Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şimdi uzun olursa kızmayın ama.....
ben evlendiğimden beri annemle birlikte yaşıyorum yani evimde hep bi büyük vardı
hiç rahat edemedik hep sessiz sedasız iş gördük.benim şimdiki iş yerimin arkası ev gibi
yatak odası mutfak banyo tuvalet var.eşim gece çalışıyo sabaha bnese gündüz yani geceleri yalnız
yatıyorum yatakta yani bizim iş hep kaçak göçek oluyo o mevzunun olduğu akşam benim kociş sabah yatarken akşama beni sen uyandırki azcık hasret giderelim dedi bende olur dedim ama eşim dükkanda yatıyo neyse akşam kaldırcam kıza dedimki babaş duş alcak bende sırtını keseliycem tabiiii yalan içeri girdim tam işe koyulduk alkol piyasaında memurlar denetlemeye gelmiş
kapının arkasında ne var diye kıza sormuşlar oda babam duşta annemde lavaboya girdi demiş ama inanmamışlar
sanki kaçak içki var diye düşünmüşler sen kapıyı açııp içeri bi daldılar allahtan zifiri karanlık orası bişey görmediler
ama sen gel benim halimi düşün gerçi şikayetci olduk ama olsun kızıma bile rezil oluyodum nerdeyse çok zor anacım rahat edememek
benimkine dedim bi daha tövbe fantazi falan istemem

ayyyyyy çok utandım bak gene

anammm feci yakalanmışsınız yaaa adamlarda ayıp etmiş yaniii gülmedim valla gerildim resmen kendim yakalanmış gibi :18::18::18:

ayyy ablaa seninki gülünecek hal değil kiii..... offf çok kötü olmuş ya... valla üzüldüm he... üstelik kızında orada Allahtan zifiri karanlıkmış :S ayyy adamlara resmen rezil olacakmışsın Allahtan görememişler ucuz atlatmışsın canım ya...

aynen canım allahtan hiç bişey görünmüyo
yoksa çok küçük yer burası yanmıştım
şimdi bi dahamı tövbe erkek sözü dinlemem
ama napsın oda kuzum benim ya hasret bana biz 12 senedir ayrı yatıyoruz kolay değil

ben ateş ölçeri temin edemedim ayrıca o topiğe de göz gezdiyorum bi çizelge var ama kafam karıştı bide sanırım adetin 1. gününden ölçmeye başlıyosun ben fırsat bulamadım almaya bitti adet 4 gün oldu

ya abla bu durumda çok zor inanki. benim eşimi de sürekli göreve gönderiyorlar bak bu ay önemli günlerimde yanıma yok!! hadi bu ay taşınma durumum var ama bundan sonra da böyle olacak öncede böyle oldu... bize de bir rahat vermiyorlar evler ayrı ama pehhhh.... gelme diyemiyorsun kimseye....

ayyy ablacımmm valla itiraf ediyorummm ben çok güldüm. o o adamlara da çok kızdım yaniii... o ne be afedersin ahıra girer gibi. ev arkası mahremiyett..

canlarım Allaha emanet olun inş. ben kapatıyım. yemek yapmalıyım birde toplanıyım biraz daha.. herşey gönlünüzce olsun inş.

çok zor hayatım ben çok iyi bilirim onu
ilk başlarda annem vardı şimdi çocuklar var
zaten o gece çalışıyo adam bana hasret gidcek valla
yatarken benim pijamalarımı giyiyo kokunu alıyorum diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…