Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haklısın Sudemerve ama dayanamıyor insan değilmi.. Şİmdi nasılsın nasıl gidiyor

Elbette sabredemiyoruz, anlıyorum seni canım. Ben biraz kötüyüm. Bulantı ve çıkartmalar had safhada. Hiçbir şey yiyeymiyorum. Canım yemek de istemiyor ama çok güçsüz düştüm. Herhalde 3-4 kilo vermişimdir...İşin kötüsü benim hamileliklerim 9 böyle geçiyor

Güzellerim hepinize günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Fulyacım, şükür gördüm seni:) Nasılsın tatlım? Fatmacım iyi oldun mu biraz daha?

Allah kolaylık versin canım benim. en sıkıntılı zamanları. ilk 3.5 ay sıkıntılı oluyor ondan sonra geliyor sefa zamanları... en önemli kısmı geçeli 9 hafta olmuş maaşallah :) bundan sonrada kolay geçer inş.

Güzellerim hepinize günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Fulyacım, şükür gördüm seni:) Nasılsın tatlım? Fatmacım iyi oldun mu biraz daha?

ablacımm çok kötü ya yemeye çalış sen yinede
ben biraz daha iyiyimm ilaçlarımı evde unutmuşum idare ediyorummmm

ay ablaammm kıyamamm 9 ay çok zor olur öyle rabbim yardımcın olsunnn

günaydın canım :) gözüm seni arıyordu :) nasılsın?

cnmmm ya ben çok yoruldum bu hafta sonu meryem'cim yeni evimi temizledik resmen inşaat temizliği elim ayağım titriyo hala yorgunluktan ama bitti şükür şimdi taşınma telaşındayız sen ne durumdasın mutfak perden bittimi enes nasıl ?

ablacım nasılsınnn. geldiğinden beri denk gelmedik hiç burda. anladığım kadarıyla sıkıntılı geçiyi hamişlik. ama olsun allahım saglık sıhhat versin yeğenimize anneciği azcık nazını çekicek

:))Kızlar geçmişi okudum baktım Yılmaz Odabaşının şiirini kocalarınıza atmışsınız. Bir deneyeyim dedim. Ne dese beğenirsiniz: Hayırdır beni terk mi ediyorsun yoksa inşallah:)))))

ohhh mis gibbiiii... hayırlı olsun şeker yeni evin. inşallah yeni ev uğurlu gelir bebiş haberini de alırsın hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…