- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.381
hemen okuyup cevap yazmış benimkiiii
seviyom laa ben bu adamıı
bende gönderdim bakim dönecek mi
ne yazmış ne yazmışşşşşBende face duvarına yazdım bak ne yazdı eşşek sıpasııı kız kurban oluruz biz bunlara Eki Görüntüle 630173
;allah iyiliğini versin yaa :))))) pek de mütevaziymiş eşin canım :))
ne yazmış ne yazmışşşşşBende face duvarına yazdım bak ne yazdı eşşek sıpasııı kız kurban oluruz biz bunlara Eki Görüntüle 630173
haklısın Sudemerve ama dayanamıyor insan değilmi.. Şİmdi nasılsın nasıl gidiyor
"oyyy kuzzum benim. Canım aşkım seni çok seviyorum kıs ben " diye yazmışşşş
döner dönerrrr erkekler böyle şımartılmayı el üstünde tutulmayı pek sever gururu okşanırBizde az değiliz heeeee
Elbette sabredemiyoruz, anlıyorum seni canım. Ben biraz kötüyüm. Bulantı ve çıkartmalar had safhada. Hiçbir şey yiyeymiyorum. Canım yemek de istemiyor ama çok güçsüz düştüm. Herhalde 3-4 kilo vermişimdir...İşin kötüsü benim hamileliklerim 9 böyle geçiyor
ayyyy maşşallahhh maşşallahhhhhaşk dolu bi ayla gelsin bebeişler inşallahhhhh iyikide evlenmişiz kız biz bu adamlarla
Elbette sabredemiyoruz, anlıyorum seni canım. Ben biraz kötüyüm. Bulantı ve çıkartmalar had safhada. Hiçbir şey yiyeymiyorum. Canım yemek de istemiyor ama çok güçsüz düştüm. Herhalde 3-4 kilo vermişimdir...İşin kötüsü benim hamileliklerim 9 böyle geçiyor
Güzellerim hepinize günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Fulyacım, şükür gördüm seni:) Nasılsın tatlım? Fatmacım iyi oldun mu biraz daha?
günaydın canım :) gözüm seni arıyordu :) nasılsın?
cnmmm yaben çok yoruldum bu hafta sonu meryem'cim yeni evimi temizledik resmen inşaat temizliği elim ayağım titriyo hala yorgunluktan ama bitti şükür şimdi taşınma telaşındayız sen ne durumdasın mutfak perden bittimi enes nasıl ?
:))Kızlar geçmişi okudum baktım Yılmaz Odabaşının şiirini kocalarınıza atmışsınız. Bir deneyeyim dedim. Ne dese beğenirsiniz: Hayırdır beni terk mi ediyorsun yoksa inşallah:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?