- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.421
ahh ahhh canımmm mutfak perdem bitti :) cama ölçtüm tamadır :)) maaşallah sen temizlemişsin ben daha başlayamadım elektrik su aboneliği için bugün başvuru yapıyor bizimkiler... ayyy öyle bir temizlik istiyor kii benim de gözüm korkuyor valla...
enes 2 dk rahat durmadı cam ölçüsü almaya çalıştık birtürlü izin vermedi. rahat durmuyor sıpacık... gözün aydın canım güle güle otur inş. valla bende toparlanıyorum burası da ayağa kalktı görsen her yer her yerde kolilerin içindeler :)))
aslında benim de ilaca başlamama nedenim burda okuduklarımdı aynur ablacım. senin o zamanlarını hatırlıyorum ben. bu hormon ilaçları yüzünden mafoldum, eşim için rahat tabi ben alıyom ilaçları kiloları demiştin. ama şükürler olsun hamişsin tabiki sonuç önemlii.. işte bir ay daha bekliyim dedim. olmazsa önümüzdeki ay gidicem işte yeniden dr. a
Cnm Allah yardımcımız olsunbizimde henüz elektrik su abonmanı yok iskan yoktu binada henüz oldu şimdi birazcık sıkıntıdayız maddi olarak bahsetmiştim ben kaynanamlarla oturduğum için eşya almamıştım tek yatak odam ve kendime ait annemin aldığı çeyizlerim vardı şimdi ufak ufak yapıcam çok şükür ee meryemcim hem ev borcu hem eşya alma kastı bizi stresiz valla bide kaynanamların bana gelme ihtimali bile benim stresi tavan yapıyor malesef olur canm olur temizlik yorucu ama bitiyo bittikten sonra insanın bi hoşuna gidiyo bide sen daha sanslısın evdesin vakit bol halledersin sen umarım huzurla otururuz Allah'ım benimde bi enes 'im olsada şımarsa Rabbim acısını göstermesin inş.
canım senle aynı zamanda taşınacağız sanırım adet günlerimiz de hemen hemen aynı. ben birkaç ay ertelemek istiyorum. sende ertele bence çünkü stresli yorucu ev taşımak birde işe gidip geliyorsun.... evine yerleşip de yorgunluğunu üzerinden atınca düşünmeye başla bence... Allah kolaylık versin inş.
Tatlım beni mahveden progestandı. O beni öldürdü süründürdü resmen. Sonra da doktorum ağır bir ilaçtır alttan fitil şeklinde kullanmalıydın demes mi bana? Ama klomen çok fazla yan etki göstermedi bana. Bir de ben şker ilacı da kullanıyordum. Sen bana bakma. Gözün korkmasın tatlım. İkinci ay progestanı kullanmadım. Gayette rahattım.
progestan dediğiniz progesteron içeren ilaç mı? ben iğnesini olmuştum ağır geldi bünyeme ama Allaha şükür toparladık
amiiin denizzz amin canımmm.... mutlu huzurlu inş.. bizimkilerde bende kalmanın hayali içindeler komediye bak ki 1 sokak arkalarındaki eve taşınıyoruz :))
arrrr hoşgeldinn canımm :)
Tatlım beni mahveden progestandı. O beni öldürdü süründürdü resmen. Sonra da doktorum ağır bir ilaçtır alttan fitil şeklinde kullanmalıydın demes mi bana? Ama klomen çok fazla yan etki göstermedi bana. Bir de ben şker ilacı da kullanıyordum. Sen bana bakma. Gözün korkmasın tatlım. İkinci ay progestanı kullanmadım. Gayette rahattım.
hoşbulduk canımmmmsenin oğlanın adıdamı enes oyyy yerim ben onu hastalığına üzüldüm canım allahım acil şifa versin
evet canım ben meryem oğlum enes
bayanlar bnde hamile degilmism.doktora gittim polikistik dedi.yardima ihtiyacin olabilir dedi
sizce kendiliginden zor mu
nerde o günlerrrrradet bitti 4 gün oldu hala ölümüne kankayız =) Eyy Allah'ım işler güçler fırsat bile olmuyo bide öle stresliyim ki içimden hiç bişey gelmiyor yorgunlukta cabası eemeryem ana da olmadığıma göre offff ya bakalım neler olacak bide bi sistem var bu topikten takip ediyorum kızlar ateş ölçme yöntemi ama dijital ateş ölçerle vücut ısından ateşini takip ederek yumurta ve adet takibi yababiliyorun ama bu saçma sapan şirkette c.tesi bile gün boyu çalıştığım için ateş ölçeri temin edemedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?