Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

allah iyiliğini versin
kaynadım burda gülmekten sen çok yaşa emi

varya benim böyle olcak çatlardım ben meraktan
sen sabırlısın valla ben şimdiye kadar elli kere uçmuşdum eczaneye erken gebelik testi almaya

nabım be abla siz olmasanız bende fırlardımda bekliyim bari perşembeye kadar zaten gelirse gelir gelmezse perşembe sabahını ak koyun kara koyun çıkıcak meydana

günaydın gülcannn
bu arada iki msj arası için en az 30 sn beklemek gerekiyomuş. hemen günaydın diyemedim sana
önemli degil tatlummm

günaydın topiğimizin sabah kuşları benden önce gelmişsiniz maşallahhhh
yaaanfatma hanım hep sen hep sen olmyo koçişim işe gittikten sonra uyuyamadım didim bugunde ben yapayım açılışı

ohhh hayat sana güzelll

geldimmmm yoruldummm ama

14 şubat için kafamdaki fikri oluşturdum.
eğer perşembe eve ondan önce gidersem planımı uygulayacağımm....

neymiş diye soracaktım açıklamışsınnn güzelmişşşş kurdele fikrini sevdim o kurdelelerr metre işi satılıyor 10 metre 20 metre bilmem neeee

canım hazır eminönüne gidiyosun
tahtakalede kemalpaşa tatlısı ye benim içinde olsun
adam çok güzel yapıyo

aaa bilsem yerdim yerini yemeden geldimmmmm

varya benim böyle olcak çatlardım ben meraktan
sen sabırlısın valla ben şimdiye kadar elli kere uçmuşdum eczaneye erken gebelik testi almaya

nabım be abla siz olmasanız bende fırlardımda bekliyim bari perşembeye kadar zaten gelirse gelir gelmezse perşembe sabahını ak koyun kara koyun çıkıcak meydana

yapma kuzum yapmaaa sakinn oll böyle yapınca psikolojik olarakta gelmiyorrr perşembe git kandan baktırrr sonra akşama kutlama yemeği yersiniz inşallah

tahtakalede elektronikcilerin orda
adam el arabasında satıyo ama muhteşem

[video=youtube;GRye3TSxOlQ]http://www.youtube.com/watch?v=GRye3TSxOlQ[/video]

içimden bu şarkı geçtiii çok neşeliyim ama bi okadar ağlayasım var heee

inşallah kuzumm hayırlısııı

sana takma diyorum ama sanki kendim takmıyorumda korunur halimle bile merak içindeyimm ne oldu ne oldu diyeee
ama bu aşamada sakin olan kazanacak sanırım eltim mesela 4 gün geçtikten sonra yapmamış test idrar testi dedim ne kadar sabırlısın demiştim oda 6 ayda yoruldum artık bakmıyodum dedi

şışşşt ağlamak yok ablan olarak döverim haaaa

dövme ablişşş ağlamıyorumda hep sulu sulu gözlerim ota boka salıcak gibiyimmmm sev sen beni sevvvvv

evet sakinlik önemli ayrıca korunurum hamile kalımıyım diyosunda herşey olabilir ben kornurken kalmıştım hamile yımırt günüm geçti die 1 veya en fazla 2 korunmasız ilişkim olmuştu ondada tutmuştu meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…