- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.641
annnnnnnnnnnnüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü gelirmis ikitane minnnaaaaakkk reçellll
benim ana tarafı ikiz dolu olur mu olur vallaaaa
ay inşallah bu karışım benim ayarımı hepten bozmaz. 12. güne kadar diyodu ben yumurtlamayı hissedince bıraktım yemeği. 10 gün kullandım yani.
çörekotu progesteron değerini düşürdüğü için yumurtlamadan sonra yenmiyomuşş..
tüm işlerim bittiii.. öle boş boş oturuyom... acil bi iş çıkmazsa bu haftayı böle kapatıcammm...
bi yandan yazıyom bi yandan radyo dinliyom.
azcık kalorifer peteğinin üzerine oturcam. totom ısınsın. belki üşüttüm. sürekli yıkan kurulan yıkan kurulan derken
11. de olmam lazımdı hadi 11-12 dielim bugün ayın 15 i takıldı benimki yine :44::44:
yawrum öyle vıcık değil arada gelio işte akıntım aktı gitti bişey dedim geldi herhalde kırmızı normalde kuru akıntım bi pazar böyle geldi birde bugün işte
tüm işlerim bittiii.. öle boş boş oturuyom... acil bi iş çıkmazsa bu haftayı böle kapatıcammm...
bi yandan yazıyom bi yandan radyo dinliyom.
azcık kalorifer peteğinin üzerine oturcam. totom ısınsın. belki üşüttüm. sürekli yıkan kurulan yıkan kurulan derken
11. de olmam lazımdı hadi 11-12 dielim bugün ayın 15 i takıldı benimki yine :44::44:
yawrum öyle vıcık değil arada gelio işte akıntım aktı gitti bişey dedim geldi herhalde kırmızı normalde kuru akıntım bi pazar böyle geldi birde bugün işte
dünden kalmadır o ilişkiden sonra ertesi gün benim hep oluyorr
fuliş çok düzenliysen şüphelerim devam etmekte bilgin olsunvalla şu yumurtlamayı bende öğrencem inş.
kıs aylarında ekşınlardan sonra banyo yapmak ölüüüm
ben iyileşemiyorum işte hala öksürük tıksırık nedeni ne tabikiii banyoo ve uzun saçççç
hımmm fazlasını mı kustu yaniiiiiayy ne iğrencimmmmm
kızzz totonu ısıtma kar yağdırırsınnnnn
senin ne kadar saçlar benim omuzlarımın biraz aşağısında ben bile üşeniyorum....ben iyileşemiyorum işte hala öksürük tıksırık nedeni ne tabikiii banyoo ve uzun saçççç
sırf bu sebepten saclarımı kestirdm ben
sırf bu sebepten saclarımı kestirdm ben
evet kesinlikle öyle iğrenç ama işte herseyin pisliğini biz çekiyoruz adam kurulanıyor bitiyor bizim oyle mi
one kiii ben bilmiyorum onuu...
senin ne kadar saçlar benim omuzlarımın biraz aşağısında ben bile üşeniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?