Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın bebekler gelinde anlatın bakem süprizleri

günaydınn fatmikimmmmmmm

günaydınn ballılokmaammmmmmmm bende perte çıktımmmmm kolum kanadım tutmuyo

günaydın kızlar................

günaydın iremiommmmmmm

fuli de 5000 yaptı mı aceppp

heee yaptım vallaaaa ama sonra öldüm kasık ve bacak ağrısından birde boynum tutulmuş şekilden şekile girmekten

günaydın kızlar bizde de dün aksam kavga kıyamet koptu her sene aynı durum niye umutlanıyorsam

o kadar kavga ettik ama gece ekşınlaa sonladı

tam dicektim ki ekşınsızlıktandır o die ahanda ekşınla sütliman olmuş herşeyy

haaaa desenize topikte benim gibi bi pestil daha var

he yaaaa offffffff ayakta uyumamı dersin kolum kanadım tutmuyo düşün banyoda kendimi yıkamaya halim kalmamıştı

kolunu budunu yirimmm senin... geçmiş olsun, yarasınnn
kanal tedavisi sonuç verdi mi peki.. var mı gelen giden... yaptın mı bi test daha...

günaydın hatunlarımmmmmmmmm

bende dün akşam kocişin eline liste yaptım aklıma gelen bi kaç listeden nöbetçi eczane bulmaya gönderdim birlikte gidelim dio bide ya ben hastayım ölüyorum ağrıdan sen birlikte gidelim die çırlıyosun dedim yolladım onu hemen salonu hazırladım resimlerini astımm pastayı gülleri mumları hazırladım koştum giyindim makyajımı tazeledim tam müziği ayarladım kapı çaldı tık tıkkk açmadımm bi daha tıktıkkk açmadım zile bastı bu sefer ben içerde kikirdiyorum neyse açtı anahtarla laaaynnnnnn noluyo dio dedim ışığa gellll ışığaaaaa neyse geldi müziği baslattım resimleri gördü yazdıklarımı okudu dans ediyoduk en son hatırladığımmm

kolunu budunu yirimmm senin... geçmiş olsun, yarasınnn
kanal tedavisi sonuç verdi mi peki.. var mı gelen giden... yaptın mı bi test daha...

kanal tedavisi sonuç vermedi bebeğim gelen de gidende yok dün kü 300 500 300 5000 den sonraaa gelmemesi ve kupkuru olmam beni ayrıca cinlendirdi bütün gece bildiğin ağrı çektim bacağıma vuruyo artık oturamıyorum sağ bacağıma doğru sabah yapmıycaktım test kociş yolladı gelen giden yoksa yap bakım b test die yaptım yok ondada çıkmadı

hatırlamadığın kısmı anladık zaten kolundan budundan

canım benim eğer negatifse iki seçenek var. ya bebiş var ama ağır kanlı anasına hiç çekmemiş yolda anca geliyi. yada senin ki şaştı yine...
eğer bu ay da sıkıntı olursa dr git bence. zaten yanlış hatırlamıyosam seni geçen ay çağırmıştı.
ben de bu ay olmazsa gidicem dr. bal çörek otu tarçın denemem tekrar. dün gece de içmedim zaten. artık bıraktım amaca ulaştı galiba. sancıya sancıya öldüm kasıktan. umarım o kadar sancımaya çatlamıştır...

ballı lokmammm varsa eğer babasına çekmiştir yavastan yavastan sümsük gibi gelir diğer türlü ben yine şaştıysam gidicem zaten dra hormonlara baksın bi valla benim kasık ağrısı arrtıkça aklıma sen geldin heee verdilermi acaba ayarı yiğenime yolu tarif edip yollasalar bari die şaka maka çatlamıştır bebeğimm inşallah alıcaz güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…