- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.521
günaydın bebekler gelinde anlatın bakem süprizleri
günayyydınn topikimin güzel hatunları....
dün çoookkk güzeldi. planladığım her şeyi gerçekleştirdim. eşimin çok hoşuna gitti. yaptığım her şeyi fotoğrafladı videoya çekti. mumların resmini almayı unuttum ondan alsam koycaktım burayamumların sonu yatak odasıydı tabe Sonuç: şu an artık burda ayva reçeli yok, onun yerine ayva pestili var kızlar anaaammm acayip yorgun hissediyorum kendimi...
akşam yemeği de süperdifb maçı eşliğinde romantik!!! akşam yemeği
tabeee asıl noktaya geliyorum: benim oduncuğum elini kolunu sallaya sallaya gelmiş evineeehediyemi hafta sonu beraber seçicekmişizz.. insan bi çiçek alır ayoll...
facebook a arkadaşlar hep gelen çiçeklerinin fotoğraflarını koymuşlar. bak dedim millet resimleri koymuşş. anammm bi tersledi beni. meğer fb kırmızı kart görmüş maç kötü geçiyomuş. hemen uzadım tabe yanından
bu arada benim yumurtlama bitti dün akşam yatana kadar yine sancım vardı. sabah uyandığımda geçmişti. tam 24 saat sürdü. bakalım 2 günü güzel değerlendirdik. inşallahhh allahım hayırlısını nasip etsin...
benden böle kızlar...
siz anlatın bakem neler yaptınızzz...
günaydın kızlar................
fuli de 5000 yaptı mı aceppp
günaydın kızlar bizde de dün aksam kavga kıyamet koptu her sene aynı durum niye umutlanıyorsam
o kadar kavga ettik ama gece ekşınlaa sonladı
haaaa desenize topikte benim gibi bi pestil daha var
benim odun da dün korktu mumlardan yangın çıkar diye. tam atraksiyona geçicez mumları söndüreyim mi yanmayalım gece gece diyo. allahımmm dedim gel buraya mumu bırak sen şimdi beni söndür
anammm fuli gelmiş. alttan alttan bakiyi...
siper alın kızlarr 5000lik bomba geliyiii
günaydınn fatmikimmmmmmm
günaydınn ballılokmaammmmmmmm bende perte çıktımmmmm kolum kanadım tutmuyo
günaydın iremiommmmmmm
heee yaptım vallaaaa ama sonra öldüm kasık ve bacak ağrısından birde boynum tutulmuş şekilden şekile girmekten
tam dicektim ki ekşınsızlıktandır o die ahanda ekşınla sütliman olmuş herşeyy
he yaaaa offffffff ayakta uyumamı dersin kolum kanadım tutmuyo düşün banyoda kendimi yıkamaya halim kalmamıştı
kolunu budunu yirimmm senin... geçmiş olsun, yarasınnn
kanal tedavisi sonuç verdi mi peki.. var mı gelen giden... yaptın mı bi test daha...
o şimdi pert olmuştur yazamaz bir süre
günaydın hatunlarımmmmmmmmm
bende dün akşam kocişin eline liste yaptım aklıma gelen bi kaç listeden nöbetçi eczane bulmaya gönderdimbirlikte gidelim dio bide ya ben hastayım ölüyorum ağrıdan sen birlikte gidelim die çırlıyosun dedim yolladım onu hemen salonu hazırladım resimlerini astımm pastayı gülleri mumları hazırladım koştum giyindim makyajımı tazeledim tam müziği ayarladım kapı çaldı tık tıkkk açmadımm bi daha tıktıkkk açmadım zile bastı bu sefer ben içerde kikirdiyorum neyse açtı anahtarla laaaynnnnnn noluyo dio dedim ışığa gellll ışığaaaaa neyse geldi müziği baslattım resimleri gördü yazdıklarımı okudu dans ediyoduk en son hatırladığımmm
hatırlamadığın kısmı anladık zaten kolundan budundan
kanal tedavisi sonuç vermedi bebeğim gelen de gidende yokdün kü 300 500 300 5000 den sonraaa gelmemesi ve kupkuru olmam beni ayrıca cinlendirdi bütün gece bildiğin ağrı çektim bacağıma vuruyo artık oturamıyorum sağ bacağıma doğru sabah yapmıycaktım test kociş yolladı gelen giden yoksa yap bakım b test die yaptım yok ondada çıkmadı
huuuu gacılar dün aksam silkelettiniz mi kendinizi kocişlere
huuuu gacılar dün aksam silkelettiniz mi kendinizi kocişlere
ben silkeletmedimmmmm zatennn şekilden şekile girdim silkelenmiş kadar oldummm
canım benim eğer negatifse iki seçenek var. ya bebiş var ama ağır kanlı anasına hiç çekmemiş yolda anca geliyi. yada senin ki şaştı yine...
eğer bu ay da sıkıntı olursa dr git bence. zaten yanlış hatırlamıyosam seni geçen ay çağırmıştı.
ben de bu ay olmazsa gidicem dr. bal çörek otu tarçın denemem tekrar. dün gece de içmedim zaten. artık bıraktım amaca ulaştı galiba. sancıya sancıya öldüm kasıktan. umarım o kadar sancımaya çatlamıştır...
anaaaam naptın kızzsizde ekşın 10000000000000lere vurmus
valla o hızla hiç aklıma gelmedi ama 1 saate yakın yattım sonrasında...
anammm 28 yılın patlamasını yaşadıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?