- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.701
dövme ablişşş ağlamıyorumda hep sulu sulu gözlerim ota boka salıcak gibiyimmmmsev sen beni sevvvvv
evet sakinlik önemli ayrıca korunurum hamile kalımıyım diyosunda herşey olabilir ben kornurken kalmıştım hamile yımırt günüm geçti die 1 veya en fazla 2 korunmasız ilişkim olmuştu ondada tutmuştu meleğimmm
kıyamam ben sana hiç yaparmıyım
bende senin gibiyim herşeye alınır oldum
daha sabah ağladım
şışşşt ağlamak yok ablan olarak döverim haaaa
neki abla bu şarkıı ben göremiyom ona göre furucam fulimeee
dövme ablişşş ağlamıyorumda hep sulu sulu gözlerim ota boka salıcak gibiyimmmmsev sen beni sevvvvv
evet sakinlik önemli ayrıca korunurum hamile kalımıyım diyosunda herşey olabilir ben kornurken kalmıştım hamile yımırt günüm geçti die 1 veya en fazla 2 korunmasız ilişkim olmuştu ondada tutmuştu meleğimmm
valla kimyamız bozuldu ablaaa yaaaa Rabbim hayır etsin sonumuzu
bende severimm öperim kuzumu
bizde geçti diye saldık daha doğrusu ben adamı kandırdım ama hayırlısı olsun yaa ayy bu bat tarihleri uzakken biz daha neşeliydikkk
amin valla sabah benim kocişde aynısını dedi herşeye ağlıyosun
yeter artık diye ama sözüm ona beni teselli edicek
mehmet erdem bir harmanım bu akşam
teselli edeyim derken daha çok zırlamamıza neden oluyolar farkında değiller gerçi gelip bana sarılsa kociş ağlarken ben daha da ağlarım öyle bi manyağımmm
hahaha sende bendensiz adamcağızda ne yapsam
yaranamıyorum diyo garibim ama napıyım sabah sabah kalkmış bana senin kırmızılar ne
zaman gelcek diye soruyo bide diyoki inşallah gelmez gelirse papazlık olurum senle
evet kuzum bat yaklaştıkça ay içinde takmıyoruz yeni umut neşemiz yerinde oluyo da son günlerde heyecanla karışık bi buhran çöküyo
kızlar size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu dün sabah uyanıp tuvalete girdigimde cok yogun kıvamlı bir akıntı geldi acaba nedir o daha önce bende hiç olmamıştı öyle birşeycik:26:
benimkide bana verdim ayarı sıkı tut minnakı diyogerzekkkk işini iyi yapsan minnak düşmez zaten dedim azcık bozuldu sonrada dedim sen bana yapınca ii oluyo ama yaşasın kötülükkkk
kızlar size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu dün sabah uyanıp tuvalete girdigimde cok yogun kıvamlı bir akıntı geldi acaba nedir o daha önce bende hiç olmamıştı öyle birşeycik:26:
buhran yapmayalım hadi kuzum sen ne yapcan söyle bakemm 14 şubatta
hee benimkide aynı ben gönderdim sıpayı diyo sen tutcan diyo bana
bende ya sende varsa sıkıntı dedim kızdı ben taş gibi herifim dedi
sanki ben süngerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?