- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.541
bizdeeeeeeeeeebir ara kendimden bile korktum napıyorum diye
ballı lokmammm varsa eğer babasına çekmiştir yavastan yavastan sümsük gibi gelirdiğer türlü ben yine şaştıysam gidicem zaten dra hormonlara baksın bi valla benim kasık ağrısı arrtıkça aklıma sen geldin heee verdilermi acaba ayarı yiğenime yolu tarif edip yollasalar bari die şaka maka çatlamıştır bebeğimm inşallah alıcaz güzel haberi
senden gelecek ay bebiş haberi bekliyorum zaten
[video=youtube;wTud5oUkHVc]http://www.youtube.com/watch?v=wTud5oUkHVc[/video]
ayyy çok güzel söylemişşş piiss gacıııı
huuuu gacılar dün aksam silkelettiniz mi kendinizi kocişlere
inşallahhh bebişimmmmm... yoksa mart ayında kediler gibi çıkıcaz damlara...
dün bi arkadaşım aradı çok severim kendisini. benden 1 yıl önce evlenmişti. aynı anda hamile kalmıştık. o kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra benim dr. randevum vardı. ama ben duyamadım.
dün aradı tam eve doğru yürüyodum. doğum iznine çıkıyomuş bugün. 3 haftası kalmışallahım bi avazda kurtarsın inşallahh...
ama çok kötü oldummiçim hala elvermiyo...
allahım yeni bi müjde ile eski acılarımızı unuttursun bize inşallahhh. bu güzel cuma günün rahmetine allahı dualarımızı kabul etsinnn inşallahh... AMİNN
yawwww ben seyredemiyommmm. ne olduğunu yazsana şeker başka siteden bakmaya çalışayım eğer açılırsa tabe
ben silkelettimm bebekimm ama zamanı değil yumos zamanı yine yaptırcamm
çok yoğunum sonra yazcam herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uff bugün basım agrıo yaaaaaa:84::84::84::84::84:
o kaaa ekşından sonraaa bas ağrısıyla yırmtışsınnn kolum kanadım kalkmıyo leenn benimmmm harpten çıkmış gibiyim
uff bugün basım agrıo yaaaaaa:84::84::84::84::84:
inşallahhh bebişimmmmm... Yoksa mart ayında kediler gibi çıkıcaz damlara...
Dün bi arkadaşım aradı çok severim kendisini. Benden 1 yıl önce evlenmişti. Aynı anda hamile kalmıştık. O kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra benim dr. Randevum vardı. Ama ben duyamadım.
Dün aradı tam eve doğru yürüyodum. Doğum iznine çıkıyomuş bugün. 3 haftası kalmışAllahım bi avazda kurtarsın inşallahh...
Ama çok kötü oldummIçim hala elvermiyo...
Allahım yeni bi müjde ile eski acılarımızı unuttursun bize inşallahhh. Bu güzel cuma günün rahmetine allahı dualarımızı kabul etsinnn inşallahh... Aminn
Seninki doğum iznine ayrılmış benimki doğurmuşşşSabah sabah öğrendim hemen tarihe baktım 2 günüm kaldı depresyona girmeme
o kadar ekşın ekşın normal valla. ben de başağrısı yok da vucüdum pestil gibi her bi yanı yorgunluktan sızlıyo.
hafta sonu da dinlenemiycem. cumartesi günüm var, pazar da iş yerinden bi arkadaşın bebek mevlidine gidicez. ikiz bebkleri olmuştu. ikiz sevicemmm
ayyy allah sabır versin arkadasına ikiz bebek cok zordur yaaa aynı anda aglamaya baslayınca insanın eli ayagına dolasırrabbim uzun ömür versin
o yüzden bu ay olsun çok istiyorum ama sabah diyorum eşime büyük mü konuşuyoruz biz yoksa planları bile uygulamada aksilik çıkıyo tevekkül aşamasına bile geçemiyorum yabenim de eğer hamiş kalamazsam 14 günüm var depresyonuma
ama evelallahhh hep beraber aşıcaz bu sıkıntıları iremcim. hep destek tam destek birbirimizeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?