- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.341
hahaha iyiymiş hepsi bir arada diyosun
hahaha iyiymiş hepsi bir arada diyosun
kızlar ben c.tesi 4 te eve gittim bir yattım tee pazar sabahı kalktım 8 de koçişte erken uyudu ben uyuyom die hem cilveleştik hem uyuduk tabi sabah 8 de hortladıkk dedi çok yattık kalk gidiyoz giydik eşofmanlarımızı kahvaltı yapmaya götürdü beni koçişkommm ordan nire gidiyok dedimmm sahil turu attıkkk miss gibi istinyeparka girdik orda mudo sevgilliler günü için vitrinine yazı astırıyo kalp içinde bakın bunuda ben yazdımmm koçişkomla yapıştırdıkkk
Eki Görüntüle 630131
sizle dertleşince rahatlıyorum valla iyiki varsnz
olabilir ablacım yaa birde havalar da bulutlu yağmurluu bi güneşi görseydik iyi olacaktıı
anaaam iyi fikir
bende marketin vitrinine asıyım
hehe deli bu karı desinler sonra
kizlar bu caksir iyi mi gercektn.benim kocaminda isi yogun surekli yorgun bundan versem ise yarar mi:) birde bnde polikistik var bu ay umitlenmistim ama bisey yok ne yapsam
sarlılalım yawrummmmmmmm benimmmm bat bugun yada yarın ama ben cumayı bekliycem kuzummmm
kizlar bu caksir iyi mi gercektn.benim kocaminda isi yogun surekli yorgun bundan versem ise yarar mi:) birde bnde polikistik var bu ay umitlenmistim ama bisey yok ne yapsam
sizle dertleşince rahatlıyorum valla iyiki varsnz
maşallaaaahhh
o zaman seni heyecanlandırmayalımm canımm rahat rahat takıl sen sonra süprizzz bombayı patlatt göbek atalımm
napım be ablammm akşamları ona öksürüğü için ballı karabiber yediriyom araya çaksırmı karıştırsam yoksa yemez çakşır olduğını bilse zaten karabiberli balı zor yutuyo
aile içi huzursuzluk canımherüfle hergün kavga halındeyiz allah sonumuz hayır etsin
öksürük için iyi gelirmi bilmem ama
sonuçta bal bence etki ediyo öksürük içinde
hiç sanmamakla birlikte gelirse deliririm herhaldee ay inşallahhhhh
he yaaa 20 gün evde misafir olunca kaçamaklardan sıkılıp özgürce takılıyo benimki
amiin canım amiin. henüz yerine oturmamıştır evliliğiniz. zamanla tartışmalar daha farklı boyut alacak. ilk zamanlardaki yapılan kavgalar birbirinizi iyi tanımadığınızdan kaynaklanıyor bence... düzelir sabret canım... kendini üzme
Eki Görüntüle 630133
ablişko bak böle kocaman oluyo bence hoş olur geç kalmadın yapabilirsin marketin camına
yok o öksürük niyetine içsin sipoşa iyi gelsin
gerçi şuan her an tepemde onuda yedirirsem ne olur bilemem ama kırmızlar gelirse bal tarçın çörek yapıcam onada onu mu kakalıyayım
parti yapaeız burda
ya sen bizim halimizi görsen sessizz çalışmaa yapcazzz diyee canımızzz çıkıyorrr evde birileri olunca çok zor
parti yapaeız burda
ya sen bizim halimizi görsen sessizz çalışmaa yapcazzz diyee canımızzz çıkıyorrr evde birileri olunca çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?