- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.141
Kızlar bugün benim nikah yıldönümüm tam 2 yılı geride bıraktık ama benim dana da hala ses yok öleeee oturuyo yan masamda şirkette herkez hediyelerini gösteriyo ama bizim ki tepkisizhepinizin sevgililer günü kutlu olsun hediyeli sevgili birgün olsun göbişlerimizde bebişle dolsun
Kızlar bugün benim nikah yıldönümüm tam 2 yılı geride bıraktık ama benim dana da hala ses yok öleeee oturuyo yan masamda şirkette herkez hediyelerini gösteriyo ama bizim ki tepkisizhepinizin sevgililer günü kutlu olsun hediyeli sevgili birgün olsun göbişlerimizde bebişle dolsun
saat 9,33 kız 7.50de gittim diosun 1 saat 40 dakika geçmiş normali yapsan çıkmazsa üzüleceksin
ama erken gebelik testinde varsa zaten çıkar benim düşüncemm böyleee bak serapınki bi gün önceden çıktı sanırım normal gebelik testi
geçmiş olsun sabah mi incitti
sen bence çok takılma önce mi olsaydı sonra mı allah nasip ederse tek günde bile olur geçen bi topik okudum adet bitmeden bir gün önce ilişkiye girmiş bebişi olmuşş
dünürüüümmm hayırlı olsunnn inşallah peşindennn gelirimmmmmmm bu ay olmazsa diğer ayyy
günaydın patronnnnmervemi öp benim için gıdısındannnnnnn
günaydın ballı lokmaammmmmmmmm
kuzum tutar o tutar öncesi sonrası farketmez yumoş çatlamış sabahına ilişki yolda denk gelirler birbirlerine
kızlar sabah çok sıkıştım tutamadım işe gelirkende surat yaptım dayanamadı test almama izin verdi aldım testi 1 tabe erken gebelik testi 2 tane normalll ay ne yapsam bilemedimm hala yemek yemedimmm ne zaman yapım ben yaaa :18::18::18::18::18:
aldım aldım testiiiiiii ne zaman yapcam yaaa sabahımı beklesemm :18::18::18:
hımmm ymurtladığına eminsen canımmm bırakabilirsin çörek otu bebeğe iyi değil derler yaaa :44::44:
evet bebeğim 1. saat önce wc ye gittim daha su bile içmedim erken gebelik testi de satılıyo anam pahalıda ama gözümü kararttım aldım gün gelmedende gösteriyomuş bu kadın çıkar varsa dedii 2 tanede normalinden aldım 2 tl onlarda offfff yanıyom yaaaaaa
slm canımm ne güzel kahvaltı yapmamışsınn bişi olmaz cnımm yap bende merak ettim şimdikkiçmedim bebeğim 1,5 saat oldu :18::18::18:
koca bi negatif görücemmmm
yok canım biz çatıkatı yaptırıyoruz evin üstüne ustaların hem başında eşim hem oda çalışıyo ağır kaldırmış dünden beri kötü bana iyiyim diyoda ağrısını ben anlıyorum oda ayrı canımı sıktı , reçelim iş bana düşüyoda pozisyon itibariyle ona düşse daha iyi zaten sabah yapıyoruz işe gelecek olunca çok yatamıyorum üstüne yerçekimi geri çağırmıyomu spoşları çok canım sıkılıyo yine aksilikler yaaaaaa
canım sıvı tüketme su çay vb. ve 3 saati doldur ve yap testi olacak olacak seroda aynı sen gibi bacağına vuran kasık sancıları çekiyoduuu geliyorrrrrrr mıncıklanacak bebiş geliyorrrrr
sorması ayıp erken gebelik testi ne kadar TL
slm canımm ne güzel kahvaltı yapmamışsınn bişi olmaz cnımm yap bende merak ettim şimdikkaç karna daha iyi sonuç veriyo
günaydın kuzum eğer ince bi adamsa çiceğin birazdan gelir biz dün gece yatakta duygusal bir konuşma ile bitirdik kutlama faslını
ayyy ne güzellll benim dana da görmedim öle şeyler amma dalga geçiyo dio ne istersin hayatımın anlamı sana duble boy jelibon alıyımmı ? ( tiryakisiyimde)dalgasını geçiyo akşam diyorum nerdeeeee hemen anası zıplıyo oğlum ev aldı sana ya en büyük hediye dedim hii ev aldı bana ben olmasam zor olurdu o iş bakalım akşama kadar umut var fulyaaaaa bence yarın sabaha sabret sen bilirsin daha garanti olur akşam yatarken bile acaba varmıdır diye geçtin aklımdan ok sabırsızlanıyoruz en az senin kadar ama daha garanti olur sankim
yaaa ben yemişim bugün sevgiller gününüüüüü benim günüm totem günüüüü :18::18::18::18:
fulyam kaç gün geçtii günün:26:
ben bat ertesi günü yaptımm hemencik çıktıı
belirtim kasıkları acayip agrıdı beli,m felann kuzumm inşş hamilesindir eşine çok güzel hediye olur
aaaaaa ben de senin totemini yemişimmmm fuliiii... yap kısss testi çatlattın beni ortadannn...
eğer benim de günüm geçsin ben de test yapmıycam seni çatlatmazsaaaammmm
3 gün geçti cnm kasığımdan dizime vuran ağrı ve batma var inşallah vardır gecikene kadar umudum yoktu benimm gecikince tam gaz kapıdımmm Allahım hayırlara çıkartsın inşallahhh
yok canım biz çatıkatı yaptırıyoruz evin üstüne ustaların hem başında eşim hem oda çalışıyo ağır kaldırmış dünden beri kötü bana iyiyim diyoda ağrısını ben anlıyorum oda ayrı canımı sıktı , reçelim iş bana düşüyoda pozisyon itibariyle ona düşse daha iyi zaten sabah yapıyoruz işe gelecek olunca çok yatamıyorum üstüne yerçekimi geri çağırmıyomu spoşları çok canım sıkılıyo yine aksilikler yaaaaaa
canım sıvı tüketme su çay vb. ve 3 saati doldur ve yap testi olacak olacak seroda aynı sen gibi bacağına vuran kasık sancıları çekiyoduuu geliyorrrrrrr mıncıklanacak bebiş geliyorrrrr
hadi inşş kuzummm güzel haberini alırızz bence var
fulyam kaç gün geçtii günün:26:
ben bat ertesi günü yaptımm hemencik çıktıı
belirtim kasıkları acayip agrıdı beli,m felann kuzumm inşş hamilesindir eşine çok güzel hediye olur
ayy yerim ben seni yerrrrrrrrrrr birazdan yapıcam bebeğimmm negatif haberlerimide iletirim sizlere
ayy yerim ben seni yerrrrrrrrrrr birazdan yapıcam bebeğimmm negatif haberlerimide iletirim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?