Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsun

çilekim, profil resmine bakarkene, ismin hiç olmadı simdii resimdeki bebis, çikolatayı nasıl yemişse öyle. savaş çıkmıs sankim
o zaman adını da, çupçuklata yapaydın tam olurdu,.. yada çilek yiyen bebis bul sen

hahaha aynen bitanem hemde ne gazi
bitik durumdayım benimki diyo seni perte ayırdım iki gün kendine gelemezsin

amaaaan soğuk algınlığı neymiş kız valla yatalak olsa
kaçamazdı elimden

amaaann öyle iste.. bi göreydiniz.. bide ıhh mıhh demez mi.. sanki dersin, ağır hasta.. kaldınrıp atacan dısarı kedi yavrusu gibi
neyse acıdım yapmadım öle bisi, smdi dedim yazık adama, bnden baska kimse yok evde huyuna gittim az da su verdim uyudu
ama iste dedim ya, perhili olması lazım bize, o yüzden grev vaarrr

ruh halindee enerjik olsun tatlım kıymatlım burda hep birlikte senin yanında olucaz zor dönemlerinde ve o mis kokulu meyveni alıcaz koklucaz hep birlikde misler gibi senin bat ne zamandı

umutcum benim dün gecenin özeti : AYVA PESTİLİ daha doğrusu sonucu diyimm

zaten şu erkekler tam bir koca bebekler
aman azcık hasta olmasınlar
ama olsun onlarda olmasa biz napardık dimi

ay az önce kocama msj attım aklıma bi şeytanlık geldi..
kov kov aklından onları bugün sakin ol diyoo
garibimin gözü korkmuş benden. o da pestil olmuş

reçelim nettin adama

ruh halindee enerjik olsun tatlım kıymatlım burda hep birlikte senin yanında olucaz zor dönemlerinde ve o mis kokulu meyveni alıcaz koklucaz hep birlikde misler gibi senin bat ne zamandı

saol balım benimm .. çileğimm benim.. Allah razı olsun ..
batım yarın cnm. 16 subat..
bugün hazırlık yapçam.. yarın olurum die tahmin ediyorum..ve gidicez..
adetin 2. günü hastane olmamız gerekiyor sabahın 8 inde
umutcum benim dün gecenin özeti : AYVA PESTİLİ daha doğrusu sonucu diyimm

vahh garibiimmmm ama yazık adama bee ayva pestili de güzel olur he.. ben yemistim biliyom.. olsa da yesem smdi
Allahım çarpılmasam iyidir, nerden nereye geldi pestil işi

zaten şu erkekler tam bir koca bebekler
aman azcık hasta olmasınlar
ama olsun onlarda olmasa biz napardık dimi

evt yaa.. aksam bakıyom da.. aynı çocuk gibi.. naz yapıyo.. nyse tüp sırasınad ben yatınca,. o görecek nazı

bebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da

cnm geçmis olsun.. sifa olsun yakın zamanda insaAllah

inşallah gelmez bebş gelir onun yerine o zaman gerek kalmaz sabahın köründe gitmene

nasıl bir mide varmış kuzum sende olayı nerden bogaza getirdin tebrik koyuyorum valla canımcım sana

kızlar bu fulyacık nerelerde hiç sesi çıkmıyo nettin aksam gı adama sürprayyzz

uff atesim de var yaaa ..bi gelecekseler geleydiler benim kırmızılar

inşallah gelmez bebş gelir onun yerine o zaman gerek kalmaz sabahın köründe gitmene

nasıl bir mide varmış kuzum sende olayı nerden bogaza getirdin tebrik koyuyorum valla canımcım sana

bi küçücük his de öyle diye geçiyor içimden ama.. olursa da 1-2 çalısmaylar.. çok zor gibi görünse de, bir mucize olurdu

yaa şeyy.. meyy.. ıkk mıkk ya napim,ben demiyorum içimdeki bu enerjik ses öle didi
yine de cuma saatlerinde tebriğe konduk.. dahabasım eğilmezz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…