Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım yumurta akı kıvamındaysa çatlıyosun değerlendir bu günleriiiii
dün boş geçmedik zaten kuzum gecen ay 15 ocakda adet oldum ama ilaçla olmuştum bende geç çatladım sanırsam diye tahmin ettim bugunde boş geçmiceö hatta yarında boş geçmicm :18:

ohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü

bu arada cumartesi yeğenimiz popişini dönmezse cinsiyetini görcezzz

benim eşim de öle ilk hamişliğimden önce saçma sapan espriler yapıyodu. tututun tutamadın, aldın alamadın diye. ama başına gelenden sora tırstı
bi şey demeyim olurda ağrıza bendedir hesabını yaptı.

300 500 300 500

ohh sefanızz olsun aslında bu zamanları değerlendirmek lazımmm sonra bebek olunca görcez günümüzü

evet gezip tozma zamanları şimdi olana kadar olduktan sonra otur totnun üstüneee

ayy maşşallahh inşallah dönmezzz söyle annesine tatlı yesin gitmeden tatlı bebeğin hareket etmesini sağlarmışşş öyle biliyorummm

ben kociş için bugün alışverişe çıkıcam. ama ne alacağımı bilmiyorum. gezip gezip karar vericemm..
bulunduğum şehirde de öle ver coşkuyu yapan bi yer yok. ne bi organizasyon ne de bi kampanya...tırt yani.

ben muhabbeti kaçırmışım fatmacım. bebiş kimin bebişi. bi de ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yemek iyiymiş. ekranda taklalar atıyo bebek diyolar...
ayyy ekranda bebek derken içim bi hoş oldu kızlar. allahım o günleri de göstersin inşallah bize. içimizin kıpır kıpır olduğu o günleriii

inşallah görücez bebeğim bizlerde o günleriii zaten gözümün ucunda yaşş ağlatmayın kızım beniii

dün boş geçmedik zaten kuzum gecen ay 15 ocakda adet oldum ama ilaçla olmuştum bende geç çatladım sanırsam diye tahmin ettim bugunde boş geçmiceö hatta yarında boş geçmicm :18:

gülcanım bizim ne zaman yumurtlayacağımız belli olmuyo biliyosun o yüzden dişimizi sıkıp 2-3 günde bir yapışcaz kocişlere ay boyu.
kasık ağrısı falan hissediyo musun. bence beyaz ve yoğunsa yumoştur.
benim geçen hamişliğimde koyu kıvamlı koyu sarı renkli akıntım vardı. eğer o şekle dönüşürse bi test yaparsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…