Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy bende fikir garibanıyım ne yaparsam yapıyım kocama romantik gelmicek çünkü sevmiyor bu taarz şeyleri zaten kaynanamlar var
ne yapmıştı enişte sana gçen sene

ayy bende fikir garibanıyım ne yaparsam yapıyım kocama romantik gelmicek çünkü sevmiyor bu taarz şeyleri zaten kaynanamlar var
ne yapmıştı enişte sana gçen sene

kuzum benim romantik kuşumdur o
baba kız hazırlamışlar şimdi biz uzun yıllardı evliyiz ya
bi restorantla anlaşmışlar şöyle 20 kişilik falan
bana gelinlik onada damatlık almışlar
herkese haber vermişler bi ben hariç
yeniden evlendirdiler bizi yani kısaca ama çok güzeldi

işte ne zaman yumurtladığını öğrenmiş olursun dediğin gibi genelde adetten 14 gün önce yumurtluyorsun ama kimisi adetten hemen sonra veya öncesi olabiliyo , eşimde hareket sıkıntısı vardı ama bu ay düzeldi....

yaaa foto yok mu abla yüklesene yaaa çok merak ettim süper olmuşş ama
aklına bişi gelirse banada söylesene ablam bende yapıyım bizim herifee
fuli gelse onda olur ilginç fikirler

offf ne zor ya hu hareket sıkıntısı dediğin yavaşmı spermler yani ?

yaaa foto yok mu abla yüklesene yaaa çok merak ettim süper olmuşş ama
aklına bişi gelirse banada söylesene ablam bende yapıyım bizim herifee
fuli gelse onda olur ilginç fikirler

foto var ama tab ettirmiştik anca onlardan çekip yükleyebilirim oda akşam evde
bende ne yapıcamı bi türlü bulamıyorum aslında var bi fikrim ama
bilemedim nasıl olur diyorumki
bi otel odası ayırttırıp içini süslesem odada yemek falan yesek başbaşa ama bilemedeim

ablacım benim de progesteron değerim düşük. normalde 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. benim 5,65 çıktı. bn de progesteron vercek diye tırstım :18::18::18:

Sana tavsiye alttan kullan. Yoksa çok kötü olursun. Seni korkutmayayım ama. Bazılarına da birşey yapmıyormuş gerçi. Hafif geçiyormuş. Sen inşallah o gruptan olursun canım. Ben resmen bulanık görüyordum ve hep uykum vardı. Konsantrasyonum sıfırdı. Ama gerekli de ne yapacaksın canım. Nelere katlanıyoruz aman ona da katlanıverirriz di mi:)))İnşallah bunlara gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın. İlişkiden sonra bacaklarınızı havaya dikin yarım saat. Ve mümkünse o gece tuvalete gitmeyin. Aslında birşeyler daha tavsiye edecektim size ama unuttum. Aklıma gelince yine yazarım:))

offf ne zor ya hu hareket sıkıntısı dediğin yavaşmı spermler yani ?

yavaştı ama benim eşimin sınırdaydı değeri 3 haftadır ilaç kullanıyo 2 den fazla katladı keşke önce baktırsaymışız diyorum , ben hamile kaldığım için onda sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası....

ya bende şilede buldum bi otel ona gidelim dedim ama anneleri var 2 kişi akşam yemeği canlı müzik filan çok güzel

cnm hangi aşamadan sonra sperme bakılıyor mesela bi tanıdık var konunun detayını tam bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla kalamıyomuş karısı herşeyi normaş olmasına rağmen! Sonra bi öğrenmişlerki eşi geri çekme yöntemiyle sürekli korunduğu için tıkanıklık olmuşsonrası ameliyat ve bebiş

Fulyacım şu elimde ultra boy bir paket çıbık kraker var. Allah icat edenden razı olsun valla. Tek besin kaynağım:)) Çıtırdatıp sizi okuyorum.

ye ablamm yeee şifaaa olsun inşallahhhh
yaa akşam cevap verecekse saçımı kazıtmaya gidicem yoksa ggeçmicek bu sinüzit bendeee

heheheheh bişi olmaz bebiş yolunda herşey mübahhh

bu arada yemeğimi yidim geldim ama keyifli bi yemek deildi.
kaşarlı yumurtalı pide ama deve hamuru gibi oturdu içime safi hamurdu malzemesi çok azdı...
sağlıksız beslendim bu öğlen

sen yemişsin ben daha yiyemedim bile yoğunluktan canımda hiç bişi istemiyoo

kızlar işlerim yoğunlaştıaniden çıktım geçmişe baktım 14 şubat önerisi istemişsiniz işlerimi bitirim yoğunlaşıcam o konuyada öpüyorum hepücüğünüzüüüüü

canım bence ilk onlara bakılması lazım, erkelerin yapacağı basit bişey kadını araştırmak ve tedavisi uzun sürüyo, bana 9. Ayda ilk gittiğimde demişti doktorda biraz üşengeçlik birazda deneyelim falan demiştik anca zaman kaybı oldu , erkeklerin yapacağı basit bişey zaten verseler sonuç iyi çıkınca moralde olur onlara

bebişlik bişi kalmadı ki yavrucumm yumurta filan bittii gitti

ben geldim kızlarrrr..
sistem yok o yüzden işlerimin çoğunu halldemedim.
yemek tariflerinde de istediğimi bulamadım. 3 aşağı 5 yukarı benim bildiğim şeylere yakın.
14 şubat için daha ben hediye bile düşünmedim kocişe. ne kadaaannn tembelim.
aslında evde organizasyon olarak bi şey var kafamda amaaa... bu hafta yumurtlama günleri ya sonu bana varan bi yol bulmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…