Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben geldim bacılarımmm hemde kocaman bi negatifle :26::26::26:

canım benimmmm seni gaza getirdiğimize kızdım bak şimdi seni tekrar gaz getirmek gibi olmasında kırmızı gelmeden ümit kesilmez ayrıca olmadı geldi kırmızılar bence adet dönemi giderse eşinide gönder ki içiniz rahatlasın inşallah bir sıkıntısı yoktur , silkelette kendini ben sabah silkelettim ama çok ekşınlı değildi zaten moralman çöktümmm :106::106::106:

fulyam üzülme sakın..sen ben ve fatmam aynı ay hamiş kalalm göbüşleri birlikte büyütelim ben mart ayından cok umutluyum bahar geliyor çiçek böcek derken gelir belki bebecikler

kız depresifff ne görmüyon beni kızz.. kırdırtma kafanı simdi
evt bahar gelicek insaAllah.. ve minik baharlarımız olucak insaAllahh
çiçek kız .. böcek erkek ... hahaha

Maşallah size ya babayiğit hatunlar sizi kızdırmamam lazım beni varya duvardan duvara çarparsınız 1:57 boy 44 kilo

ablam gibisin sendee ay bir an özledim ablamıııı
Ben de kalıplı hatunlardan değilim yalnız sayılmazsın ama kilo olarak sana baya bi fark atarım 58 kiloyum:26: boyda rivayetlere göre 170 ama bana göre 167 Kocamla başa baş gidiyoruz

kız onların yoluna kurban olunur
bırak karıştırsın hele kız çocuğu makyaj malzemesine bayılır
yerim ben onun totosunu ısırıırm her yerini

ablacım sorma gecen gün cantamdan dudak parlatıcımı bulmus tabi kapagını acamamıs aynanın önüne oturmus yüzüne sürmeye calısıyor tokasız sac bandı olmadan güne baslamaz zaten zilli cook kokoş olck benım kızz

biz kocişle akşam kaçıyoruz başbaşa
takılcaz eve gitmiycez bana diyo olan var olmayan var bizide götür
deli kadın ya

iremcikk moralinin niye bozuk olduğunu okudum bebeğimmm kocana geçmiş olsunn dikkat etsin kendisinee lazım o bel onaa.. Sen de moralini bozmaa sipoşlar kuvvetli oldktan sonra öylee çoook saat yatmana gerek yok 10-15 dk dursan yeter. Moralini bozm rahat ol stres yapmaa

yerim ben o çitlenbiği mıncırayım her yerinide görsün kokoşluğuuuuu

inşallah canım bakıyım akşamki durumada ona göre az sırnaşayım belki düzelmiştir

sen benim kızım kadarsın oda öyle
1.65 boy 43 kilo minnoş bişey
ama sevgilisi 1.85 boy 102 kilo

Ablam senin kızın minnoş ben ondan da minnoşmuşum baksana onda yine boy var biraz ben evlendiğim dönem 39 kiloyla gelinlik giydim herkez acıyodu bana resmen ama şükür toparlandım göğüsler filan bomba ama eşim 3-4 kilo daha almamı istiyo boyum uzun olmadığından 1-2 kilo bile fark ediyo bende kociş de 1.83 kilo 80

aminn cnm insaAllah Allahım söle iki tane olsa ne güzel olurdu.. şöyle yumak yumak

ayy kızlar aklıma geldi yumak yumak dedim dee
geçen dr a gittimiz de Ankara da gezerken, bi alısveris yerinde.. bebek tulumları gördümm.. öyle şirindiler kii..
böyle pofuduk pofudukk.. Allahım bunlardan almamı nasip et dedim

keşke bende sizin gibi zayıf olsam
gerçi bir sene önce 36 bedendim ama şimdi 42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…