- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.241
aminn cnm insaAllahAllahım söle iki tane olsa ne güzel olurdu.. şöyle yumak yumak
bizim ki zaten ısırılmaktan mıncırılmaktan hoslanıyor aynı beeen
keşke bende sizin gibi zayıf olsam
gerçi bir sene önce 36 bedendim ama şimdi 42
canım benimmmmSeni gaza getirdiğimize kızdım bak şimdi Seni tekrar gaz getirmek gibi olmasında Kırmızı gelmeden ümit kesilmez ayrıca olmadı geldi kırmızılar bence adet dönemi giderse eşinide gönder ki içiniz rahatlasın inşallah bir sıkıntısı yoktur , silkelette kendini ben sabah silkelettim ama çok ekşınlı değildi zaten moralman çöktümmm :106::106::106:
inşallah olcak tatlım sabırla bekliycez
bu arad seninde evleneli çok olmuş tatlım sen kaç yaşındasın
canım su an gönlünden ne geçiyorsa rabbim o duanı geri çevirmesin..
canlarım ben biraz çıkıyorum
işlerimi hallediyim zaten akşamda yokum
sonra gelirim tekrar ben gelene kadar kendinize dikkat edin
sizi seviyorummmmmm
canlarım ben biraz çıkıyorum
işlerimi hallediyim zaten akşamda yokum
sonra gelirim tekrar ben gelene kadar kendinize dikkat edin
sizi seviyorummmmmm
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi...
işte de fotolar...
Eki Görüntüle 632568 Eki Görüntüle 632569
benim boy 1.69 kılo 52.5 :26:kocişte 1.82 boy 90 kgyakında tek eliyle kaldırıp atıck benı
kızılcak bişey yok bebeğim yaptım rahatladım iki ihtimal vardı ya bebek ya kelek keleği denk geldi sağlık olsunnn benim koçiş gitmez
kübra biz kocişlere yamuk filan yapamayız ama bana arada bi cesaret geliyo çatır çatır konuşuyorum adamın tersi bi dönse elinin tersi yeter yanediyo bana yürek ciğer filan yedin herhalde nerden geliyo bu cesaret
kübra biz kocişlere yamuk filan yapamayız ama bana arada bi cesaret geliyo çatır çatır konuşuyorum adamın tersi bi dönse elinin tersi yeter yanediyo bana yürek ciğer filan yedin herhalde nerden geliyo bu cesaret
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar :)
kızılcak bişey yok bebeğim yaptım rahatladım iki ihtimal vardı ya bebek ya kelek keleği denk geldi sağlık olsunnn benim koçiş gitmez
anti :) demek bizim eşlerin fiziği birbirine benziyor :)) da ben senden 3 cm kısayım :) kilomuz da ben şuanda 51 e düştüm :) taşınma işi bana yaradı :) bekarken 65 ten 1 kilo aşşağıya düşemezdim düğünümde 39 kiloydum ama rahatsızlanmıştım doğumdan sonra 55tim şimdi 51 :) tipimi görsen ters çevrilmiş armut gibi :))) pardon düz duran armut :))
1.85 boyu var ve 85 kilo :) hızla yükseliyor kilosu :) özellikle tartışırken çok kötü oluyor ama :)) kontrolü kaybediyorsun çünkü ufak tefek kalıyoruz :)
boyu boyuna kilosu kilosuna uygun bir çiftiz demekki bizzzz kocişle ikimizz 1.68 boydayız o 76 kilo ben 71 kiloyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?