Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

allah razı olsun alah dualarını kabul etsn yavrum sağlıklı bir gebelikten sonra bebeğini kucağına alırsın

meryemim hurafe be öle olsaydı oooooooooo fatma senin ki yi fazla yok benim ki daha toy heheheh kızdırdığım zaman hep derim sen giderken ben dönüyodum sen hatırlamassın senin zamanında yoktur filan hehe

heheh bende küçük sevgilim diye severimmm arada köpürüyorr o zamannn sen çok çıtır oğlan almışsın benim yan masamdaki çocuk 7 yaş büyük bi kızla evlendi

Yavrular ben şimdilik kaçıyore çıkışlarım masada dağ oldu toparlıyım gelicem fazla dağılmayın yazın okucam ben fuliş şu çakışmı makışmı yaz lütfen özelden mözelden anlat anam bizide gör meraktayım meryem sen kesin çıkarsın öpüyorum evlatcınıda senide burda olurssan sevinirim özge üzülmek yok fatma gülcan hülya abla didem ayyyy kim varsa gidemedim yau kaçtımmmm

ahhh şu adamların bizden çektiği... benimkine de dedim ki bugün yumurtluyom bu akşam tuş etcem seni diye. yorgunum dedi ırt vırt etti. bi baktım fb maçı varmış bugün. siz durun hele akşam bi maç yapayım ben onla da görsün fb yi şampiyonlar ligini. ligin en güzelini eve kurmuşum ben daha ne ister bu adam
edepli sexi

sağol tatlım

kız sen kaynanayı takma kafaya
sen demedinmi 33 yıldır dul diye belki kadın özlemiştir
böyle şeyleri
fatmanın kaygana da edepli sexi dir şimdi

fulyam üzülme sakın..sen ben ve fatmam aynı ay hamiş kalalm göbüşleri birlikte büyütelim ben mart ayından cok umutluyum bahar geliyor çiçek böcek derken gelir belki bebecikler
hani bennnn

canlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
ayol benimkinin beli kopar beni öle silkelese

bebeğim 5+5 daha çok küçükkk görünmesi için diğer doktorları bilmem ama benim dr. hiç vajinal ultrasonla bakmadı hamişken. bence sen biraz daha bekle yine karından baktır. bi sonraki randevun ne zaman..
benim geçen hamişliğim 7+4 tü. içi boştu kesenin. ancak öle boş gebelik olur. sen canını sıkma bebeğimm sakın. 5+5 küçük daha senin minnakınnn

buraya yeni gelenler yazdıklarımızı okuyup anlamaya çalışıyorlar :)) kızlar farklı bir konu yok da tek farklı olan silkelet sonra hamile kal ) hatta ikiz olmasını istiyorsan yerden yere vursun sizi :)) kadına şiddete hayır :) çocuk için evet :) hatta camdan silkelesin :)) ikiz, üçüz, dördüz...

kızlar ben çıkıyorum 2 gndr işleri savsakladım bugün halletmem lazım daha kdv yi çıkartıcammm erkenden bitiriyim sonra ay sınu sıkışıyorum gelirim yine arada

valla kaçan kaçana :) Allah gönlünüze göre versin inş. herpinizi kooocaman öpüyorum canlarım. sayenizde güne gülümseyerek başlıyorum :) mar ayında kucaklarınızın bebişle dolması için dualarım sizlerle :)

Merhaba kızlar. Biraz yazdıklarınızı okudum. Duasını esirgemeyenlere sonsuz hayır dualarımla evvela...Çok şükür bugün leke falan yok. Bulantıya ve göğüs ağrısına devam:)) Aslında doktor kötü hiçbir şey yok demişti ama kendi doktorum olmadığı için pek inanasım gelmedi. Bir de yağlardan dolayı karından kalp atışları duyulmayınca üzüldüm. İlla alttan bakacaklar da öyle sesini duyuracak sıpa:)) İşteyim oturuyorum sürekli. Topikleri geziyorum boş boş....Hepinizin sevgilililer günü kutlu olsun. Bana göre kapitalizmin para tuzaklarından biri olsa da:))

canım ptsi gittim sadece kese vardı 1 hafta sonra yine gel dedi karından olmadı vajinadan bakarız dedi 6 haftayı doldurmuş oluyo ozamanda bilmiyorum ki inş karından görünürde öbürüne gerek kalmaz stresli bir bekleyiş bakalım ptesi belli olcak

ablacım hoşgeldin çok sevindim kanamanın devam etmemesine umarım kalp atışlarını duyarsın ve için rahatlar kendi doktoruna neden gitmedin

Canım ben 10.haftaya gireceğim hala karından duyamadılar. Alttan ultrasondan korkma. Aslında o yöntem diğerine göre daha kesin sonuç veriyor. Bence şimdi bile gitsem alttan ultrasonla bebeşini görebilir kalbini duyabilisin. Bende öyle olmuştu. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın tatlım:))

kız reçelim.. çok güldüm yazına .. Allah seni napmasın emii
demek tus etcem he ırt etti vırd etti

ablacım hoşgeldin çok sevindim kanamanın devam etmemesine umarım kalp atışlarını duyarsın ve için rahatlar kendi doktoruna neden gitmedin

Canım teşekkür ederim. Kalp atışlarını ben duyamadım ama doktor duydu dün. Sıkıntı yok o konuda ama sanki bana da dinletse ölürdü. Devlet hastanesi...İnsana eşya muamelesi yapıyorlar resmen. Kendi doktoruma gidemedim çünkü hasta ve izinli. Aslında bu olanların hepsini rüyamda görmüştüm. Eczacının biri gebeliğin sonlanabilir diyordu. Doktorum da o kadar yorgun ve hastaydı ki, beni muayane bile edemiyordu. Neyse ki bu kadarla atlattım inşallah. Daha kötü birşey olmasın da:))) Olursa da ne yapalım, Allah mülkün sahibi...

ablam bütün gece dualarımdaydın üzme kendini ki sonlarda gördüm sorun yokmuş cok sevindim
1 ay sonra gel demişti. martın ilk haftası gideceğim canım yaklaşık 3 hafta var
tatlım kafana takılıyorsa git doktora için rahatlasın bekleme o kadar
Kızlar bencepten girdim kimler online göremiyorum tek Tekte cvp veremiyorum Kübosum eşimde haklı ilk düşükten sonra erken öğrenmekte iyi değil Dio napıyım bende ;(
kuzuum hayırlısı böylemiş üzülme lütfen eşin haklıdır belkide daha erkendir

benimkide kaynanam yani diyorki geçen gün bizim zamanımızda sevgililer günü yoktu kimse çiçek almadı kendi ile kıyaslıyor beni yaaa
fatmam bence snein kaynanan çaktırmadan oglundan çiçek istemiş
gunaydınlar yılın aday anneleri nasılsınız
bugüne özel, minik sevgililerimize kavusacağımız o mutlu günleri Rabbim nasip eylesin bizlere .. amiinnn
amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun adama küssün galiba hala .... lar duruyor daha
canlarım :))) öhöö öhhöööö malum.....dan sonra ayaklarınızdan tutup havaya kaldırarak bildiğin yorgan silkeler gibi silkeliyor sizi :)
benim eşim birazcık iri kemilerimin hepsi elinde kalabilir sikelerkene

selamlar yavrular amma yazmışlsınz ancak zorla okudum valla

sudemerv cnm hsgeldin..
hadi hayırlısı.. öle hemen pes etmek yok, bi leke gördün die.. su koyvermeyin lütfen
biz napalım siz böyle yaparsanız daha bi mayayı tutturamadık
Allahım diyorum suan da bir mucize olsa da, okunan öğle ezanı hürmetine, hiç beklemedğm anda olmus olsa yarabbimmmmm ne güzel olurduu , dr a gitme işi de büyümezdi yine Allahımhayırlısın versin

cnm, miniğin oyun oynuyo sna anlasıldı, simdiden oyun oynanılır mı dimi ama

evt cnm,. sevgilillier günü de neymis.. hepsi para tuzağı
bana kutlanılan bigünm var o da, doğm günüm.. bskada özel gün yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…