Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız bize zarf atıyo onlarrr.. bak biz oğullarımızı nasıl koluyoz bakıyoozzz..
"geliiinnn geliiinnn bak bana da feyzzz alll " hesabıııı onlarınkiii

kuzum benimkide gıcık değil ama böyle saçmalıklar oda yapıyor yoksa bana yardımcı yemeğimi filan yapıyor ama bazen saçma geliyor yaptıkları

kız sen yine ayar verebiliyon ben onu da yapamıyorum. Öyle geçinip gidiyoruz bazen canı isterse benimde dırdırımla bi şeyler yapıyo DD

senin adama daha da çatladım gülmekten
sen de deki senin ANANGİLİN zamanında jartiyer, pozisyon, hayalgücü neyim de yoktu.. tövbe estafurullahhh....

ayy valla öyle laf da denir de bizimki öyle bazı şeyleri sevmez ben heveslenir alırım ama o beğenmez (edepli sexi olacak ona )

bigün özel anlatırım anlatsam roman olur kadın kendini sürekli bizle kıyaslıyor eltim ve benle geçen gün gelmiş bende okey oynucam diye tutturuyorr biz kaynım ve kocamla oynuyodukta

senin kaynananın takıntıları var bacımm benlik bütünlüğüne karşı umutsuzluk yaşıyor eskide yaşayamadıklarını sizinle yaşamak istiyor ya da o yaşamadıysa siz de yaşamayın istiorr. ruhu yaşlanmamış anacım yapcak bi şey yok

ablaların bitanesii günaydıınnn hoşgeldiinnn seninde sevgililer günün kutlu olsunnn

veririm acımam kendimi ezdirmemm

aynen çok doğru tespitt kocasını çok erken kaybetmiş onunla yaşayamadıklarını oğulları ile yaşamak istiyor psikolog didoş hizmetinizdeee

gunaydınlar yılın aday anneleri nasılsınız
bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız o mutlu günleri Rabbim nasip eylesin bizlere .. amiinnn

senin günün yine şaştı o zaman desene Aslında kırmızı gelmeden de ümit kesilmez yaa hayırlısı olsun fulim üzülmek yokk

evet yawrum herşeyin hayırlısı ben geçen ay hormon testi yaptırmamışsım bu ay yaptırıyım bari gelsinde kırmızılar bal tarçın çöreğede baslarımm ohh miisss bide silkeletirim kendimi kocişe aylar cuvalamı girdi illa gelecek o bebekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…