Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıyamam ben sana hiç yaparmıyım
bende senin gibiyim herşeye alınır oldum
daha sabah ağladım

bende severimm öperim kuzumu
bizde geçti diye saldık daha doğrusu ben adamı kandırdım ama hayırlısı olsun yaa ayy bu bat tarihleri uzakken biz daha neşeliydikkk

bende severimm öperim kuzumu
bizde geçti diye saldık daha doğrusu ben adamı kandırdım ama hayırlısı olsun yaa ayy bu bat tarihleri uzakken biz daha neşeliydikkk

evet kuzum bat yaklaştıkça ay içinde takmıyoruz yeni umut neşemiz yerinde oluyo da son günlerde heyecanla karışık bi buhran çöküyo

teselli edeyim derken daha çok zırlamamıza neden oluyolar farkında değiller gerçi gelip bana sarılsa kociş ağlarken ben daha da ağlarım öyle bi manyağımmm

hahaha sende bendensiz adamcağızda ne yapsam
yaranamıyorum diyo garibim ama napıyım sabah sabah kalkmış bana senin kırmızılar ne
zaman gelcek diye soruyo bide diyoki inşallah gelmez gelirse papazlık olurum senle

hahaha sende bendensiz adamcağızda ne yapsam
yaranamıyorum diyo garibim ama napıyım sabah sabah kalkmış bana senin kırmızılar ne
zaman gelcek diye soruyo bide diyoki inşallah gelmez gelirse papazlık olurum senle

benimkide bana verdim ayarı sıkı tut minnakı diyo gerzekkkk işini iyi yapsan minnak düşmez zaten dedim azcık bozuldu sonrada dedim sen bana yapınca ii oluyo ama yaşasın kötülükkkk

kızlar size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu dün sabah uyanıp tuvalete girdigimde cok yogun kıvamlı bir akıntı geldi acaba nedir o daha önce bende hiç olmamıştı öyle birşeycik :26:

benimkide bana verdim ayarı sıkı tut minnakı diyo gerzekkkk işini iyi yapsan minnak düşmez zaten dedim azcık bozuldu sonrada dedim sen bana yapınca ii oluyo ama yaşasın kötülükkkk

hee benimkide aynı ben gönderdim sıpayı diyo sen tutcan diyo bana
bende ya sende varsa sıkıntı dedim kızdı ben taş gibi herifim dedi
sanki ben süngerim

buhran yapmayalım hadi kuzum sen ne yapcan söyle bakemm 14 şubatta

bilmiyom ki ben kuzummm biz 14 şubatımızı pazar günü kutladık gibi alışverişimiz gezmemiz dolaşmamız yemeğimizzz son 300 500 ümüzzz güzel bi hafta sonu geçirdik karıkocaaa ama totem tutarsaaa o bize büyük kutlama olucakkk onun dısında suan bi planım yok benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…