Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım bu herüflerinde bazen muayen zamanları oluyo demekk kii. benim ki de kaşınır bazen, kaşıyınca geçiyo amaaa
sinir anı ile öle deme kübracımm...

iki koç burcu kavga edince böyle oluyor ikimizde inatcıyız dik baslıyız gururluyuz durum böyle olunca ilk adımı atan olmuyor kavga edip duruyoruz işte

ayy benim ballı lokmammmm da burdaymış nasılsın tubişimmmmmm günaydınnnnn bebeğim bu arada inşallah hayırdır kuzummm kendimi kaptırmadan sakin sakin takılıyorum cumaya kadar bekliyeyim diyorum ak koyun kara koyun çıkar o zamana kadar

renkleri beğenmesem de totem başarılı

bende galatasaraylıyım ama kocamla bebişimize canım feda

günaydınnn fıstık anneeee ve minnak yiğenimmmmm bölleee sokulasım geldi gıı vallaaaa

aminn inşallahhhh gelirde bu cicileri giydiği günleride görürüz

çakşır hem performansı hemde sipoş kalitesini arttıran bi ot balla karıştırıp yiyor erkek milleti hakkaten arttırıyor performansı

aaaaa beşiktaşlı enişte beyyy benim kocişte beşiktaşlı doğardoğmaz koşacakk kartalyuvasınaaa

evet bebeğimmm bizimkinin ilk bebişten hevesi vardı kaç kere çıkardım onu bjk mağazasından o dönem o zamandan içinde kalmış geçen ben totem için aldım ya buda benden totem o zaman dedi aldı dünnn bakıp bakıp gülüyo serseri kocişimmmm oyy kurban olurummm ona benn

günaydın annecik
bizler iyiyiz sen nasılsın

iyiyim ben de biraz durgunum daha afyonum mu patlamadı ne anlamadım gitti

gel sarılalım kardeş kardeşşşş :)) senin bat cuma günü müüüü???? ayy ne güzelll az kalmışş

valla ablacm bıraktım kendi halinebebek içinde acelemiz yok artık bahara kaldı bizim umutlar

sende benim kübram gibi inatcısın
kız yapma öyle herifin suyuna gidiyomuş gibi yapıcan
ama gitmiycen sen gene bildiğini okuycan ama tatlı tatlı alttan alttan
yedircen ona hem belki seninkide malum günündedir ondan accuk sinirlidir

iviiit iviiiit cok inatcıyım bu huyumdan nefret ediyorumherseyin hayırısı ablacm ya

kızlar ben c.tesi 4 te eve gittim bir yattım tee pazar sabahı kalktım 8 de koçişte erken uyudu ben uyuyom die hem cilveleştik hem uyuduk tabi sabah 8 de hortladıkk dedi çok yattık kalk gidiyoz giydik eşofmanlarımızı kahvaltı yapmaya götürdü beni koçişkommm ordan nire gidiyok dedimmm sahil turu attıkkk miss gibi istinyeparka girdik orda mudo sevgilliler günü için vitrinine yazı astırıyo kalp içinde bakın bunuda ben yazdımmm koçişkomla yapıştırdıkkk

anaaam iyi fikir
bende marketin vitrinine asıyım
hehe deli bu karı desinler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…