Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Teşekkürler söylediğin için , inşallah bu ay dualarımızın kabul olacağı aydır o hayırlı zaman uzakta değildir :106::106:
41 tane kevser

canlarım bugün cuma
sela saatinle cuma namazı arası 41 tane kevser suresi okuyalım
hep beraber ben geçen hafta yapmıştım bu hafta yine yapıcam
rabbim tüm dileklerimizi kabul edermiş

Merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar...Kısa zamanda bayağı ilerlemiş bir topik okudum bayağı bir kısmını.Bende 2. cocuğu düşünüyorum inşaallah 2.5 yasında ilk çocuğum........................

hoşgeldinnn
sabah beri alttan kullanıcı adını görüyodum bakalım ne zaman katılacak muhabbete dedim

bu arada 3. kalbi almışım lilyum olmuşum tabi fatmanın yanında neyim esamem okunmaz ammaaa...
sabah beri de 38 kez beğenilmiş iletlerim. kk ya üye olduğumdan beri ilk kez bu kadar beğenildim yani sağğolun bacılarımmmm

yaaa ben seniii yiriimmm yiiiirrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızçeler akıntım halen devam ediyor az önce hasta oldum sandım gittim wc ye akıntıymış nolcam ben böyleee

cnmm akıntın koyuysa yaklaşıyo olabilir. Gerçi benimki de yeni bitti sayılır koyu sarı filan jinekolog yolu görünüyo gibi :44: kaç gün geçmişti yavru ?

o sol kasık sancısı bende de var cnm ya ince ince sızlıyo arada vuruyo adette yakın değil senin ne kadar sürüyo

canım benim 13 şubat akşam yatarken başladı, dün akşam yattıktan sonra geçmişti. ama o 24 saat acayip şiddetliydi. şimdi başladı ama çok hafifff. benim yumurtlama dönemim. acaba karışımdan dolayı mı dedim

cnmm akıntın koyuysa yaklaşıyo olabilir. Gerçi benimki de yeni bitti sayılır koyu sarı filan jinekolog yolu görünüyo gibi :44: kaç gün geçmişti yavru ?

11. de olmam lazımdı hadi 11-12 dielim bugün ayın 15 i takıldı benimki yine :44::44:

fulyacım sen kuru deilmiydin. sanki ben öle hatırlıyom.
bu arada sol kasığımda yine hafif bi sancı var noluyo la bana

yawrum öyle vıcık değil arada gelio işte akıntım aktı gitti bişey dedim geldi herhalde kırmızı normalde kuru akıntım bi pazar böyle geldi birde bugün işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…