- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.121
ama yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum sen devam et ihmal etme bence
bu işte düzenli çalışmak önemli benceee
ama yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum sen devam et ihmal etme bence
bu işte düzenli çalışmak önemli benceee
annaaammmm benim 1 tane sorumun cevabı geldi...
hazır olun kızlar 2 sorum daha varrr...
pekiii spermler kaç saat canlı kalıyo içimizde... biz dün eşimle ekşınnn yaptıktan sonra ben gece yatarken yumurtlama sancısını hissettim sol kasığımda. gece boyu da devam etti. yumurtladıysam veya yumurtlarsam dünkü birliktelik etki gösterir mi???
iki günde bir yapılması lazım ya ama ben bu gece de alt etsem mi benim adamı
ikinci sorummm.. içtiğim bal çörek otu tarçın karışımı var ya. hani 12 gün içiliyo.. bugün 10. gün ve ben gece yumurtladığımı hissettim ve hala hissediyorum. içmeyi bıraksam mı yoksa 12 güne tamamlasam mı içmeyii...:26::26::26::26:
pekiii spermler kaç saat canlı kalıyo içimizde... biz dün eşimle ekşınnn yaptıktan sonra ben gece yatarken yumurtlama sancısını hissettim sol kasığımda. gece boyu da devam etti. yumurtladıysam veya yumurtlarsam dünkü birliktelik etki gösterir mi???
ikinci sorummm.. içtiğim bal çörek otu tarçın karışımı var ya. hani 12 gün içiliyo.. bugün 10. gün ve ben gece yumurtladığımı hissettim ve hala hissediyorum. içmeyi bıraksam mı yoksa 12 güne tamamlasam mı içmeyii...:26::26::26::26:
orası öyle tabide yumurtlamadan önce hazır spoş olamadı ona taktım yine bi taraf eksik kaldı sanki neyse bu işler nasip işi o yüzden hayırlısını versin rabbim, bu arada eşim belinide incitti ya
orası öyle tabide yumurtlamadan önce hazır spoş olamadı ona taktım yine bi taraf eksik kaldı sanki neyse bu işler nasip işi o yüzden hayırlısını versin rabbim, bu arada eşim belinide incitti ya
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi...
işte de fotolar...
Eki Görüntüle 632568 Eki Görüntüle 632569
günaydın kızlar bugün evdeyim benim cadolozda uyumadı erkenden uyandıdedim hazır erkenden kalkmısken gidip tükkanı acayım
günayyydıınnnn topikimin güzel hatunlarııı...
hepiciğinizin sevgililer günü kutlu olsun. Sevdiğinizle birlikte aşk, sevgi mutluluk dolu bi gün geçirmeniz dileğiyle... sadece bir gün deil uzun sağlıklı bir ömüüüüüürrrrr boyuuuu inşallahhh...
aayyyy dün ne oldu kızlarrr çok utandımmm.. rezil oldum
bizim müdürün oğlu ziyarete gelmişti. sever beni de. hep yanıma gelir sohbet ederiz.
dün ben size harıl harıl yazıyorum... topik sayfasının iki yanında da bi iç çamaşırı firmasının reklamı var ya... gecelikli iç çamaşırlı hatunlar var hani.. anaaammm arkamdaki cam iş yerinin balkonuna bakıyo. o da o balkondaymış. ordan görmüş resimleriiiyanıma geldi abla sen hangi siteleri geziyon, o resimler ne demez miii
aaaaaakadınlarla ilgili bi topik canım o da reklam dedim.... ama yüzüme kan fırladıııı vallaaaa utançtannn
günaydın kızlarrrr, nassınız bakalımmm reçelim akşam ekşın var mıydı de bakıyımmmbenim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi gördüm ovu da ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslında hayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm
ayyy bu enişte vallahhiii... ne meraksız adam be yawww.
kuzum sen öğle arasında neyim izin alıp git eczaneden al.. + görürsen de söleme enişteyeee
şaka bi yana ben de çatladım meraktannn...
fulimmmmmmm çişini tut öğlene testi yappppppp sero hamileeeeeekızçeniiii hazırlaaaaa bence
kızçelerimmmmm sevgi pıtırcıklarımmm gününüz aydın 14 şubatınız kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn
ay ben bugün bi bomba patlatırmıyım acaba yaaaaaa :18::18::18::18:
günaydın kuzummm hadi yapta merağımızz azalsınn erken gebelik testini yap benceeee
kızçelerimmmmm sevgi pıtırcıklarımmm gününüz aydın 14 şubatınız kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn
ay ben bugün bi bomba patlatırmıyım acaba yaaaaaa :18::18::18::18:
yapcamda 07:50 de wcye girdim şimdi yapsam olurmukiii
ayyy bebeğim patlat patlattt biz siper alırız bize bi şeycik olmaz yawruiimmm...
canım çok çok su içme 3-4 saat tut idrarını bence yap sonra normal testlerden. şimdi yaptığın - de çıksa + de çıksa erken gebelik testini de yarın sabah ilk idrarınla yap. ben olsam böle yapardım...
bu arada erken gebelik testi ile normali farklı mı satılıyi ben bilmiyodum. ben eczaneden gebelik testi isteyince 1,5 liralıklardan veriyoo...
yapcamda 07:50 de wcye girdim şimdi yapsam olurmukiii
ay keşke hepsini boşaltmasaydın. tutsaydın azcığınııı :)))
bence su içmeden 1,5 saat daha bekle...
su idrarın konsantiresini inceltiyo o yüzden su içme dedimm...
eee 8 de girdin desek 1.5 saat olmuş içtin mi su filan içmediysen birazdan yappp
hımmmm peki kahvaltıdamı yapmıyımm ???
evet bebeğim 1. saat önce wc ye gittim daha su bile içmedim erken gebelik testi de satılıyo anam pahalıda ama gözümü kararttım aldım gün gelmedende gösteriyomuş bu kadın çıkar varsa dedii 2 tanede normalinden aldım 2 tl onlarda offfff yanıyom yaaaaaa
kahvaltı yap bebğimmm. açlık toklukla ilgisi yok onun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?