- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.741
zor canım senin işin umarım içine sinen bi hediye bulursunnnn
ben hiç sayamıyorum zaten malum pko dn ötürü de bu ay bizim zaten nokta atiş varsa ancak olur bakalım adet olabilcekmiyim olamıcakmıyımyumurtluyo olabilirsin canımm boş geçmeyin kızların dediği gib hatta adet bitisin başlayın gelene kadar benim geçen ay öyleydi iki günde bir yaptık mutlaka ymurtlama saymadık yani
vişne suyu ve cikolata diyorlar ultrasona girmeden önce o zaman cok haraketli oluyomuşlarohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü
bu arada cumartesi yeğenimiz popişini dönmezse cinsiyetini görcezzz
bi kaç metrelik kurdele alacağım kesin şöööleee en kırmızısındannn
evet gezip tozma zamanları şimdi olana kadar olduktan sonra otur totnun üstüneee
ayy maşşallahh inşallah dönmezzz söyle annesine tatlı yesin gitmeden tatlı bebeğin hareket etmesini sağlarmışşş öyle biliyorummm
ben muhabbeti kaçırmışım fatmacım. bebiş kimin bebişi. bi de ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yemek iyiymiş. ekranda taklalar atıyo bebek diyolar...
ayyy ekranda bebek derken içim bi hoş oldu kızlar. allahım o günleri de göstersin inşallah bize. içimizin kıpır kıpır olduğu o günleriii
inşallah görücez bebeğim bizlerde o günleriii zaten gözümün ucunda yaşş ağlatmayın kızım beniii
bebek eltimin yeğenim olacak yanii
duu bunu söyliyim eltime hatta söyledim aynı doktora gidiyoz o ekranda benim bebişide görcez inşallah
[video=youtube;Ddvnqjee1-Q]http://www.youtube.com/watch?v=Ddvnqjee1-Q[/video]ııı ıhhhh ağlamak yok bacımmmmm...
şöle müzik çalsam da oynasak stres atsakdicem ama yuutubee yasaklı bende bi şey açamıyoomm
evettttt en sexii olan renginden al dola dolaaaaa dola dolaaa dolaaaaa kendini paket yappp
kız benim kociş jartiyerr istedi resmen benden
kız benim kociş jartiyerr istedi resmen benden
ister anam isterrrr benimkide meraklı öyle şeylere geçen valideler gittiği gün o onları yenikapıya götürdü banada dioki sende sexi şeyler al kendine yeni öyle gel eve bende dediğini yaptımm gerini biliyonuz zatennn
ha haaa benimki çoookkktaannn istedi ve istediğini aldı benden
bana daha yeni daha yeniii fikirler lazım
fulyaaaaa ne çalıyon kız göremiyom bennn...
ha haaa benimki çoookkktaannn istedi ve istediğini aldı benden
Bana daha yeni daha yeniii fikirler lazım
Fulyaaaaa ne çalıyon kız göremiyom bennn...
ayy ben çok sıkılıyom yaaaaa
işler hafifledi mi neden sıkıldın ki valla fulim sıkılmaya vaktim kalmıyor televizyonun başında ayaklarımı bile uzatamıyorum koloni halindeyizz
hiç bi iş yapmadım daha desemmmm ,
seninde işin zor bebeğim ne zaman gidicekler ?
boşver çalıştığın günlere say bu günü
kaynım 23 şubatta
kaynanam belli değil eltim çok bunalmış muhtemelen bi müddet kalcak bende
hımmm ya sende bunalınca ne olucak????? Kuzum bi eltinle sendemi kalıyo k.validen birde kaynın nerde normalde zor valla sizin iş allah kolaylık versin
ona gidecek yazları memlekete gidiyoda kışın bizde olacak kız hamile yaa biraz fazla bunalmış orayada gider ama nefes alsın birazz
kaynım okuyo normalde şehir dışında kalıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?