- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.161
beeennnce varrr. + çıkarsa resim istiyommm ona göreee...
ama enişteye söleme sonucu çatlat onu yarın sabaha kadarrr...ne kaaaddaaann fenayımm.
ben bugün yumurtluyom ya enerji libido tavan bende :111::111::111::111::111::111::111:
inşallah yawrummm hayırlısı Allahtan
saol tatlımmm darısı tüm isteyenlere inşşş sizlereeeaaaa kızzz sende hamilesin yaaaa yeni farkettimm gözün aydın selencelk
aaaa kızzz sende hamilesin yaaaa yeni farkettimm gözün aydın selencelk
hıhh şölee hadi güzelim kim tutar seniii+ çıksın yükliycem bebeğim birazdan yapıcammmmm varsa basım üstüne yoksada yoluma bakıcammm amma kastım kendimi heeeee bitsin bu çile
saol tatlımmm darısı tüm isteyenlere inşşş sizlereee
bebeğimmm bilmiyorummm işteee bekliyom kurbanlık gibi eşime kalsa daha 10 geçsin dio peehhhhhh
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm
saol bitanemm sorsaydın kuzum ben alınmam kırılmam canımbenimmay ben de farkettim de o çok yoğun olduğum giremediğim zamanlarda haberi kaçırdım herhal dedim. şimdi hamiş misin deyip pot kırmayım dedimm...
selennn sen bize müjdelemedin mi yok saaaaa
bacımmm hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsinn
ayyy ne güzellll benim dana da görmedim öle şeyler amma dalga geçiyo dio ne istersin hayatımın anlamı sana duble boy jelibon alıyımmı ? ( tiryakisiyimde)dalgasını geçiyo akşam diyorum nerdeeeee hemen anası zıplıyo oğlum ev aldı sana ya en büyük hediye dedim hii ev aldı bana ben olmasam zor olurdu o iş bakalım akşama kadar umut var fulyaaaaa bence yarın sabaha sabret sen bilirsin daha garanti olur akşam yatarken bile acaba varmıdır diye geçtin aklımdan ok sabırsızlanıyoruz en az senin kadar ama daha garanti olur sankim
olsunn fulyammmaminn selenimmm inşallahhhhhh he yaa biz seni kutladıkmıııı kendi derdime düştüm bendeee
+ çıksın yükliycem bebeğim birazdan yapıcammmmm varsa basım üstüne yoksada yoluma bakıcammm amma kastım kendimi heeeee bitsin bu çile
saol tatlımmm darısı tüm isteyenlere inşşş sizlereee
ay ben de farkettim de o çok yoğun olduğum giremediğim zamanlarda haberi kaçırdım herhal dedim. şimdi hamiş misin deyip pot kırmayım dedimm...
selennn sen bize müjdelemedin mi yok saaaaa
bacımmm hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsinn
benimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa
benimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa
kızz senin kaynanayı anlıyorum eski kafa sonuçta da benim adam kendi diyo anamgilin zamanında sevgililer günü mü varmış diyeArtık bu söze daha ne söylenirr gerisini sen düşün
kızz senin kaynanayı anlıyorum eski kafa sonuçta da benim adam kendi diyo anamgilin zamanında sevgililer günü mü varmış diyeArtık bu söze daha ne söylenirr gerisini sen düşün
ayyy çatladım yawwww gülmektenn
fuliiii arazi oldu bence kızlar. cevap yazmıyo
wc ye gittiii test mi yapıyo... miiii acabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?