Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yumurtluyo olabilirsin canımm boş geçmeyin kızların dediği gib hatta adet bitisin başlayın gelene kadar benim geçen ay öyleydi iki günde bir yaptık mutlaka ymurtlama saymadık yani
ben hiç sayamıyorum zaten malum pko dn ötürü de bu ay bizim zaten nokta atiş varsa ancak olur bakalım adet olabilcekmiyim olamıcakmıyım
ohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü

bu arada cumartesi yeğenimiz popişini dönmezse cinsiyetini görcezzz
vişne suyu ve cikolata diyorlar ultrasona girmeden önce o zaman cok haraketli oluyomuşlar

bebek eltimin yeğenim olacak yanii

duu bunu söyliyim eltime hatta söyledim aynı doktora gidiyoz o ekranda benim bebişide görcez inşallah

kız benim kociş jartiyerr istedi resmen benden

ister anam isterrrr benimkide meraklı öyle şeylere geçen valideler gittiği gün o onları yenikapıya götürdü banada dioki sende sexi şeyler al kendine yeni öyle gel eve bende dediğini yaptımm gerini biliyonuz zatennn

boşver çalıştığın günlere say bu günü
kaynım 23 şubatta
kaynanam belli değil eltim çok bunalmış muhtemelen bi müddet kalcak bende

hımmm ya sende bunalınca ne olucak????? Kuzum bi eltinle sendemi kalıyo k.validen birde kaynın nerde normalde zor valla sizin iş allah kolaylık versin

hımmm ya sende bunalınca ne olucak????? Kuzum bi eltinle sendemi kalıyo k.validen birde kaynın nerde normalde zor valla sizin iş allah kolaylık versin

ona gidecek yazları memlekete gidiyoda kışın bizde olacak kız hamile yaa biraz fazla bunalmış orayada gider ama nefes alsın birazz
kaynım okuyo normalde şehir dışında kalıyorrr

ona gidecek yazları memlekete gidiyoda kışın bizde olacak kız hamile yaa biraz fazla bunalmış orayada gider ama nefes alsın birazz
kaynım okuyo normalde şehir dışında kalıyorrr

bebeğim hem size hem kadıncağıza zor vallaaa ne diyimmm rabbim geçim versin huzur versin bi zararı yoktur ama yinede sıkıntı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…