Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ama yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum sen devam et ihmal etme bence
bu işte düzenli çalışmak önemli benceee

annaaammmm benim 1 tane sorumun cevabı geldi...
hazır olun kızlar 2 sorum daha varrr...
pekiii spermler kaç saat canlı kalıyo içimizde... biz dün eşimle ekşınnn yaptıktan sonra ben gece yatarken yumurtlama sancısını hissettim sol kasığımda. gece boyu da devam etti. yumurtladıysam veya yumurtlarsam dünkü birliktelik etki gösterir mi???
iki günde bir yapılması lazım ya ama ben bu gece de alt etsem mi benim adamı
ikinci sorummm.. içtiğim bal çörek otu tarçın karışımı var ya. hani 12 gün içiliyo.. bugün 10. gün ve ben gece yumurtladığımı hissettim ve hala hissediyorum. içmeyi bıraksam mı yoksa 12 güne tamamlasam mı içmeyii...:26::26::26::26:

ama yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum sen devam et ihmal etme bence
bu işte düzenli çalışmak önemli benceee

orası öyle tabide yumurtlamadan önce hazır spoş olamadı ona taktım yine bi taraf eksik kaldı sanki neyse bu işler nasip işi o yüzden hayırlısını versin rabbim, bu arada eşim belinide incitti ya

sperm 48 saat kalabiliyor canım o yüzden iki günde bir yetiyorr
bal çörek otunu bilmiyorum kaç gün devam et yazıyor ki bence bi kaç gün daha ye bişi olmazz

spoşlar maksimim 3 gün dayanıyo canım , ve yumurtlamadan önceki gün yumurtlama günü ve sonraki gün çok önemli bence bu akşam tekrar bir çarpışma olsun, bal çörekli soruna gelince kes artık yemeyi bence ..............

orası öyle tabide yumurtlamadan önce hazır spoş olamadı ona taktım yine bi taraf eksik kaldı sanki neyse bu işler nasip işi o yüzden hayırlısını versin rabbim, bu arada eşim belinide incitti ya

geçmiş olsun sabah mi incitti
sen bence çok takılma önce mi olsaydı sonra mı allah nasip ederse tek günde bile olur geçen bi topik okudum adet bitmeden bir gün önce ilişkiye girmiş bebişi olmuşş

geçmiş olsun canım. inşallahh uzun sürmez rahatsızlığı eşinin. bu durumda işin yükü sana düşüyo canım artık senin beline kuvvettt

Son düzenleme:

dünürüüümmm hayırlı olsunnn inşallah peşindennn gelirimmmmmmm bu ay olmazsa diğer ayyy

günaydın kızlar bugün evdeyim benim cadolozda uyumadı erkenden uyandıdedim hazır erkenden kalkmısken gidip tükkanı acayım

günaydın patronnnnmervemi öp benim için gıdısındannnnnnn

günaydın ballı lokmaammmmmmmmm

kuzum tutar o tutar öncesi sonrası farketmez yumoş çatlamış sabahına ilişki yolda denk gelirler birbirlerine

ayyy bu enişte vallahhiii... ne meraksız adam be yawww.
kuzum sen öğle arasında neyim izin alıp git eczaneden al.. + görürsen de söleme enişteyeee
şaka bi yana ben de çatladım meraktannn...

kızlar sabah çok sıkıştım tutamadım işe gelirkende surat yaptım dayanamadı test almama izin verdi aldım testi 1 tabe erken gebelik testi 2 tane normalll ay ne yapsam bilemedimm hala yemek yemedimmm ne zaman yapım ben yaaa :18::18::18::18::18:
fulimmmmmmm çişini tut öğlene testi yappppppp sero hamileeeeee kızçeniiii hazırlaaaaa bence

aldım aldım testiiiiiii ne zaman yapcam yaaa sabahımı beklesemm :18::18::18:

hımmm ymurtladığına eminsen canımmm bırakabilirsin çörek otu bebeğe iyi değil derler yaaa :44::44:

kızçelerimmmmm sevgi pıtırcıklarımmm gününüz aydın 14 şubatınız kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn

ay ben bugün bi bomba patlatırmıyım acaba yaaaaaa :18::18::18::18:

kızçelerimmmmm sevgi pıtırcıklarımmm gününüz aydın 14 şubatınız kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn

ay ben bugün bi bomba patlatırmıyım acaba yaaaaaa :18::18::18::18:

ayyy bebeğim patlat patlattt biz siper alırız bize bi şeycik olmaz yawruiimmm...
canım çok çok su içme 3-4 saat tut idrarını bence yap sonra normal testlerden. şimdi yaptığın - de çıksa + de çıksa erken gebelik testini de yarın sabah ilk idrarınla yap. ben olsam böle yapardım...
bu arada erken gebelik testi ile normali farklı mı satılıyi ben bilmiyodum. ben eczaneden gebelik testi isteyince 1,5 liralıklardan veriyoo...

evet bebeğim 1. saat önce wc ye gittim daha su bile içmedim erken gebelik testi de satılıyo anam pahalıda ama gözümü kararttım aldım gün gelmedende gösteriyomuş bu kadın çıkar varsa dedii 2 tanede normalinden aldım 2 tl onlarda offfff yanıyom yaaaaaa

Kızlar bugün benim nikah yıldönümüm tam 2 yılı geride bıraktık ama benim dana da hala ses yok öleeee oturuyo yan masamda şirkette herkez hediyelerini gösteriyo ama bizim ki tepkisiz hepinizin sevgililer günü kutlu olsun hediyeli sevgili birgün olsun göbişlerimizde bebişle dolsun

saat 9,33 kız 7.50de gittim diosun 1 saat 40 dakika geçmiş normali yapsan çıkmazsa üzüleceksin
ama erken gebelik testinde varsa zaten çıkar benim düşüncemm böyleee bak serapınki bi gün önceden çıktı sanırım normal gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…