- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.501
günayyydınn topikimin güzel hatunları....
dün çoookkk güzeldi. planladığım her şeyi gerçekleştirdim. eşimin çok hoşuna gitti. yaptığım her şeyi fotoğrafladı videoya çekti. mumların resmini almayı unuttum ondan alsam koycaktım burayamumların sonu yatak odasıydı tabe Sonuç: şu an artık burda ayva reçeli yok, onun yerine ayva pestili var kızlar anaaammm acayip yorgun hissediyorum kendimi...
akşam yemeği de süperdifb maçı eşliğinde romantik!!! akşam yemeği
tabeee asıl noktaya geliyorum: benim oduncuğum elini kolunu sallaya sallaya gelmiş evineeehediyemi hafta sonu beraber seçicekmişizz.. insan bi çiçek alır ayoll...
facebook a arkadaşlar hep gelen çiçeklerinin fotoğraflarını koymuşlar. bak dedim millet resimleri koymuşş. anammm bi tersledi beni. meğer fb kırmızı kart görmüş maç kötü geçiyomuş. hemen uzadım tabe yanından
bu arada benim yumurtlama bitti dün akşam yatana kadar yine sancım vardı. sabah uyandığımda geçmişti. tam 24 saat sürdü. bakalım 2 günü güzel değerlendirdik. inşallahhh allahım hayırlısını nasip etsin...
benden böle kızlar...
siz anlatın bakem neler yaptınızzz...
aynen şekerim maç izliyor bizimki
yemek yedik dışarda geldik sakın şaşırmayın paraf kartın kampanyası beleş diye yedik
günaydın kızlar................
günaydın millettt
günaydın kızlar bizde de dün aksam kavga kıyamet koptu her sene aynı durum niye umutlanıyorsam
günaydın topikimizin ev sahibesiii
hayırdır küboşum ne oldu...
yaptıki gelemedi burayaaa
o kadar kavga ettik ama gece ekşınlaa sonladı
günaydın kızlar bizde de dün aksam kavga kıyamet koptu her sene aynı durum niye umutlanıyorsam
haaaa desenize topikte benim gibi bi pestil daha var
wwaaavvv kübracım sizin de filmin adı "Hızlı ve Öfkeli" olsuntatlı sert ve bol ekşınlı geçmiş gece senin.
günaydın kuzu odunluk diz boyu dimi
günaydın kuzu odunluk diz boyu dimi
benim odun da dün korktu mumlardan yangın çıkar diye. tam atraksiyona geçicez mumları söndüreyim mi yanmayalım gece gece diyo. allahımmm dedim gel buraya mumu bırak sen şimdi beni söndür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?