- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.721
dün boş geçmedik zaten kuzum gecen ay 15 ocakda adet oldum ama ilaçla olmuştum bende geç çatladım sanırsam diye tahmin ettim bugunde boş geçmiceö hatta yarında boş geçmicm :18:canım yumurta akı kıvamındaysa çatlıyosun değerlendir bu günleriiiii
koku yoktu canım rengide beyaz gibiydirengi ve kokusu nasıldu
amaaaannn ablaaaa ruh öküzümüz işte onlarda bu kadar oluyoooo
dün boş geçmedik zaten kuzum gecen ay 15 ocakda adet oldum ama ilaçla olmuştum bende geç çatladım sanırsam diye tahmin ettim bugunde boş geçmiceö hatta yarında boş geçmicm :18:
dün boş geçmedik zaten kuzum gecen ay 15 ocakda adet oldum ama ilaçla olmuştum bende geç çatladım sanırsam diye tahmin ettim bugunde boş geçmiceö hatta yarında boş geçmicm :18:
hadi sen yeni evlisinde benimki
22 sene sonra harbiden bana benzedi yani
bilmiyom ki ben kuzummm biz 14 şubatımızı pazar günü kutladık gibi alışverişimiz gezmemiz dolaşmamız yemeğimizzz son 300 500 ümüzzz güzel bi hafta sonu geçirdik karıkocaaa ama totem tutarsaaa o bize büyük kutlama olucakkk onun dısında suan bi planım yok benimmm
bilmiyom ki ben kuzummm biz 14 şubatımızı pazar günü kutladık gibi alışverişimiz gezmemiz dolaşmamız yemeğimizzz son 300 500 ümüzzz güzel bi hafta sonu geçirdik karıkocaaa ama totem tutarsaaa o bize büyük kutlama olucakkk onun dısında suan bi planım yok benimmm
ohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü
bu arada cumartesi yeğenimiz popişini dönmezse cinsiyetini görcezzz
koku yoktu canım rengide beyaz gibiydi
ben kociş için bugün alışverişe çıkıcam. ama ne alacağımı bilmiyorum. gezip gezip karar vericemm..
bulunduğum şehirde de öle ver coşkuyu yapan bi yer yok. ne bi organizasyon ne de bi kampanya...tırt yani.
ohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü
bu arada cumartesi yeğenimiz popişini dönmezse cinsiyetini görcezzz
al bizdende o kadar
kış sezonu diye bomboş
ben kociş için bugün alışverişe çıkıcam. ama ne alacağımı bilmiyorum. gezip gezip karar vericemm..
bulunduğum şehirde de öle ver coşkuyu yapan bi yer yok. ne bi organizasyon ne de bi kampanya...tırt yani.
ben muhabbeti kaçırmışım fatmacım. bebiş kimin bebişi. bi de ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yemek iyiymiş. ekranda taklalar atıyo bebek diyolar...
ayyy ekranda bebek derken içim bi hoş oldu kızlar. allahım o günleri de göstersin inşallah bize. içimizin kıpır kıpır olduğu o günleriii
canlarım
sizi kocaman öpüyorum
ama benim artık çıkmam lazım
birazda işlere bakem yoksa aç kalcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?