- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.261
kızlar serabın yöntemi silkeletme yöntemi çok mantıklı size söyleyim çok duymuştum da pek inandırıcı gelmemişti denemek de fayda var.
nasıl oluyo o iş ben bilmiyoruum
Bende bilmiyorummmmmm ama bildiğimiz silkelemeyse hiç sıkıntı çekmez yane bizim ki
kızlar serabın yöntemi silkeletme yöntemi çok mantıklı size söyleyim çok duymuştum da pek inandırıcı gelmemişti denemek de fayda var.
canım inşallah bir sıkıntısı yoktur zaten , ama biz hamile kaldığım için çok rahattık onda bişey yoktur diye ama öyle değilmiş iyiki doktorum eşinede bakılsın demiş o yüzden her gördüğüme diyorum yanlış anlamayın beniii , canım sen o zaman kocişine keçiboynuzu kürünü yapta olan artsınnnn gelecek ay o bebiş kaçamasınnnnnn
canlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
öle olunca noluyo kızzz ya bak görüyomusun daha yeni sölüyolarrrr ciddimisiniz ya
aaaa hakketten maşallah sizeee hiç kendi boyumda biri olmadı kocişle çıkana kadar yaklaşanlarda hiç minyon değildi ve hep küçüklerdi benden sinir oluyodum hep çoluk çocuk yapışıyo bana diye en sonunda baktım olucak gibi değil 3 yaş küçük kocişi aldım
bebeğim işte oda o mantıkta bi kere oldu bi daha olucak modunda ya çaksır çakıcam ona yada keçi yapıcaz bişiler artıkınnn
canlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
deniz seraptan yeni duydum ben :) sabahta paylaşmış hamileymiş inş. :) güzel bir yöntem :) sağolsun serap hem güldürüyor hemde çok faydalı bir bilgi veriyor bize... onun gibi deneyenler var sonuç pozitif...
aaaa benimkide benden küçükkk
kız alemsiniz ben şimdi ne dicem benim kine olduktan sonra tam o arada silkele benimi diyim aaaaaaaaaolay başlamadan sölimde adamın aklı gitmesin
Allahım daha neler duycz aceeep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?