Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canlarım ben biraz çıkıyorum
işlerimi hallediyim zaten akşamda yokum
sonra gelirim tekrar ben gelene kadar kendinize dikkat edin
sizi seviyorummmmmm

kızılcak bişey yok bebeğim yaptım rahatladım iki ihtimal vardı ya bebek ya kelek keleği denk geldi sağlık olsunnn benim koçiş gitmez

inşallah olcak tatlım sabırla bekliycez

bu arad seninde evleneli çok olmuş tatlım sen kaç yaşındasın

79 luyum cnm.. ocakta yeni yasıma girdim.. 33 ten yeni çıkdım

canım su an gönlünden ne geçiyorsa rabbim o duanı geri çevirmesin..

amin balım insaAllah

canlarım ben biraz çıkıyorum
işlerimi hallediyim zaten akşamda yokum
sonra gelirim tekrar ben gelene kadar kendinize dikkat edin
sizi seviyorummmmmm

görüsürüz cnm

Son düzenleme:

gözün aydınn canım :) silkeleme yöntemi işe yarıyor he :)) acaba ikiz olması için de silkelensek nasıl olur :))))

benim boy 1.69 kılo 52.5 :26:kocişte 1.82 boy 90 kg yakında tek eliyle kaldırıp atıck benı

kübra biz kocişlere yamuk filan yapamayız ama bana arada bi cesaret geliyo çatır çatır konuşuyorum adamın tersi bi dönse elinin tersi yeter yane diyo bana yürek ciğer filan yedin herhalde nerden geliyo bu cesaret

boyu boyuna kilosu kilosuna uygun bir çiftiz demekki bizzzz kocişle ikimizz 1.68 boydayız o 76 kilo ben 71 kiloyummmm

bazen şakasına dikleniyorum askım elimı kaldırsam rüzgarından duvara yapısırsn neyine güvenip bu kadar cesaretleniyorsn dio kiiii çok haklı

anti :) demek bizim eşlerin fiziği birbirine benziyor :)) da ben senden 3 cm kısayım :) kilomuz da ben şuanda 51 e düştüm :) taşınma işi bana yaradı :) bekarken 65 ten 1 kilo aşşağıya düşemezdim düğünümde 39 kiloydum ama rahatsızlanmıştım doğumdan sonra 55tim şimdi 51 :) tipimi görsen ters çevrilmiş armut gibi :))) pardon düz duran armut :))
1.85 boyu var ve 85 kilo :) hızla yükseliyor kilosu :) özellikle tartışırken çok kötü oluyor ama :)) kontrolü kaybediyorsun çünkü ufak tefek kalıyoruz :)

kızılcak bişey yok bebeğim yaptım rahatladım iki ihtimal vardı ya bebek ya kelek keleği denk geldi sağlık olsunnn benim koçiş gitmez

canım inşallah bir sıkıntısı yoktur zaten , ama biz hamile kaldığım için çok rahattık onda bişey yoktur diye ama öyle değilmiş iyiki doktorum eşinede bakılsın demiş o yüzden her gördüğüme diyorum yanlış anlamayın beniii , canım sen o zaman kocişine keçiboynuzu kürünü yapta olan artsınnnn gelecek ay o bebiş kaçamasınnnnnn

Son düzenleme:
fatmam maaşallah dışarıdan bakıldığında biribrine uyumlu gözüken bir çiftsiniz :) en azından kavga ederken bizim gibi ufak tefek kalmazsın :))

bizimki de evlendikten sonra şişti 80 kgdı annesi iyi bakmıssın oğluma dıo

boyu boyuna kilosu kilosuna uygun bir çiftiz demekki bizzzz kocişle ikimizz 1.68 boydayız o 76 kilo ben 71 kiloyummmm

aaaa hakketten maşallah sizeee hiç kendi boyumda biri olmadı kocişle çıkana kadar yaklaşanlarda hiç minyon değildi ve hep küçüklerdi benden sinir oluyodum hep çoluk çocuk yapışıyo bana diye en sonunda baktım olucak gibi değil 3 yaş küçük kocişi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…