Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzuum siz bu haftayı kacırmayın zaten

kızçelerrrr bizim toteme yenisi eklendi mustakbel bebişimize babası beşiktaş forması aldı

işte yawru kartalımızın formasııı

noldu kız yumoş haftandamısın , klasik yumoş gerginliği seziyom sende, ben bu ay kendime söz verdim küsmeycem adama, adamada dedim ben küsersem sen bana küsme düş peşime diyeeee

adetim bugün bitiyor:2:bu ay bizden bir cacık olmaz zaten artık bebek heveside kalmadı bendesizlerden bekliyorum mutlu haberi

ayyy evet ama bi doktor bana şey demişti günün geçmeden aldığın ilaçlar etki etmez ama bilmiyorum korkmuyoda değilim artık saldık biz korunmuyoruz ama yumurtlamamda geçmiştir muhtemelen

yeni gelen bacılarım hepinize günaydınnnn..

söylemeyi unuttum kızlar bizde 2 gündür çakşıra başladıkkk
fatmacım ben çakşır muhabbetini kaçırmışım o ne kiii..
biz iyyiyiz bakem sen napıyosun. totemini bozmak gibi olmasın fulyacım. biz geçen ay aynı anda adet olmuştuk. benim oldu bitti yeni ay çalışmları başlıyo sen de tık yokk. hayırlara vesile olsun inşallahhh...

14 şubat yaklasıyor huuuu o gece türkiye geneli bir deprem olur kocişleri kaçırmayın kızlaar
ben bu hafta peşindeyim adamın. ay hemen başlıyoz mu demez mi bi de . tamam hafta sonu yordum azcık ama. valla tepemin tasını attırma dedim. işini iyi yap. kesti sesini garibimm

adetim bugün bitiyor:2:bu ay bizden bir cacık olmaz zaten artık bebek heveside kalmadı bendesizlerden bekliyorum mutlu haberi

noluyoruzzzzz yaaaa Topik anası topik anası silkelen kendine gellll ön teker nereye arka teker orayaaaa hepimiz hamişşş olalımmmmm yarın kocişe kızgınlığın geçer bugünleri değerlendirmedime yanarsın bu dönemler trip dönemi değilmişşş kendimden biliyorummm Bebiş olsun süründür süründürceğin kadar melek ol şuan ama

bizim bu topiğin hatunlarından korkulur valla biz kocaları sıkıştırıyoruz artık

kızçelerrrr bizim toteme yenisi eklendi mustakbel bebişimize babası beşiktaş forması aldı Eki Görüntüle 630127

işte yawru kartalımızın formasııı

GÜle güle giysin inşallah annesiii

Günaydın arkdaşlar hepinizeee tek tek alıntı yapıp günaydın yazmaya üşendim Tembelliğim üstümde galiba :)
Nasılsınızz yumoş günlerii xxx günleri keyifler moraller nasıl?

aman boşverrr kuzumm nasılsa takmıyorsun umarım hayırlı sebeplerle gelmezz bebişşş gelişşşş

hiç sanmamakla birlikte gelirse deliririm herhaldee ay inşallahhhhh

batasıca gelmez de mercimek gelir inşallaaaaaaaaaaahh

inşallahh kuzucuklarımmmmm pek relakstık bu ay gelmezse üzülmiycek kadar rahatım ama gelirse delirabilirim sevinçtennn

tatlım günaydın
istermisin bebiş olsun bat gelmesin
ayyy ne güzel olur

ablişkooooommm günaydınnnnn isterim tabiiiii inşallahhhhhh

oooowwww eniştem işi sıkı tutmuş bu sefer o ışığı gördüm sizdee

he yaaa 20 gün evde misafir olunca kaçamaklardan sıkılıp özgürce takılıyo benimki

heey yawruum bende bir oğluşum olursa bir gün onu yawru kartal olatrak yetiştiricmm

bebişşş bende dedim kız olursa die olsun canım kızlar forma giymiyo mu o zaman senin neden galatasaray forman var maçlarda giyiyosun dio kız olursa basına bide toka takarız dio biyahbeyaz

anammm yerim ben onun formasını

ihihihihihihihihih

valla acıık burnu sürtsün uyuzun bu aralar sinir küpü oldu iyice boğucm yaa sonunda

tabi canım dişi kartal olarak benimde formam var ama erkeklere daha bir yakısıyor bu siyaz beyaz renklerayrıca relax olmak size kazandırabılir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…