Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Cnm Allah yardımcımız olsun bizimde henüz elektrik su abonmanı yok iskan yoktu binada henüz oldu şimdi birazcık sıkıntıdayız maddi olarak bahsetmiştim ben kaynanamlarla oturduğum için eşya almamıştım tek yatak odam ve kendime ait annemin aldığı çeyizlerim vardı şimdi ufak ufak yapıcam çok şükür ee meryemcim hem ev borcu hem eşya alma kastı bizi stresiz valla bide kaynanamların bana gelme ihtimali bile benim stresi tavan yapıyor malesef olur canm olur temizlik yorucu ama bitiyo bittikten sonra insanın bi hoşuna gidiyo bide sen daha sanslısın evdesin vakit bol halledersin sen umarım huzurla otururuz Allah'ım benimde bi enes 'im olsada şımarsa Rabbim acısını göstermesin inş.

Tatlım beni mahveden progestandı. O beni öldürdü süründürdü resmen. Sonra da doktorum ağır bir ilaçtır alttan fitil şeklinde kullanmalıydın demes mi bana? Ama klomen çok fazla yan etki göstermedi bana. Bir de ben şker ilacı da kullanıyordum. Sen bana bakma. Gözün korkmasın tatlım. İkinci ay progestanı kullanmadım. Gayette rahattım.

amiiiin canım benimmm Allah gönlüne göre versin inş. :) daha yeni evlisin :))

meryemcşm öle görünüyor sanırım dün temizlik yaparken geçti aklımdan dedim şimdi ben hamile olsam nolurda benle bebişin hali yerlerde süründüm valla =) nasip bakalım Allah'ın işine karışmıyoruz haşa tabi de kuluz işte hevesleniyoruz mevlam dan tek dileğim eşim evlatlarımda kendi düzenimde huzurla yaşamak ıvır zıvır kimseleri istemiyorum

progestan dediğiniz progesteron içeren ilaç mı? ben iğnesini olmuştum ağır geldi bünyeme ama Allaha şükür toparladık

amiiin denizzz amin canımmm.... mutlu huzurlu inş.. bizimkilerde bende kalmanın hayali içindeler komediye bak ki 1 sokak arkalarındaki eve taşınıyoruz :))

progestan dediğiniz progesteron içeren ilaç mı? ben iğnesini olmuştum ağır geldi bünyeme ama Allaha şükür toparladık

Evet canım. Progesteron hormonu içerir. Bebek tutunsun diye yumurtlama döneminden sonra veriliyor ama ben son ayımda kullanmadım. Doktor unuttu sanırım söylemeyi. ben de hatırlatmadım. Ne kadar kötü olmuştum bak kızlar bile hatılıyor:))

ablacım benim de progesteron değerim düşük. normalde 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. benim 5,65 çıktı. bn de progesteron vercek diye tırstım :18::18::18:

bu arada yemeğimi yidim geldim ama keyifli bi yemek deildi.
kaşarlı yumurtalı pide ama deve hamuru gibi oturdu içime safi hamurdu malzemesi çok azdı...
sağlıksız beslendim bu öğlen

bayanlar bnde hamile degilmism.doktora gittim polikistik dedi.yardima ihtiyacin olabilir dedi
sizce kendiliginden zor mu

canım ya arı sütü bal polen, yada bal tarçın çörek otu kürünü yap faydasını göreceksindir.....

bende ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, bir kaç ay ölçmelisinki nokta vuruşuyla sana gününü versin, benim adet düzenim sallantılı aynı sürede olmuyorum o yüzden bende biraz oynamalar olabiliyo o yüzden ben ovu testiyle beraber yapıyorum günümü biliyorum çok faydası var ateş ölçmenin tavsiye ederim, kk dada bir topik var ateş ölçme diye ilk sayfasındaki mesajdan gerekli bilgiyi alırsın canım, birde dil altından ölçeceksin ateş ölçerinin alırken sor dil altından ölçüyomu diyee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…