Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar serabın yöntemi silkeletme yöntemi çok mantıklı size söyleyim çok duymuştum da pek inandırıcı gelmemişti denemek de fayda var.

canlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)

bebeğim işte oda o mantıkta bi kere oldu bi daha olucak modunda ya çaksır çakıcam ona yada keçi yapıcaz bişiler artıkınnn

öle olunca noluyo kızzz ya bak görüyomusun daha yeni sölüyolarrrr ciddimisiniz ya

deniz seraptan yeni duydum ben :) sabahta paylaşmış hamileymiş inş. :) güzel bir yöntem :) sağolsun serap hem güldürüyor hemde çok faydalı bir bilgi veriyor bize... onun gibi deneyenler var sonuç pozitif...

aaaa benimkide benden küçükkk

aa serap hoşgeldin ya :) benden senden ve yönteminden bahsediyordum şimdi gördüm geldiğini :) gözün aydın can ımm :) çok sevindimm :)

deniz seraptan yeni duydum ben :) sabahta paylaşmış hamileymiş inş. :) güzel bir yöntem :) sağolsun serap hem güldürüyor hemde çok faydalı bir bilgi veriyor bize... onun gibi deneyenler var sonuç pozitif...

kız alemsiniz ben şimdi ne dicem benim kine olduktan sonra tam o arada silkele benimi diyim aaaaaaaaa olay başlamadan sölimde adamın aklı gitmesin

kızlar çok ciddiyim serap hem gülmüş yazarken hem de doğruluğunu bizzat onaylayan arkadaşlar var... daha öncede duymuştum da komik gelmişti :)
ben de eşime söylesem kızar bana anlamıyor ya erkekler ikna etsem de :))) belki iki tane tutarda ikiz olur he ) ikiz diye kafayı yiyeceğim sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…