Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarr benim kırmızılar geldi sonunda. geeldiğine bu kadar sevineceğimi bilmezdim e 10 günden sonra rahatladımmm

kızlarr benim kırmızılar geldi sonunda. geeldiğine bu kadar sevineceğimi bilmezdim e 10 günden sonra rahatladımmm

hadi canım geçmiş olsun, inşallah rahat bi regl dönemi geçirirsin ağrısız sızısız ve bu son reglin olur, rahmin güzelce yeni aya hazırlanır, ondan sora da bebişin gelir...

SElammm teyzelerrrrr :)))

Kaynatmış da kaynatmışsınızzz şimdi hangisine cevap yazacağım hatlar karıştı bende

Tubişcimmm sevgililer günü kutlama planın güzel görünüyor tabi eşin de böyle şeyleri seviyorsa daha ne olsun :)

FUlyacımm ne o sıkıntııı beni özledin de ondan sıkılıyosun dimiii

Fatmacım senin elti kaç haftalık oldu kii cinsiyet öğreneceksinizz ben daha yeni sanıyordum onu

Ayy başka da ne yazsam bilemedimmm :))

Kızlar nabersiniz?

Bişey sorucam aferdersiniz vajinal akıntım sarı bazen koyu sarı
ama farkettim ki onunla beraber çok ince kıl gibi ince damarada benzer kanlı olarak geldi nedendir bilginiz var mı ? yada başına gelen :18::18::18:

bat'a daha var cnm ya bir daha ki ay yeni bittim 1 hafta olmadı 5 gün filan önce :44::44:

perikızıı seni korkutmak istemem ama daha yeni bitmiş adetin de o şekilde akıntı gelmesi hoşuma gitmedi benimm. Enfeksiyon kapmış olabilirsin diye düşünüyorum ama umarım öyle bir şey yoktur

perikızıı seni korkutmak istemem ama daha yeni bitmiş adetin de o şekilde akıntı gelmesi hoşuma gitmedi benimm. Enfeksiyon kapmış olabilirsin diye düşünüyorum ama umarım öyle bir şey yoktur

deniz ben cnm =) bi arkadaş daha yumurtlama belirtsi dedi ama gerçekten enfeksiyon muhabbeti hiç hoş olmaz hafif yanma da var :18: adetten sonra epey zaman geçio sonra ilişki gerçekleşiyo aşırı zorlanıyorum ona da bağlıyorum biraz iyi düşünmek istiyorum inş. yumurtlama belirtsidir. geçen ayda olmuştu adetten bittikten 1 kaç gün sonra çok az incecik akıntıyla beraber sonra yok :44::44:

zorlanmadan dolaı evet kan gelmiş olabilir yanma da ona bağlı olabilir ( bazen bende yaşıyorum ara verince). Ama akıntının öyle sarı olması ilginç geldi bana yumurtlama zamanı daha şeffaf bir akıntı olması lazım. Yanma 1-2 günde geçmesi lazım eğer geçmezse bence bir doktora görün hem yumoş var mı onu da öğrenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…