- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.761
bebeğim hem size hem kadıncağıza zor vallaaa ne diyimmm rabbim geçim versin huzur versin bi zararı yoktur ama yinede sıkıntı işte
kızlarr benim kırmızılar geldi sonunda. geeldiğine bu kadar sevineceğimi bilmezdim e 10 günden sonra rahatladımmm
kızlarr benim kırmızılar geldi sonunda. geeldiğine bu kadar sevineceğimi bilmezdim e 10 günden sonra rahatladımmm
rahatlarsın tabi canımmmmm hadi gözün aydın o zaman önümüzdeki maçlarda basarılarrr
gözün aydın önündeki aylara bakıcan artıkkkk
Heyyyooo kuzular sus pus oldunuzzzz
ambar giriş çıkışı yaptım geldimmm
hoşgeldin benim mesaim bitmek üzere
benimki 17 de bitiyo.... Hava aydınlanmaya başladı ya bir an önce bitse de gitsem modundayım.
Yazın 17:30 oluyo mesai. O yarım saat geçmek bilmiyor...
Kızlar nabersiniz?
Bişey sorucam aferdersiniz vajinal akıntım sarı bazen koyu sarıama farkettim ki onunla beraber çok ince kıl gibi ince damarada benzer kanlı olarak geldi nedendir bilginiz var mı ? yada başına gelen :18::18::18:
BATın ne zaman????
bat'a daha var cnm ya bir daha ki ay yeni bittim 1 hafta olmadı 5 gün filan önce :44::44:
bat'a daha var cnm ya bir daha ki ay yeni bittim 1 hafta olmadı 5 gün filan önce :44::44:
perikızıı seni korkutmak istemem ama daha yeni bitmiş adetin de o şekilde akıntı gelmesi hoşuma gitmedi benimm. Enfeksiyon kapmış olabilirsin diye düşünüyorum ama umarım öyle bir şey yoktur
deniz ben cnm =) bi arkadaş daha yumurtlama belirtsi dedi ama gerçekten enfeksiyon muhabbeti hiç hoş olmaz hafif yanma da var :18: adetten sonra epey zaman geçio sonra ilişki gerçekleşiyo aşırı zorlanıyorum ona da bağlıyorum biraz iyi düşünmek istiyorum inş. yumurtlama belirtsidir. geçen ayda olmuştu adetten bittikten 1 kaç gün sonra çok az incecik akıntıyla beraber sonra yok :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?