Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

+ çıksın yükliycem bebeğim birazdan yapıcammmmm varsa basım üstüne yoksada yoluma bakıcammm amma kastım kendimi heeeee bitsin bu çile

aaaa kızzz sende hamilesin yaaaa yeni farkettimm gözün aydın selencelk

ay ben de farkettim de o çok yoğun olduğum giremediğim zamanlarda haberi kaçırdım herhal dedim. şimdi hamiş misin deyip pot kırmayım dedimm...
selennn sen bize müjdelemedin mi yok saaaaa
bacımmm hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsinn

Son düzenleme:
bebeğimmm bilmiyorummm işteee bekliyom kurbanlık gibi eşime kalsa daha 10 geçsin dio peehhhhhh

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm

tşk.ler canm kocamdan önce kutladın 10 mü ya biz çatlarız en geç yarın o bebek buraya gelecek arkadaş ayyy fulya düşünsene ne sevgililer günü hediyesi olur tam bomba aşk meyvesi hade hayırlısı

saol bitanemm sorsaydın kuzum ben alınmam kırılmam canımbenimm
:18::18::18:unuttum galiba bebegimm :26:inan varyaa kendi akrabalarıma bile sölemedim sakladımbenim valide yaymış saolsunn
Rabbimmm sizlerede nasip etsinn recelimmm

benimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa

saol tatlımmm darısı tüm isteyenlere inşşş sizlereee

dualarına bizi ekle kuzummmm

selen bize gelmiyodu uzun zamandır yeni geldi bugün gördük bizde

benimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa

kızz senin kaynanayı anlıyorum eski kafa sonuçta da benim adam kendi diyo anamgilin zamanında sevgililer günü mü varmış diye Artık bu söze daha ne söylenirr gerisini sen düşün

kızz senin kaynanayı anlıyorum eski kafa sonuçta da benim adam kendi diyo anamgilin zamanında sevgililer günü mü varmış diye Artık bu söze daha ne söylenirr gerisini sen düşün

kızz didoşum geçen gün bi verdim ayarı benimkine ağzını açamıyor anamların zamanı söyleydi anamların zamanı böyledi dedim kess artık beni annenle yada benim annemle kıyaslama o devir bitti ayar verdim kendinee geldiii

senin adama daha da çatladım gülmekten
sen de deki senin ANANGİLİN zamanında jartiyer, pozisyon, hayalgücü neyim de yoktu.. tövbe estafurullahhh....

Allam yaaaaaa bizde mi böyle kaynana olucaz benim kaynana gıcık biri değil ama bazen saçmalıyo akşam bizim dana erken yattı kendi yatana kadar o çocuk nie böyle noldu çok yorgun yavrum annesi ölsün buna kalkıyo üstüne bişe örtüyo dedim anne bırak yerine yatsın diyo bırak dinlensin işte rahatsız etmiyelim yavrum yerinden kalkamııyo baksana dedim hii anne akşama kadar nette fing atmaktan yoruldu oğlun

günaydııııın

güzel hatunlarım benim
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
rabbim hepinize eşinizle sağlıklı mutlu huzurlu
veeeeee bol bebişli daha nice sevgililer günü göstersin

(ayrıca fuliiimmm valla dokuz doğurdum burda meraktan hadi yap şu testi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…