- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.321
kızçelerrrr bizim toteme yenisi eklendi mustakbel bebişimize babası beşiktaş forması aldıEki Görüntüle 630127
işte yawru kartalımızın formasııı
çakşırdann olmasınnn
canım bu herüflerinde bazen muayen zamanları oluyo demekk kii. benim ki de kaşınır bazen, kaşıyınca geçiyo amaaa
sinir anı ile öle deme kübracımm...
yeni gelen bacılarım hepinize günaydınnnn..
fatmacım ben çakşır muhabbetini kaçırmışım o ne kiii..
biz iyyiyiz bakem sen napıyosun. totemini bozmak gibi olmasın fulyacım. biz geçen ay aynı anda adet olmuştuk. benim oldu bitti yeni ay çalışmları başlıyo sen de tık yokk. hayırlara vesile olsun inşallahhh...
ben bu hafta peşindeyim adamın. ay hemen başlıyoz mu demez mi bi de . tamam hafta sonu yordum azcık ama. valla tepemin tasını attırma dedim. işini iyi yap.kesti sesini garibimm
renkleri beğenmesem detotem başarılı
GÜle güle giysin inşallah annesiii
Günaydın arkdaşlar hepinizeee tek tek alıntı yapıp günaydın yazmaya üşendimTembelliğim üstümde galiba :)
Nasılsınızz yumoş günlerii xxx günleri keyifler moraller nasıl?
yeni gelen bacılarım hepinize günaydınnnn..
fatmacım ben çakşır muhabbetini kaçırmışım o ne kiii..
biz iyyiyiz bakem sen napıyosun. totemini bozmak gibi olmasın fulyacım. biz geçen ay aynı anda adet olmuştuk. benim oldu bitti yeni ay çalışmları başlıyo sen de tık yokk. hayırlara vesile olsun inşallahhh...
ben bu hafta peşindeyim adamın. ay hemen başlıyoz mu demez mi bi de . tamam hafta sonu yordum azcık ama. valla tepemin tasını attırma dedim. işini iyi yap.kesti sesini garibimm
aaaaa beşiktaşlı enişte beyyy benim kocişte beşiktaşlı doğardoğmaz koşacakk kartalyuvasınaaa
boğma kübracım boğma
kızz lazım o daha sana
hehehe aynen öyle
kocaya yediriyoz ama bizi etkiliyo
ama olsun bence mahsuru yok
günaydın annecik
bizler iyiyiz sen nasılsın
ayy benim ballı lokmammmm da burdaymış nasılsın tubişimmmmmm günaydınnnnn bebeğim bu aradainşallah hayırdır kuzummm kendimi kaptırmadan sakin sakin takılıyorum cumaya kadar bekliyeyim diyorum ak koyun kara koyun çıkar o zamana kadar
bende galatasaraylıyım ama kocamla bebişimize canım feda
günaydınnn fıstık anneeee ve minnak yiğenimmmmmbölleee sokulasım geldi gıı vallaaaa
aminn inşallahhhh gelirde bu cicileri giydiği günleride görürüz
valla ablacm bıraktım kendi halinebebek içinde acelemiz yok artık bahara kaldı bizim umutlar
sizi gidiler siziiiii
ya ben bu çaksırı bal karabiber çaksır olarak yapsam nolur ki
sende benim kübram gibi inatcısın
kız yapma öyle herifin suyuna gidiyomuş gibi yapıcan
ama gitmiycen sen gene bildiğini okuycan ama tatlı tatlı alttan alttan
yedircen ona hem belki seninkide malum günündedir ondan accuk sinirlidir
iyiyim ben de biraz durgunum daha afyonum mu patlamadı ne anlamadım gitti
gel sarılalım kardeş kardeşşşş :)) senin bat cuma günü müüüü???? ayy ne güzelll az kalmışş
iviiit iviiiit cok inatcıyım bu huyumdan nefret ediyorumherseyin hayırısı ablacm ya
iyiyim ben de biraz durgunum daha afyonum mu patlamadı ne anlamadım gitti
gel sarılalım kardeş kardeşşşş :)) senin bat cuma günü müüüü???? ayy ne güzelll az kalmışş
minnoşun yoruyodur seni güzel anne
o yüzden durgunsundur
boşver tatlım sıkma canını herşey yoluna girer sen merak etme
kızlar ben c.tesi 4 te eve gittim bir yattım tee pazar sabahı kalktım 8 de koçişte erken uyudu ben uyuyom die hem cilveleştik hem uyuduk tabi sabah 8 de hortladıkk dedi çok yattık kalk gidiyoz giydik eşofmanlarımızı kahvaltı yapmaya götürdü beni koçişkommm ordan nire gidiyok dedimmm sahil turu attıkkk miss gibi istinyeparka girdik orda mudo sevgilliler günü için vitrinine yazı astırıyo kalp içinde bakın bunuda ben yazdımmm koçişkomla yapıştırdıkkk
Eki Görüntüle 630131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?