- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.181
Allam yaaaaaa bizde mi böyle kaynana olucaz benim kaynana gıcık biri değil ama bazen saçmalıyo akşam bizim dana erken yattı kendi yatana kadar o çocuk nie böyle noldu çok yorgun yavrum annesi ölsün buna kalkıyo üstüne bişe örtüyo dedim anne bırak yerine yatsın diyo bırak dinlensin işte rahatsız etmiyelim yavrum yerinden kalkamııyo baksana dedim hii anne akşama kadar nette fing atmaktan yoruldu oğlun
Allam yaaaaaa bizde mi böyle kaynana olucaz benim kaynana gıcık biri değil ama bazen saçmalıyo akşam bizim dana erken yattı kendi yatana kadar o çocuk nie böyle noldu çok yorgun yavrum annesi ölsün buna kalkıyo üstüne bişe örtüyo dedim anne bırak yerine yatsın diyo bırak dinlensin işte rahatsız etmiyelim yavrum yerinden kalkamııyo baksana dedim hii anne akşama kadar nette fing atmaktan yoruldu oğlun
kızz didoşum geçen gün bi verdim ayarı benimkine ağzını açamıyor anamların zamanı söyleydi anamların zamanı böyledi dedim kess artık beni annenle yada benim annemle kıyaslama o devir bitti ayar verdim kendinee geldiii
senin adama daha da çatladım gülmekten
sen de deki senin ANANGİLİN zamanında jartiyer, pozisyon, hayalgücü neyim de yoktu.. tövbe estafurullahhh....
bigün özel anlatırım anlatsam roman olur kadın kendini sürekli bizle kıyaslıyor eltim ve benle geçen gün gelmiş bende okey oynucam diye tutturuyorr biz kaynım ve kocamla oynuyodukta
tabii tatlım nedemekk tüm bebek isteyen herkes duamdaadualarına bizi ekle kuzummmm
selen bize gelmiyodu uzun zamandır yeni geldi bugün gördük bizde
ben geldim bacılarımmm hemde kocaman bi negatifle :26::26::26:
yaptınmı tatlım
günaydııııın
güzel hatunlarım benim
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
rabbim hepinize eşinizle sağlıklı mutlu huzurlu
veeeeee bol bebişli daha nice sevgililer günü göstersin
(ayrıca fuliiimmm valla dokuz doğurdum burda meraktan hadi yap şu testi)
:26::26::26::26:üzülme canım benimm demekki hayırlı deilmişşben geldim bacılarımmm hemde kocaman bi negatifle :26::26::26:
yaptım abla erkeng ebelik testi tek çizgiyi aldım oturdum aşağı :26::26:
:26::26::26::26:üzülme canım benimm demekki hayırlı deilmişş
ablaların bitanesii günaydıınnn hoşgeldiinnn seninde sevgililer günün kutlu olsunnn
üzülmek yok bekliycez herşey kısmet
hem bak beni yalnız bırakmadın bendede tık yok bu ay
ben geldim bacılarımmm hemde kocaman bi negatifle :26::26::26:
kız sen yine ayar verebiliyon ben onu da yapamıyorum. Öyle geçinip gidiyoruz bazen canı isterse benimde dırdırımla bi şeyler yapıyoDD
senin kaynananın takıntıları var bacımm benlik bütünlüğüne karşı umutsuzluk yaşıyoreskide yaşayamadıklarını sizinle yaşamak istiyor ya da o yaşamadıysa siz de yaşamayın istiorr. ruhu yaşlanmamış anacım yapcak bi şey yok
üzülmedim abla oturdum kahvaltı yapıyorummm
senin günün yine şaştı o zaman deseneAslında kırmızı gelmeden de ümit kesilmez yaa hayırlısı olsun fulim üzülmek yokk
gunaydınlar yılın aday anneleri nasılsınız
bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız o mutlu günleri Rabbim nasip eylesin bizlere .. amiinnn
afiyet olsun bitanem bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?