi artık diye. kürtaj oldum bi tanesi arayıp da geçmiş olsun demedikötü günümde aramadın da hamileliğini sölemek için mi aradın... o psikolojik baskıyla oturdum şakır şakır ağladım. sölenip durdum. herkes hamile sağlıklı niye bu piyango bana vurdu. neden ben bu acıları yaşadım. neden ben sınanıyorum diye... tekrar haile kalır ve aynısını yaşarım diye...
evett kızlar objektif davranıp bana kızabilirsiniz kuzenle konuşmadığım için. tepkilerime kızabilirsiniz; kendi kendimi yine yıprattım diye... eşimi gerdim diye de kızabilirsiniz
oofff biliyorumama engel olamadım yine kendime...
neyse bugün daha iyyimmm...
Neden kürtaj olmuştun ?
[video=youtube;LLW9DQ1EMkI]http://www.youtube.com/watch?v=LLW9DQ1EMkI[/video]
9 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldum canım. 25 ağustosta.
Kizlar pek düzelmesine doktora gittim ilaç filan yatiyorum simdi aksama misafirim var izmitten geliyorlar nasip yemek yapcam bil.iyorum
tugbam fulim didosum hulis anlam verilen diğer kizceler dileklerimizi için tesekkur ederim,
Kimsecikler yok burda =( Ben komşu topiklerde fink atıyorum. Halbuki alışmıştım size((
tünaydın kızlarrr. Ben de bi umut girdim harıl harıl geçmişi okurum diye.. Anammm kimse yok.
Ben işlerden anca fırsat buldum geldim. öğe arasındayız şimdi. Yemek yiyeceğim birazdan sonra tekrar işle güçler..
Fatmacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ilerlemesin hastalığın, bir an önce iyileş.
Meymenes canım inşallahhh kurtuluruz bu dertlerden... Yoksa biz çuvalı üstten dolduruyoruz, onlar alttaki delikten götürüyolar malı.
Dün geceyi kendime zehir ettim kızlar. Aslında size yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Size de bulaştırmayım can sıkıntımı.
Dün akşam eşimin baba tarafından kuzeni aradı. Bayan. Hamileymiş 7 aylık. Onu haber vermek için aramış. Beni telefona isteyince hem psikolojimin ayarı kaçtı hem de zaten kızgındım eskiden kalma. Konuşmadım. Ilk hamileliğimden önce hep sorarlardı boş musun dolu musun hadi artık hadi artık diye. Kürtaj oldum bi tanesi arayıp da geçmiş olsun demediKötü günümde aramadın da hamileliğini sölemek için mi aradın... O psikolojik baskıyla oturdum şakır şakır ağladım. Sölenip durdum. Herkes hamile sağlıklı niye bu piyango bana vurdu. Neden ben bu acıları yaşadım. Neden ben sınanıyorum diye... Tekrar haile kalır ve aynısını yaşarım diye...
Evett kızlar objektif davranıp bana kızabilirsiniz kuzenle konuşmadığım için. Tepkilerime kızabilirsiniz; kendi kendimi yine yıprattım diye... Eşimi gerdim diye de kızabilirsiniz
Oofff biliyorumAma engel olamadım yine kendime...
Neyse bugün daha iyyimmm...
kizlar pek düzelmesine doktora gittim ilaç filan yatiyorum simdi aksama misafirim var izmitten geliyorlar nasip yemek yapcam bil.iyorum
tugbam fulim didosum hulis anlam verilen diğer kizceler dileklerimizi için tesekkur ederim,
fulimmmm you tube açmıyo bende dinleyemiyorummm ne çaliyiii. Oynamayanın totsuna bi şey olsun deme ben oynatamıyom
kimsecikler yok burda =( ben komşu topiklerde fink atıyorum. Halbuki alışmıştım size((
Bebişler ben bugün öyle yoğunum ki yine 6 ayın çarşambası tamda bugün gibiHem yoğun hem yengeme sinirli stresli bir gün geçiriyorum ama az önce benim koçiş bombayı patlattı
Ben daha ehliyetimi alamadım yani bundan 5 sene önce hak kazandım ama o zamanlar param yoktu gidip alamamıştım sonrasında ben gecen sene gittim almak için hakkım iptal olmuş kalakalmıştım öyleNeysemmm ben diyodum ehliyete yazılım yeniden flndı fıstıktı azcık agresiflikte var bende kociş sen trafikte milleti döversin der dalga geçerdi kısmet olmadı gidip başvurmaya az önce arıyo mart sınavına yazdırdım seni evrakları akşam bırakıcaz die Ayy çok sevindim ki bennnn ne kaa çabuk kandırıyo beni değil miii bana bi uğraş daha çıktı kafam epten rahat olur 1 ay daha
Işte böle haydeyin ben kaçtım daha evraklarımın yarısı hazır işlerim bi dünya araya sıkıştırımm şunlarıdaaa mart sınavına yetişimmmm
güzel bir uğraş çıkmış sana canımm hadi bakalım bu sefer kaptırmadan al ehliyetini yollar hatun görsünnn
Geçmiş olsun .Boşgebelik oluncada kese oluyomu yani alınan neler var ya Allah'ım gönlüne göre versin isim neydi ? senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?