- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.101
Anne Olmasaydım Eğer....
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
gözünaydın canım darısı tüm bekleyenlerin basınaKızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi...
işte de fotolar...
Eki Görüntüle 632568 Eki Görüntüle 632569
owwwww fatmaaduygulandımm inş. en kısa zamanda senden de bu güzel haberi duyarız amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
fatmam çok güzel olmuş
gece gece ağlattın valla
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
işte de fotolar...
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
işte de fotolar...
günayyydıınnnn topikimin güzel hatunlarııı...
hepiciğinizin sevgililer günü kutlu olsun. Sevdiğinizle birlikte aşk, sevgi mutluluk dolu bi gün geçirmeniz dileğiyle... sadece bir gün deil uzun sağlıklı bir ömüüüüüürrrrr boyuuuu inşallahhh...
günaydın kızlar bugün evdeyim benim cadolozda uyumadı erkenden uyandıdedim hazır erkenden kalkmısken gidip tükkanı acayım
Anne Olmasaydım Eğer....
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
fatttmammmay çok duygulandım...
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış...
ayyy gözlerim dolduuu...Allahım o bebişi bize göndersin anne olma duygusunu bize de tattırsın Rabbimm...
aayyyy dün ne oldu kızlarrr çok utandımmm.. rezil oldum
bizim müdürün oğlu ziyarete gelmişti. sever beni de. hep yanıma gelir sohbet ederiz.
dün ben size harıl harıl yazıyorum... topik sayfasının iki yanında da bi iç çamaşırı firmasının reklamı var ya... gecelikli iç çamaşırlı hatunlar var hani.. anaaammm arkamdaki cam iş yerinin balkonuna bakıyo. o da o balkondaymış. ordan görmüş resimleriiiyanıma geldi abla sen hangi siteleri geziyon, o resimler ne demez miii
aaaaaakadınlarla ilgili bi topik canım o da reklam dedim.... ama yüzüme kan fırladıııı vallaaaa utançtannn
Kızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktorDualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.
Kızlar canım çok sıkkın basım agrıyo eşimde test aldırmıyor ;( erkenmiş daha canımı sıktı tartışmamak için sustum bende ;(
günaydın kızlarrrr, nassınız bakalımmm reçelim akşam ekşın var mıydı de bakıyımmmbenim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi gördüm ovu da ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslında hayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm
günaydın kızlarrrr, nassınız bakalımmm reçelim akşam ekşın var mıydı de bakıyımmmbenim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi gördüm ovu da ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslında hayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm
günaydın kuzum umarım boşa gitmemiştir bugünün hayırlısı olsun
ya dün yapsaydık acayip umutlanacaktım ama şimdi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?