- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.401
Güzellerim hepinize günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Fulyacım, şükür gördüm seni:) Nasılsın tatlım? Fatmacım iyi oldun mu biraz daha?
eşşek sıpası kız bunlar koca bebekler işteevt benimkininde hoşuna gider ama sonrada ben şımarmayım diye bu tarz şeyler sevdiiğini belli etmezz
Günaydın kızlar ne kadar erkencisinizMuhabbet almış yürümüş herkeslere merh aba
benimkide "güzelmiş aşkım teşekkürler " demişşş
ablacım nasılsınnn. geldiğinden beri denk gelmedik hiç burda. anladığım kadarıyla sıkıntılı geçiyi hamişlik. ama olsun allahım saglık sıhhat versin yeğenimize anneciği azcık nazını çekicek
cnmmm yaben çok yoruldum bu hafta sonu meryem'cim yeni evimi temizledik resmen inşaat temizliği elim ayağım titriyo hala yorgunluktan ama bitti şükür şimdi taşınma telaşındayız sen ne durumdasın mutfak perden bittimi enes nasıl ?
ohhh mis gibbiiii... hayırlı olsun şeker yeni evin. inşallah yeni ev uğurlu gelir bebiş haberini de alırsın hemen..
:))Kızlar geçmişi okudum baktım Yılmaz Odabaşının şiirini kocalarınıza atmışsınız. Bir deneyeyim dedim. Ne dese beğenirsiniz: Hayırdır beni terk mi ediyorsun yoksa inşallah:)))))
nerde o günlerrrrradet bitti 4 gün oldu hala ölümüne kankayız =) Eyy Allah'ım işler güçler fırsat bile olmuyo bide öle stresliyim ki içimden hiç bişey gelmiyor yorgunlukta cabası eemeryem ana da olmadığıma göre offff ya bakalım neler olacak bide bi sistem var bu topikten takip ediyorum kızlar ateş ölçme yöntemi ama dijital ateş ölçerle vücut ısından ateşini takip ederek yumurta ve adet takibi yababiliyorun ama bu saçma sapan şirkette c.tesi bile gün boyu çalıştığım için ateş ölçeri temin edemedim malesef
şükür ablacım iyiyim sen ve bebişte de iyi daha ne isterimmm ama sen tuzlu kraker fln yemeye çalış yinede gerçi sen bilirsin en iyisini iyi bak kendine
eşşek sıpası kız bunlar koca bebekler işte
günaydın denicimmmmm
hehehehe ciidddii eniştee bey valla hiç belli etmiyo ama içten içe şişinmiştir akşam alırsın sen cvbını
Allah kolaylık versin canım benim. en sıkıntılı zamanları. ilk 3.5 ay sıkıntılı oluyor ondan sonra geliyor sefa zamanları... en önemli kısmı geçeli 9 hafta olmuş maaşallah :) bundan sonrada kolay geçer inş.
Merhaba tatlım. Evet biraz berbatcık geçiyor. Aslında kendimde hiç heyecan ve heves yok. Niye böyle oldum bilmiyorum. Normalde yarın kontrolüm var. Gidip bebeği görmek için can atmam lazımdı ama yok. Cumaya attım randevuyu. Psikolojik olarak da bir tuhafım yani. Çok uzun ara vermek gerçekten iyi değilmiş. Sakın siz bu hataya düşmeyin. Sen nasılsın bu arada canım.
DD seninki eskimiş artık kız onaaa
Düşerdi kalırdı derken iki ayı geçtik çok şükür canım. Gerçi bir hafta geriden geliyor benim zıpır ama önemli değilmiş sanırım. Meryemcim ben 9 ay hastanelik oluyorum. Aylarca hastanede yattığımı biliyorum yiyememek yüzünden inşallah bu öyle olmaz. Hazırım sanmıştım ama değilmişimYine de Allah korusun onu. Senin bebeğin nasıl, sanırım taşınıyorsun. Bu arada aramıza yeni katılan perikızına da hayırlı olsun diyorum.
abla benim bir oğlum var ikinciyi düşünüyorduk taşınma durumundan dolayı erteledik kısmet. 2 ay korunmadık olmadı bebek nasip. ben behçet hastasıyım tedavi gördüm ciddi ilaçlar aldım işim daha zor artık ama Allah büyüktür. Allah razı olsun inş. sıkıntısız yaşarım yeni evde canım...
bende ilk gebeliğimde hastanelik olmuştum ama ben,im kanamam vardı. ikizdi gebelik 1 tanesi zehirlendiği için şuanki oğlumuda eşinden başlayarak zehirlemişti... aylarca tek başıma yattım devlet hastanesinde... çok zor çok.... ama Allaha şükür her sıkıntınn bir sonu var işte :) hatta o sıkıntıları unuttum da ikinciyi istiyorum :) nasip kısmet belki hiç nasip olmayacak
meryemcim umutsuzluk yok hayatım. bak yine de senin allah bağışlasın bi oğluşun var. tabiki yeni hamilelik öncekinden kalma korkuları beraberinde getiriyo ama olsun... biraz cesarete ve sabıra ihtiyacımız var.
hamişliğin ilk günleri senin sıkıntılı olmuştu ya ablacım o yüzden hevessizlik değil de anca psikolojin alışıyodur hamişliğe. hele kalp atışlarını duy karnın büyümeye başlasın gör bak nasıl heveslenirsin. konuşursun onunla, ciciler alırsın ona
ben de iyyim ablacım. geçenlerde 21. gün testim vardı. hormon değerim düşükmüş. yumurtlamamışsın bu ay dedi dr. gerçekten ben de hiç belirti hissetmemiştim. adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi. ben gitmedim. hormon almak istemedim. bu ay bal tarçın çörek otunu deniyorum. bu ay da yumurtladığımı hissetmezsem gitcem doktora.
:)) Ne kızacam adamın anasından emdiğini burnundan getiriyorum kaç gündür. Resmen şamar oğlanına döndü evde gık demiyor. İki lafımın biri "başıma gelecekleri biliyordum. Hep senin yüzünden" Hiç adetim değildir birine iş buyurmak, çok rahatsız olurum ama gece suyumu bile ondan istiyorum. Canıma değsin. Ben açlıktan ölürken o löpür löpür götürüyor yemekleri:)) Doğal olarak benden bıkmış olmasını anlayışla karşılıyorum:))))
:)) Ne kızacam adamın anasından emdiğini burnundan getiriyorum kaç gündür. Resmen şamar oğlanına döndü evde gık demiyor. İki lafımın biri "başıma gelecekleri biliyordum. Hep senin yüzünden" Hiç adetim değildir birine iş buyurmak, çok rahatsız olurum ama gece suyumu bile ondan istiyorum. Canıma değsin. Ben açlıktan ölürken o löpür löpür götürüyor yemekleri:)) Doğal olarak benden bıkmış olmasını anlayışla karşılıyorum:))))
abla benim bir oğlum var ikinciyi düşünüyorduk taşınma durumundan dolayı erteledik kısmet. 2 ay korunmadık olmadı bebek nasip. ben behçet hastasıyım tedavi gördüm ciddi ilaçlar aldım işim daha zor artık ama Allah büyüktür. Allah razı olsun inş. sıkıntısız yaşarım yeni evde canım...
bende ilk gebeliğimde hastanelik olmuştum ama ben,im kanamam vardı. ikizdi gebelik 1 tanesi zehirlendiği için şuanki oğlumuda eşinden başlayarak zehirlemişti... aylarca tek başıma yattım devlet hastanesinde... çok zor çok.... ama Allaha şükür her sıkıntınn bir sonu var işte :) hatta o sıkıntıları unuttum da ikinciyi istiyorum :) nasip kısmet belki hiç nasip olmayacak
Çok şükür kalp atışlarını duydum geçen hafta. Doktor yüzüme baktı dinletirken. Bense duvara. Çok kötü oldum. Svinemedim. Oysab sevineceğimi düşünmüştüm. Sadece çok şükür dış gebelik değil diyebildim. Doktorum da şaşırdı. Sonuçta tedaviyle olmuş bir bebek. Ama geçer biliyorum. Biraz daha büyüsün Allahın izniyle.
Canım sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam vakit kaybetmezdim. Klomen verecek büyük ihtimalle. Ben iki ay kullandım. Yan etkisini görmedim kilodan başka. Gerçi benim yumurtlamama çok fazla katkısı olmadı. tek yumurta zor gelişti. İlkinde doktoun verdiği ilişki takvimine uyamadık. Kaçırdık. İkincide de tek yumurtam gelişti. Doktor çatlatma iğnesi verdi bu kez. Vuruldum ve sadece verdiği takvimin içinde ilk iki güne uydum. Gerisinde eşim gece çalışmaya başladı. Hiç ümidim yoktu yani. Ama oldu Allaha şükür. Bence vakit kaybetmeyin.
hooo hoooyyyy enişte yandı desenizeee.. ama ablacım topu topu bi yeni gelinken bi hamişlikte bi de lohusalıkta nazımız cazımız var.
e bi zahmet onlara da. ben de eşime çok kaynıyom. allah nasip eder de hamiş kalırsam görürsün sen diyeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?