Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallahhh bebişimmmmm... yoksa mart ayında kediler gibi çıkıcaz damlara...

dün bi arkadaşım aradı çok severim kendisini. benden 1 yıl önce evlenmişti. aynı anda hamile kalmıştık. o kalp atışlarını duyduktan 3 gün sonra benim dr. randevum vardı. ama ben duyamadım.
dün aradı tam eve doğru yürüyodum. doğum iznine çıkıyomuş bugün. 3 haftası kalmış allahım bi avazda kurtarsın inşallahh...
ama çok kötü oldumm içim hala elvermiyo...
allahım yeni bi müjde ile eski acılarımızı unuttursun bize inşallahhh. bu güzel cuma günün rahmetine allahı dualarımızı kabul etsinnn inşallahh... AMİNN

[video=youtube;wTud5oUkHVc]http://www.youtube.com/watch?v=wTud5oUkHVc[/video]

ayyy çok güzel söylemişşş piiss gacıııı

amin bitanemm banada aynısı pazar günü oldu benden 1 ay öndeydi eşimin arkadasının karısı doğum yapmış onun adına öyle çok sevindim kii Allah var yukarıda görüyo ama içim öyle acıdı ki şimdi peş peşe alacağız bu haberleri mart ayı bizim için zor rabbim yar ve yardımcımız olsun bizleri muradımıza kavuştursun....

yawwww ben seyredemiyommmm. ne olduğunu yazsana şeker başka siteden bakmaya çalışayım eğer açılırsa tabe

bebeğim demet evgar sevgilisine bi site kurmuş orayada bu vdeoyu yuklemiş bi şarkı söylemiş hem sesi güzel hem sözleri bak bulup sözlerini yazayımm...

Demet Evgar – Farketmeden Senin Olmuşum Şarkı Sözleri
Farketmeden Şarkı Sözü

Susamış suların akışı gibi
Çaresiz gözlerin bakışı gibi
Kapının ansızın çalışı gibi
Akrebin ateşte yanışı gibi

Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Kendimce bir ıssız ada bulmuşum

Farketmeden farketmeden
Farketmeden senin olmuşum
Farketmeden farketmeden

Güneşin gölgede kalışı gibi
Uykunun düşlere dalışı gibi
Kalbimin nabzında atışı gibi
Bir yolun bir yere varışı gibi

Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Kendimce bir ıssız ada bulmuşum

Farketmeden farketmeden
Farketmeden farketmeden

uff bugün basım agrıo yaaaaaa:84::84::84::84::84:

o kadar ekşın ekşın normal valla. ben de başağrısı yok da vucüdum pestil gibi her bi yanı yorgunluktan sızlıyo.
hafta sonu da dinlenemiycem. cumartesi günüm var, pazar da iş yerinden bi arkadaşın bebek mevlidine gidicez. ikiz bebkleri olmuştu. ikiz sevicemmm

Seninki doğum iznine ayrılmış benimki doğurmuşşş Sabah sabah öğrendim hemen tarihe baktım 2 günüm kaldı depresyona girmeme

Seninki doğum iznine ayrılmış benimki doğurmuşşş Sabah sabah öğrendim hemen tarihe baktım 2 günüm kaldı depresyona girmeme

benim de eğer hamiş kalamazsam 14 günüm var depresyonuma
ama evelallahhh hep beraber aşıcaz bu sıkıntıları iremcim. hep destek tam destek birbirimizeee...

Son düzenleme:

ayyy allah sabır versin arkadasına ikiz bebek cok zordur yaaa aynı anda aglamaya baslayınca insanın eli ayagına dolasırrabbim uzun ömür versin

ayyy allah sabır versin arkadasına ikiz bebek cok zordur yaaa aynı anda aglamaya baslayınca insanın eli ayagına dolasırrabbim uzun ömür versin

anne adayını birebir tanımıyorum. ikizlerin babası ve babaannesi bizde çalışıyo. ama stresli bi dönemden geçtiler. tedavi ile oldu bebekler bir, ikincisi erken doğum riski vardı ve erken doğdular. burda doğum olmadı ankaraya sevk ettiler. bi süre yoğun bakımda kaldılar... allaha şükür iyiler şimdi.

benim de eğer hamiş kalamazsam 14 günüm var depresyonuma
ama evelallahhh hep beraber aşıcaz bu sıkıntıları iremcim. hep destek tam destek birbirimizeee...
o yüzden bu ay olsun çok istiyorum ama sabah diyorum eşime büyük mü konuşuyoruz biz yoksa planları bile uygulamada aksilik çıkıyo tevekkül aşamasına bile geçemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…