Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Güzellerim hepinize günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Fulyacım, şükür gördüm seni:) Nasılsın tatlım? Fatmacım iyi oldun mu biraz daha?

şükür ablacım iyiyim sen ve bebişte de iyi daha ne isterimmm ama sen tuzlu kraker fln yemeye çalış yinede gerçi sen bilirsin en iyisini iyi bak kendine

evt benimkininde hoşuna gider ama sonrada ben şımarmayım diye bu tarz şeyler sevdiiğini belli etmezz
eşşek sıpası kız bunlar koca bebekler işte

Günaydın kızlar ne kadar erkencisiniz Muhabbet almış yürümüş herkeslere merhaba

günaydın denicimmmmm

benimkide "güzelmiş aşkım teşekkürler " demişşş

hehehehe ciidddii eniştee bey valla hiç belli etmiyo ama içten içe şişinmiştir akşam alırsın sen cvbını

Merhaba tatlım. Evet biraz berbatcık geçiyor. Aslında kendimde hiç heyecan ve heves yok. Niye böyle oldum bilmiyorum. Normalde yarın kontrolüm var. Gidip bebeği görmek için can atmam lazımdı ama yok. Cumaya attım randevuyu. Psikolojik olarak da bir tuhafım yani. Çok uzun ara vermek gerçekten iyi değilmiş. Sakın siz bu hataya düşmeyin. Sen nasılsın bu arada canım.

ahh ahhh canımmm mutfak perdem bitti :) cama ölçtüm tamadır :)) maaşallah sen temizlemişsin ben daha başlayamadım elektrik su aboneliği için bugün başvuru yapıyor bizimkiler... ayyy öyle bir temizlik istiyor kii benim de gözüm korkuyor valla...
enes 2 dk rahat durmadı cam ölçüsü almaya çalıştık birtürlü izin vermedi. rahat durmuyor sıpacık... gözün aydın canım güle güle otur inş. valla bende toparlanıyorum burası da ayağa kalktı görsen her yer her yerde kolilerin içindeler :)))

ohhh mis gibbiiii... hayırlı olsun şeker yeni evin. inşallah yeni ev uğurlu gelir bebiş haberini de alırsın hemen..

nerde o günlerrrrr adet bitti 4 gün oldu hala ölümüne kankayız =) Eyy Allah'ım işler güçler fırsat bile olmuyo bide öle stresliyim ki içimden hiç bişey gelmiyor yorgunlukta cabası eemeryem ana da olmadığıma göre offff ya bakalım neler olacak bide bi sistem var bu topikten takip ediyorum kızlar ateş ölçme yöntemi ama dijital ateş ölçerle vücut ısından ateşini takip ederek yumurta ve adet takibi yababiliyorun ama bu saçma sapan şirkette c.tesi bile gün boyu çalıştığım için ateş ölçeri temin edemedim malesef

Fulyacım şu elimde ultra boy bir paket çıbık kraker var. Allah icat edenden razı olsun valla. Tek besin kaynağım:)) Çıtırdatıp sizi okuyorum.

canım senle aynı zamanda taşınacağız sanırım adet günlerimiz de hemen hemen aynı. ben birkaç ay ertelemek istiyorum. sende ertele bence çünkü stresli yorucu ev taşımak birde işe gidip geliyorsun.... evine yerleşip de yorgunluğunu üzerinden atınca düşünmeye başla bence... Allah kolaylık versin inş.

yaa akşam cevap verecekse saçımı kazıtmaya gidicem yoksa ggeçmicek bu sinüzit bendeee

Düşerdi kalırdı derken iki ayı geçtik çok şükür canım. Gerçi bir hafta geriden geliyor benim zıpır ama önemli değilmiş sanırım. Meryemcim ben 9 ay hastanelik oluyorum. Aylarca hastanede yattığımı biliyorum yiyememek yüzünden inşallah bu öyle olmaz. Hazırım sanmıştım ama değilmişim Yine de Allah korusun onu. Senin bebeğin nasıl, sanırım taşınıyorsun. Bu arada aramıza yeni katılan perikızına da hayırlı olsun diyorum.

hamişliğin ilk günleri senin sıkıntılı olmuştu ya ablacım o yüzden hevessizlik değil de anca psikolojin alışıyodur hamişliğe. hele kalp atışlarını duy karnın büyümeye başlasın gör bak nasıl heveslenirsin. konuşursun onunla, ciciler alırsın ona
ben de iyyim ablacım. geçenlerde 21. gün testim vardı. hormon değerim düşükmüş. yumurtlamamışsın bu ay dedi dr. gerçekten ben de hiç belirti hissetmemiştim. adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi. ben gitmedim. hormon almak istemedim. bu ay bal tarçın çörek otunu deniyorum. bu ay da yumurtladığımı hissetmezsem gitcem doktora.

DD seninki eskimiş artık kız onaaa

:)) Ne kızacam adamın anasından emdiğini burnundan getiriyorum kaç gündür. Resmen şamar oğlanına döndü evde gık demiyor. İki lafımın biri "başıma gelecekleri biliyordum. Hep senin yüzünden" Hiç adetim değildir birine iş buyurmak, çok rahatsız olurum ama gece suyumu bile ondan istiyorum. Canıma değsin. Ben açlıktan ölürken o löpür löpür götürüyor yemekleri:)) Doğal olarak benden bıkmış olmasını anlayışla karşılıyorum:))))

abla benim bir oğlum var ikinciyi düşünüyorduk taşınma durumundan dolayı erteledik kısmet. 2 ay korunmadık olmadı bebek nasip. ben behçet hastasıyım tedavi gördüm ciddi ilaçlar aldım işim daha zor artık ama Allah büyüktür. Allah razı olsun inş. sıkıntısız yaşarım yeni evde canım...
bende ilk gebeliğimde hastanelik olmuştum ama ben,im kanamam vardı. ikizdi gebelik 1 tanesi zehirlendiği için şuanki oğlumuda eşinden başlayarak zehirlemişti... aylarca tek başıma yattım devlet hastanesinde... çok zor çok.... ama Allaha şükür her sıkıntınn bir sonu var işte :) hatta o sıkıntıları unuttum da ikinciyi istiyorum :) nasip kısmet belki hiç nasip olmayacak

meryemcim umutsuzluk yok hayatım. bak yine de senin allah bağışlasın bi oğluşun var. tabiki yeni hamilelik öncekinden kalma korkuları beraberinde getiriyo ama olsun... biraz cesarete ve sabıra ihtiyacımız var.

Çok şükür kalp atışlarını duydum geçen hafta. Doktor yüzüme baktı dinletirken. Bense duvara. Çok kötü oldum. Svinemedim. Oysab sevineceğimi düşünmüştüm. Sadece çok şükür dış gebelik değil diyebildim. Doktorum da şaşırdı. Sonuçta tedaviyle olmuş bir bebek. Ama geçer biliyorum. Biraz daha büyüsün Allahın izniyle.

Canım sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam vakit kaybetmezdim. Klomen verecek büyük ihtimalle. Ben iki ay kullandım. Yan etkisini görmedim kilodan başka. Gerçi benim yumurtlamama çok fazla katkısı olmadı. tek yumurta zor gelişti. İlkinde doktoun verdiği ilişki takvimine uyamadık. Kaçırdık. İkincide de tek yumurtam gelişti. Doktor çatlatma iğnesi verdi bu kez. Vuruldum ve sadece verdiği takvimin içinde ilk iki güne uydum. Gerisinde eşim gece çalışmaya başladı. Hiç ümidim yoktu yani. Ama oldu Allaha şükür. Bence vakit kaybetmeyin.

hooo hoooyyyy enişte yandı desenizeee.. ama ablacım topu topu bi yeni gelinken bi hamişlikte bi de lohusalıkta nazımız cazımız var.
e bi zahmet onlara da. ben de eşime çok kaynıyom. allah nasip eder de hamiş kalırsam görürsün sen diyeee...

ayyy bu adamlar çok çekiyor elimizden doğurmadan çekerler hamileyken çekerler

Geçmiş olsun canım. Oğulcuğunu biliyorum onu sormuştum zaten. Ertelediğin iyi olmuş. Hastalığının da Allahım şifasını versin inşallah. Yakınlarımdan biliyorum zor bir hastalık. Gebeliğinde yaşadıklarına da çok üzüldüm. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalırsın. Hepiniz için bu duam.

aslında benim de ilaca başlamama nedenim burda okuduklarımdı aynur ablacım. senin o zamanlarını hatırlıyorum ben. bu hormon ilaçları yüzünden mafoldum, eşim için rahat tabi ben alıyom ilaçları kiloları demiştin. ama şükürler olsun hamişsin tabiki sonuç önemlii.. işte bir ay daha bekliyim dedim. olmazsa önümüzdeki ay gidicem işte yeniden dr. a

İki hamileliğimde de yanımda yoktu. Yaşım küçük, kaynanamla köyde oturuyordum. İşe köyden gidip geliyordum. Tepeden aşağı bir saat yaya, sonra iki arabayla aktarmalı varıyordum işime. Kar kış...Çok çektim. O zaman yemin ettim. Eğer bir daha hamile kalırsam burnundan fitil fitil getireceğim diye. Yapacağım ılaannn. Dediğin gibi cicim ayı, gebelik, lohusalık...Çeksinler o kadar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…