- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.301
canım düük için demedim yeni gebelik için dedim kaçamaklara dikkat o zaman
yakalasın inşallah ya bu ay benim için çok önemli inşallah olurrr, garip bir enerji bendede var geçen hafta izinde yaptım ya acayip dinçimmmm tam halvetlik kıvamı buldumSeninde dırın dırın önemli günlerdesin haaaaaaa hadddddiiii hayırlısıııı
yemişim 14 şubatıııı bu hafta 14 şubat banaaaaaa kaçma kocişimmmm yabancı değilimmmmm
noldu kız yumoş haftandamısın , klasik yumoş gerginliği seziyom sende, ben bu ay kendime söz verdim küsmeycem adama, adamada dedim ben küsersem sen bana küsme düş peşime diyeeeeaile içi huzursuzluk canımherüfle hergün kavga halındeyiz allah sonumuz hayır etsin
ayy valla bende yaa uykumm varrr 2 gün sabah geç kalkınca pazartesi gelesim gelmiyoo işe
noldu kız yumoş haftandamısın , klasik yumoş gerginliği seziyom sende, ben bu ay kendime söz verdim küsmeycem adama, adamada dedim ben küsersem sen bana küsme düş peşime diyeeee
canım düük için demedim yeni gebelik için dedim kaçamaklara dikkat o zaman
yakalasın inşallah ya bu ay benim için çok önemli inşallah olurrr, garip bir enerji bendede var geçen hafta izinde yaptım ya acayip dinçimmmm tam halvetlik kıvamı buldumSeninde dırın dırın önemli günlerdesin haaaaaaa hadddddiiii hayırlısıııı
yemişim 14 şubatıııı bu hafta 14 şubat banaaaaaa kaçma kocişimmmm yabancı değilimmmmm
kızçelerrrr bizim toteme yenisi eklendi mustakbel bebişimize babası beşiktaş forması aldıEki Görüntüle 630127
işte yawru kartalımızın formasııı
kızçelerrrr bizim toteme yenisi eklendi mustakbel bebişimize babası beşiktaş forması aldıEki Görüntüle 630127
fatmacım ben çakşır muhabbetini kaçırmışım o ne kiii..söylemeyi unuttum kızlar bizde 2 gündür çakşıra başladıkkk
biz iyyiyiz bakem sen napıyosun. totemini bozmak gibi olmasın fulyacım. biz geçen ay aynı anda adet olmuştuk. benim oldu bitti yeni ay çalışmları başlıyo sen de tık yokk. hayırlara vesile olsun inşallahhh...şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızçeler gününüz aydın haftanız bereketli olsunnnn yüzünüz 32 diş kıvamında gülücük dolsunnnnnnn
nabıonuz bakemmmm
ben bu hafta peşindeyim adamın. ay hemen başlıyoz mu demez mi bi de . tamam hafta sonu yordum azcık ama. valla tepemin tasını attırma dedim. işini iyi yap.14 şubat yaklasıyor huuuu o gece türkiye geneli bir deprem olurkocişleri kaçırmayın kızlaar
adetim bugün bitiyor:2:bu ay bizden bir cacık olmaz zaten artık bebek heveside kalmadı bendesizlerden bekliyorum mutlu haberi
yeni gelen bacılarım hepinize günaydınnnn..
fatmacım ben çakşır muhabbetini kaçırmışım o ne kiii..
biz iyyiyiz bakem sen napıyosun. totemini bozmak gibi olmasın fulyacım. biz geçen ay aynı anda adet olmuştuk. benim oldu bitti yeni ay çalışmları başlıyo sen de tık yokk. hayırlara vesile olsun inşallahhh...
ben bu hafta peşindeyim adamın. ay hemen başlıyoz mu demez mi bi de . tamam hafta sonu yordum azcık ama. valla tepemin tasını attırma dedim. işini iyi yap.kesti sesini garibimm
GÜle güle giysin inşallah annesiii
Günaydın arkdaşlar hepinizeee tek tek alıntı yapıp günaydın yazmaya üşendimTembelliğim üstümde galiba :)
Nasılsınızz yumoş günlerii xxx günleri keyifler moraller nasıl?
aile içi huzursuzluk canımherüfle hergün kavga halındeyiz allah sonumuz hayır etsin
aman boşverrr kuzumm nasılsa takmıyorsun umarım hayırlı sebeplerle gelmezz bebişşş gelişşşş
batasıca gelmez de mercimek gelir inşallaaaaaaaaaaahh
tatlım günaydın
istermisin bebiş olsun bat gelmesin
ayyy ne güzel olur
oooowwww eniştem işi sıkı tutmuş bu sefer o ışığı gördüm sizdee
heey yawruum bende bir oğluşum olursa bir gün onu yawru kartal olatrak yetiştiricmm
anammm yerim ben onun formasını
noluyoruzzzzz yaaaaTopik anası topik anası silkelen kendine gellll ön teker nereye arka teker orayaaaa hepimiz hamişşş olalımmmmm yarın kocişe kızgınlığın geçer bugünleri değerlendirmedime yanarsın bu dönemler trip dönemi değilmişşş kendimden biliyorummm Bebiş olsun süründür süründürceğin kadar melek ol şuan ama
hiç sanmamakla birlikte gelirse deliririm herhaldee ay inşallahhhhh
inşallahh kuzucuklarımmmmm pek relakstık bu ay gelmezse üzülmiycek kadar rahatım ama gelirse delirabilirim sevinçtennn
ablişkooooommm günaydınnnnn isterim tabiiiii inşallahhhhhh
he yaaa 20 gün evde misafir olunca kaçamaklardan sıkılıp özgürce takılıyo benimki
bebişşş bende dedim kız olursa die olsun canım kızlar forma giymiyo mu o zaman senin neden galatasaray forman var maçlarda giyiyosun diokız olursa basına bide toka takarız dio biyahbeyaz
ihihihihihihihihih
valla acıık burnu sürtsün uyuzun bu aralar sinir küpü oldu iyice boğucm yaa sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?