- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.681
eveeeeeetttt
şimdi evin girişinde bizim bi hol var yer halısını kaldırıp kalp şeklinde mum sıralıycam... tavandan ipler sarkıtıcam. uçlarında en güzel anlarımızın fotoğrafları ve ona yazdığım notlar (+18 de olabilir) olcak. o ışıklı yol yatak odasına kadar gidecek. tek iş uzun bi kurdele bulmak. yani kendimi sarıp fiyonklayacak kadar
sonraaa 300 500 300 500
içindeki fulyayı dürtüyorummmm... perşembe yaaappp perşemmmbeee yaaappp
ay evet perşembe sabahı yapayım ben gelen giden olmazsaaa gerçi çıkmıyo hemen idrarda ama bu seferki varsa hızlı geliyo galiba çok sızlatıyo kasıktan dize kadar
inşallah vardır hem sana hem kocişe hemde bize süpriz olur
bizde teyzesi olarak yeriz onun totosunu
aaanüüümmmmm totomuuu dedinizzzzz yirikkkk gariiiiii yirikkkkkk inşallahhh vardır be abla yinede nasip tabiiii
varya benim böyle olcak çatlardım ben meraktan
sen sabırlısın valla ben şimdiye kadar elli kere uçmuşdum eczaneye erken gebelik testi almaya
önemli degil tatlummmgünaydın gülcannn
bu arada iki msj arası için en az 30 sn beklemek gerekiyomuş. hemen günaydın diyemedim sana
yaaanfatma hanım hep sen hep sen olmyogünaydın topiğimizin sabah kuşları benden önce gelmişsiniz maşallahhhh
ohhh hayat sana güzelll
14 şubat için kafamdaki fikri oluşturdum.
eğer perşembe eve ondan önce gidersem planımı uygulayacağımm....
eveeeeeetttt
şimdi evin girişinde bizim bi hol var yer halısını kaldırıp kalp şeklinde mum sıralıycam... tavandan ipler sarkıtıcam. uçlarında en güzel anlarımızın fotoğrafları ve ona yazdığım notlar (+18 de olabilir) olcak. o ışıklı yol yatak odasına kadar gidecek. tek iş uzun bi kurdele bulmak. yani kendimi sarıp fiyonklayacak kadar
sonraaa 300 500 300 500
canım hazır eminönüne gidiyosun
tahtakalede kemalpaşa tatlısı ye benim içinde olsun
adam çok güzel yapıyo
varya benim böyle olcak çatlardım ben meraktan
sen sabırlısın valla ben şimdiye kadar elli kere uçmuşdum eczaneye erken gebelik testi almaya
nabım be abla siz olmasanız bende fırlardımda bekliyim bari perşembeye kadar zaten gelirse gelir gelmezse perşembe sabahını ak koyun kara koyun çıkıcak meydana
geldimmmm yoruldummm ama
neymiş diye soracaktım açıklamışsınnn güzelmişşşş kurdele fikrini sevdim o kurdelelerr metre işi satılıyor 10 metre 20 metre bilmem neeee
aaa bilsem yerdim yerini yemeden geldimmmmm
geldimmmm yoruldummm ama
neymiş diye soracaktım açıklamışsınnn güzelmişşşş kurdele fikrini sevdim o kurdelelerr metre işi satılıyor 10 metre 20 metre bilmem neeee
aaa bilsem yerdim yerini yemeden geldimmmmm
yapma kuzum yapmaaa sakinn oll böyle yapınca psikolojik olarakta gelmiyorrr perşembe git kandan baktırrr sonra akşama kutlama yemeği yersiniz inşallah
önemli degil tatlummm
yaaanfatma hanım hep sen hep sen olmyokoçişim işe gittikten sonra uyuyamadım didim bugunde ben yapayım açılışı
hoşgeldin yawrummmmmmmmm
tahtakalede elektronikcilerin orda
adam el arabasında satıyo ama muhteşem
inşallah kuzum benimmmm inşallahhhh tuhafım yaaa
hoşbuldummm
valla tamda oraya gitmiştim telefona kılıff aldım ordann bi dahakine bulup yicemmmm
ayyy inşş bebiş tuhaf yapıyodur içini
[video=youtube;GRye3TSxOlQ]http://www.youtube.com/watch?v=GRye3TSxOlQ[/video]
içimden bu şarkı geçtiii çok neşeliyim ama bi okadar ağlayasım var heee
inşallah kuzumm hayırlısııı
şışşşt ağlamak yok ablan olarak döverim haaaa
sana takma diyorum ama sanki kendim takmıyorumda korunur halimle bile merak içindeyimm ne oldu ne oldu diyeee
ama bu aşamada sakin olan kazanacak sanırım eltim mesela 4 gün geçtikten sonra yapmamış test idrar testi dedim ne kadar sabırlısın demiştim oda 6 ayda yoruldum artık bakmıyodum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?