- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.281
Allahım daha neler duycz aceeep
kız fatma kaç yaş küçük görüyonmu kandırdık çocukları zengin olucaz biz bizim kaynana öle diyo kocası küçük alan zengin olur
kız silkeleyim derken sakatlık çıkarmasınlar herifler iriymiş kırarlar bacağı kolu
kız fatma kaç yaş küçük görüyonmu kandırdık çocukları zengin olucaz biz bizim kaynana öle diyo kocası küçük alan zengin olur
amin canım amin...gözünaydın canım darısı tüm bekleyenlerin basına
çizgiyi gördüğüm illk andan itibaren ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye..tebrik ederim canımm çok sevindim duaya başla darısı bizeee
teşeşkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına...serap tebrik ederim canım. ayyy tam sevgililer günü hediyesi olmuş. sabah açar açmaz çift çizgi görmek çok güzel topikte
valla bekliyoruz oğluşumla ben...silkelettir sende..üzülme canım...kırmızılarında gelmesini bekleme bence bir dr.ye git neden gecikti...dünürüüümmm hayırlı olsunnn inşallah peşindennn gelirimmmmmmm bu ay olmazsa diğer ayyy
ikiz olmasını istiyorsan yerden yere vurması gerekiyor seni eşiningözün aydınn canım :) silkeleme yöntemi işe yarıyor he :)) acaba ikiz olması için de silkelensek nasıl olur :))))
ben ilk duyduğumda neredeyse gülmekten altıma edecektim..ama denemekte fayda var dedim...kızlar serabın yöntemi silkeletme yöntemi çok mantıklı size söyleyim çok duymuştum da pek inandırıcı gelmemişti denemek de fayda var.
geldim canım geldim bugün toplantı olduğu için okula erken geldik arada kaçıp geliyorum...aklım sizlerde inanın...aa serap hoşgeldin ya :) benden senden ve yönteminden bahsediyordum şimdi gördüm geldiğini :) gözün aydın can ımm :) çok sevindimm :)
ben geldim bacılarımmm hemde kocaman bi negatifle :26::26::26:
merhaba kızlar oku oku bitiremedim anca atladım valla ne çok kaynatmışsınız :)) nasılsınız iyimisiniz iyi haberler varmı aramızda bu arada fulya ben senden öbür ay çok umutluyum öyle hissediyorum inanki ovu testi kullan bu ay işini şansa bırakma emi :)) çakışır makışır baya sistemi ilerletmişsiniz maşallaahhh inşş sonu güzel olur :))) ben daha anca keseyi görebildim ama içinde bişe görünmüyo şuanda ona canım çok sıkkın dr çok küçük vs dedi ama içim hiç rahat değil ne zaman görünüyo bu bebek kese içinde bilen varmı acaip stresim bu yüzden göremediğim için kendimi hep en kötüsüne hazırlıyorum kaptırmamaya çalışıyorum kendimi nolur nolmaz ne biliyim sonradan yıkılmıyım diye saçma bi ruh halindeyim normal mi bilmiyorum ki bir de bişey daha sorcam bu vajinal ultrason zararlı değilmi dr olmadı ordan bakarız demişti ben istemedim hatamı ettim acaba şuan da 5 hafta 5 günlük ???
canım benim henüz kese içinde görmek için çok erken 7 haftalık olduğunda ciddi bir şekilde gözükür hem kalbide atar ampul yanıp söner gibi görürsün o zaman acele etme bak ne hissedersen yavrunda onu hisseder sen sakin ol güzel düşün sev karnını çünkü döllendiği andan itibaren o yavru seni hissediyorkimisi zararlı diyor kimisine göre de sorun olmazmış... bana bakmak zorunda kaldılar bir zararını görmedim ama sen sabret 2 hafta sonra ciddi bir şekilde görebilirsin canım.
merhaba kızlar oku oku bitiremedim anca atladım valla ne çok kaynatmışsınız :)) nasılsınız iyimisiniz iyi haberler varmı aramızda bu arada fulya ben senden öbür ay çok umutluyum öyle hissediyorum inanki ovu testi kullan bu ay işini şansa bırakma emi :)) çakışır makışır baya sistemi ilerletmişsiniz maşallaahhh inşş sonu güzel olur :))) ben daha anca keseyi görebildim ama içinde bişe görünmüyo şuanda ona canım çok sıkkın dr çok küçük vs dedi ama içim hiç rahat değil ne zaman görünüyo bu bebek kese içinde bilen varmı acaip stresim bu yüzden göremediğim için kendimi hep en kötüsüne hazırlıyorum kaptırmamaya çalışıyorum kendimi nolur nolmaz ne biliyim sonradan yıkılmıyım diye saçma bi ruh halindeyim normal mi bilmiyorum ki bir de bişey daha sorcam bu vajinal ultrason zararlı değilmi dr olmadı ordan bakarız demişti ben istemedim hatamı ettim acaba şuan da 5 hafta 5 günlük ???
amin canım amin...
çizgiyi gördüğüm illk andan itibaren ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye..
teşeşkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına...
valla bekliyoruz oğluşumla ben...silkelettir sende..üzülme canım...kırmızılarında gelmesini bekleme bence bir dr.ye git neden gecikti...
ikiz olmasını istiyorsan yerden yere vurması gerekiyor seni eşinin
ben ilk duyduğumda neredeyse gülmekten altıma edecektim..ama denemekte fayda var dedim...
geldim canım geldim bugün toplantı olduğu için okula erken geldik arada kaçıp geliyorum...aklım sizlerde inanın...
aynen ya ben zaten sürekli uyarı halindeyim yavaş ulan yavaş diyegerçi kilolu filan değil ama olsun denemekte yarar var fuliş başka bişe demiş one kız tekme tokat giriliyo zaar
tühh kaçırdık canım ya :) benim eşimde 3 yaş büyük benden... o zman benim zenginlik hayalleri suya düştü
işler bi anda çok yoğunlaştı. aklım sendeydi. hemen açtım sayfayı seni aradım..
bebişimm hangisini yaptın erken gebelik testi olanı mı... ama hemen umutsuzluğa kapılma yarın sabah bi daha yap.
belki geçen hamişliğin gibi geç çıkar ortaya. sen yine işini kış tut bacım dikkat et kendinee..
veee - olsada üzülmeeee. daha mart ayı var önümüzde kediler gibi miyavlayıp çatılara çıkcaz daha senleee
bu muhabbetler sevgililer gününe özelsen üzme canım kendini tabi o ruh haline hiç girmediğim için tahminedemiyorum seni ama sakin ol çok bilgili olmamakla beraber cnm başka topikler de konuştuğum kızlar var yeni hamile bi arkadaş var onun kide senin bebiş kadar dr. onada demiş alttan mı bakalım karından mı o karından demiş allttan biraz daha beklemek gerekiyormuş sanırım sabırsızlandığı için karından hemen bakıcak bak yakın arkadaşımda 2 aylık onun da geç döllenmiş göstermedi ama paniklenicek bişe yok demiş dr. için çok daralırsa yine bi kurcalatırsın kendini bu günleri bekledin dimi tadını çıkar cnm. Bu arada senin le sohpetleştiğimizde bana ovu testlerinin faydalarından bahsedip şiddetle önermiştin ama ben henüz yapmadım bugün adetin 13 günündeyim geç mi kaldım bilemedim benim periyodlar düzensiz o yüzden sonuç kafa karıştırıcı olur diye düşünüyorum bu ay başarısız bir sonuç elde edersem bahsettiğin yolu izlicem tüm ay ovu testi her gün hmmm bi yandan da ateş ölçe oda faydalıymış sen bebişe bişiler ör isim düşün olumsuzluk yok
küçük kuzum daha göremezsinki bebişiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?