- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.301
amin canım amin...
çizgiyi gördüğüm illk andan itibaren ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye..
teşeşkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına...
valla bekliyoruz oğluşumla ben...silkelettir sende..üzülme canım...kırmızılarında gelmesini bekleme bence bir dr.ye git neden gecikti...
ikiz olmasını istiyorsan yerden yere vurması gerekiyor seni eşinin
ben ilk duyduğumda neredeyse gülmekten altıma edecektim..ama denemekte fayda var dedim...
geldim canım geldim bugün toplantı olduğu için okula erken geldik arada kaçıp geliyorum...aklım sizlerde inanın...
meryemim hurafe be öle olsaydı oooooooooofatma senin ki yi fazla yok benim ki daha toy heheheh kızdırdığım zaman hep derim sen giderken ben dönüyodum sen hatırlamassın senin zamanında yoktur filan hehe
ahhh şu adamların bizden çektiği... benimkine de dedim ki bugün yumurtluyom bu akşam tuş etcem seni diye. yorgunum dedi ırt vırt etti. bi baktım fb maçı varmış bugün. siz durun hele akşam bi maç yapayım ben onla da görsün fb yi şampiyonlar ligini. ligin en güzelini eve kurmuşum ben daha ne ister bu adamkız sen yine ayar verebiliyon ben onu da yapamıyorum. Öyle geçinip gidiyoruz bazen canı isterse benimde dırdırımla bi şeyler yapıyoDD
ayy valla öyle laf da denir de bizimki öyle bazı şeyleri sevmez ben heveslenir alırım ama o beğenmez (edepli sexi olacak ona )
senin kaynananın takıntıları var bacımm benlik bütünlüğüne karşı umutsuzluk yaşıyoreskide yaşayamadıklarını sizinle yaşamak istiyor ya da o yaşamadıysa siz de yaşamayın istiorr. ruhu yaşlanmamış anacım yapcak bi şey yok
fatmanın kaygana da edepli sexi dir şimdisağol tatlım
kız sen kaynanayı takma kafaya
sen demedinmi 33 yıldır dul diye belki kadın özlemiştir
böyle şeyleri
hani bennnnfulyam üzülme sakın..sen ben ve fatmam aynı ay hamiş kalalm göbüşleri birlikte büyütelim ben mart ayından cok umutluyum bahar geliyor çiçek böcek derken gelir belki bebecikler
ayol benimkinin beli kopar beni öle silkelesecanlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
merhaba kızlar oku oku bitiremedim anca atladım valla ne çok kaynatmışsınız :)) nasılsınız iyimisiniz iyi haberler varmı aramızda bu arada fulya ben senden öbür ay çok umutluyum öyle hissediyorum inanki ovu testi kullan bu ay işini şansa bırakma emi :)) çakışır makışır baya sistemi ilerletmişsiniz maşallaahhh inşş sonu güzel olur :))) ben daha anca keseyi görebildim ama içinde bişe görünmüyo şuanda ona canım çok sıkkın dr çok küçük vs dedi ama içim hiç rahat değil ne zaman görünüyo bu bebek kese içinde bilen varmı acaip stresim bu yüzden göremediğim için kendimi hep en kötüsüne hazırlıyorum kaptırmamaya çalışıyorum kendimi nolur nolmaz ne biliyim sonradan yıkılmıyım diye saçma bi ruh halindeyim normal mi bilmiyorum ki bir de bişey daha sorcam bu vajinal ultrason zararlı değilmi dr olmadı ordan bakarız demişti ben istemedim hatamı ettim acaba şuan da 5 hafta 5 günlük ???
ahhh şu adamların bizden çektiği... benimkine de dedim ki bugün yumurtluyom bu akşam tuş etcem seni diye. yorgunum dedi ırt vırt etti. bi baktım fb maçı varmış bugün. siz durun hele akşam bi maç yapayım ben onla da görsün fb yi şampiyonlar ligini. ligin en güzelini eve kurmuşum ben daha ne ister bu adam
edepli sexi
fatmanın kaygana da edepli sexi dir şimdi benim kaynana çok edepli ama seksi değil benim kocada öyle hem istiyo hemde edepli olsun diyo vazgeçmiş jartiyerden gerek yokmuşşşş
kızlar ben çıkıyorum 2 gndr işleri savsakladım bugün halletmem lazım daha kdv yi çıkartıcammm erkenden bitiriyim sonra ay sınu sıkışıyorum gelirim yine arada
ahhh şu adamların bizden çektiği... benimkine de dedim ki bugün yumurtluyom bu akşam tuş etcem seni diye. yorgunum dedi ırt vırt etti. bi baktım fb maçı varmış bugün. siz durun hele akşam bi maç yapayım ben onla da görsün fb yi şampiyonlar ligini. ligin en güzelini eve kurmuşum ben daha ne ister bu adam
edepli sexi
fatmanın kaygana da edepli sexi dir şimdi
hani bennnn
ayol benimkinin beli kopar beni öle silkelese
bebeğim 5+5 daha çok küçükkk görünmesi içindiğer doktorları bilmem ama benim dr. hiç vajinal ultrasonla bakmadı hamişken. bence sen biraz daha bekle yine karından baktır. bi sonraki randevun ne zaman..
benim geçen hamişliğim 7+4 tü. içi boştu kesenin. ancak öle boş gebelik olur. sen canını sıkma bebeğimm sakın. 5+5 küçük daha senin minnakınnn
Merhaba kızlar. Biraz yazdıklarınızı okudum. Duasını esirgemeyenlere sonsuz hayır dualarımla evvela...Çok şükür bugün leke falan yok. Bulantıya ve göğüs ağrısına devam:)) Aslında doktor kötü hiçbir şey yok demişti ama kendi doktorum olmadığı için pek inanasım gelmedi. Bir de yağlardan dolayı karından kalp atışları duyulmayınca üzüldüm. İlla alttan bakacaklar da öyle sesini duyuracak sıpa:)) İşteyim oturuyorum sürekli. Topikleri geziyorum boş boş....Hepinizin sevgilililer günü kutlu olsun. Bana göre kapitalizmin para tuzaklarından biri olsa da:))
canım ptsi gittim sadece kese vardı 1 hafta sonra yine gel dedi karından olmadı vajinadan bakarız dedi 6 haftayı doldurmuş oluyo ozamanda bilmiyorum ki inş karından görünürde öbürüne gerek kalmaz stresli bir bekleyiş bakalım ptesi belli olcak
edepli sexi
fatmanın kaygana da edepli sexi dir şimdi
ablacım hoşgeldin çok sevindim kanamanın devam etmemesine umarım kalp atışlarını duyarsın ve için rahatlar kendi doktoruna neden gitmedin
ablam bütün gece dualarımdaydın üzme kendini ki sonlarda gördüm sorun yokmuş cok sevindimKızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktorDualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.
tatlım kafana takılıyorsa git doktora için rahatlasın bekleme o kadar1 ay sonra gel demişti. martın ilk haftası gideceğim canım yaklaşık 3 hafta var
kuzuum hayırlısı böylemiş üzülme lütfen eşin haklıdır belkide daha erkendirKızlar bencepten girdim kimler online göremiyorum tek Tekte cvp veremiyorum Kübosum eşimde haklı ilk düşükten sonra erken öğrenmekte iyi değil Dio napıyım bende ;(
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi...
işte de fotolar...
Eki Görüntüle 632568 Eki Görüntüle 632569
canım benim hayırlı olaun insalahh önce pıt pıtlarını sonra kcuagına almaı nasip etsin allalim
fatmam bence snein kaynanan çaktırmadan oglundan çiçek istemişbenimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa
amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun adama küssün galiba hala .... lar duruyor dahagunaydınlar yılın aday anneleri nasılsınız
bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız o mutlu günleri Rabbim nasip eylesin bizlere .. amiinnn
benim eşim birazcık iri kemilerimin hepsi elinde kalabilir sikelerkenecanlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
Merhaba kızlar. Biraz yazdıklarınızı okudum. Duasını esirgemeyenlere sonsuz hayır dualarımla evvela...Çok şükür bugün leke falan yok. Bulantıya ve göğüs ağrısına devam:)) Aslında doktor kötü hiçbir şey yok demişti ama kendi doktorum olmadığı için pek inanasım gelmedi. Bir de yağlardan dolayı karından kalp atışları duyulmayınca üzüldüm. İlla alttan bakacaklar da öyle sesini duyuracak sıpa:)) İşteyim oturuyorum sürekli. Topikleri geziyorum boş boş....Hepinizin sevgilililer günü kutlu olsun. Bana göre kapitalizmin para tuzaklarından biri olsa da:))
kız reçelim.. çok güldüm yazına .. Allah seni napmasın emii
demek tus etcem heırt etti vırd etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?