- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.581
günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsun
oy bebikim ama kalsiyum çok gerekli. ilk üç ay kas iskelet sistemi olşuyomuş bebişin. kemikleri süngerimsi iken kalsiyum çökmeye başlıyomuş. evet hamişlikte süt kötü kokuyomuş ama yoğurt ye canım. yoğurtta daha çokmuş süte oranla kalsiyum..
günaydın umutçum. duan için ağzına sağlık AMİNNN
ha haaa bi gazi daha geldiii.
günaydın ablacım. o ayva pestilin yisin seni...
amaaaan soğuk algınlığı neymiş kız valla yatalak olsa
kaçamazdı elimden
ruh halindee enerjik olsun tatlım kıymatlım burda hep birlikte senin yanında olucaz zor dönemlerinde ve o mis kokulu meyveni alıcaz koklucaz hep birlikde misler gibiamiinn balım hepimizin insaaAAllahhhhAllahım niyeyse zımba gibiyim, enerjikimm masasAllah bana
e yorucu bir tedavi süreci baslıycak yakın zamanda insaAllah, o yüzden böyle olmak zorundayım,. ruh halim pek elverisil olmasa da
meleklerim, aksam neler olmus topikte okuyamadım henüz de..:44: kimler neler yaptı, birbir ötsün simdik,biz bisey yapmadık.. cünkü esim biraz soğuk almıs,. uyudu fln.. zaten de ona çiçek hediyesni veremezdim, cünkü perhizli olacak hasteneye gidirnkene,
yani, bu is yerinde grev vaarrrrr ..e artık çalısma yapacak olanlara kolay gelsiiinnnnn
amaaann öyle iste.. bi göreydiniz.. bide ıhh mıhh demez mi.. sanki dersin, ağır hasta.. kaldınrıp atacan dısarı kedi yavrusu gibi
neyse acıdım yapmadım öle bisi,smdi dedim yazık adama, bnden baska kimse yok evde huyuna gittim az da su verdim uyudu
ama iste dedim ya, perhili olması lazım bize, o yüzden grev vaarrr
geçmiş olsun kuzucumbebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da
bebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da
bebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da
ay az önce kocama msj attım aklıma bi şeytanlık geldi..
kov kov aklından onları bugün sakin ol diyoo
garibimin gözü korkmuş benden. o da pestil olmuş
ruh halindee enerjik olsun tatlım kıymatlım burda hep birlikte senin yanında olucaz zor dönemlerinde ve o mis kokulu meyveni alıcaz koklucaz hep birlikde misler gibisenin bat ne zamandı
umutcum benim dün gecenin özeti : AYVA PESTİLİdaha doğrusu sonucu diyimm
zaten şu erkekler tam bir koca bebekler
aman azcık hasta olmasınlar
ama olsun onlarda olmasa biz napardık dimi
evt yaa.. aksam bakıyom da.. aynı çocuk gibi.. naz yapıyo..nyse tüp sırasınad ben yatınca,. o görecek nazı
cnm geçmis olsun.. sifa olsun yakın zamanda insaAllah
reçelim nettin adama
saol balım benimm .. çileğimm benim..Allah razı olsun ..
batım yarın cnm. 16 subat..
bugün hazırlık yapçam.. yarın olurum die tahmin ediyorum..ve gidicez..
adetin 2. günü hastane olmamız gerekiyor sabahın 8 inde
vahh garibiimmmmama yazık adama bee ayva pestili de güzel olur he.. ben yemistim biliyom.. olsa da yesem smdi
Allahım çarpılmasam iyidir,nerden nereye geldi pestil işi
kızlar bu fulyacık nerelerde hiç sesi çıkmıyonettin aksam gı adama sürprayyzz
uff atesim de var yaaa ..bi gelecekseler geleydiler benim kırmızılar
inşallah gelmez bebş gelir onun yerine o zaman gerek kalmaz sabahın köründe gitmene
nasıl bir mide varmış kuzum sende olayı nerden bogaza getirdin tebrik koyuyorum valla canımcım sana
fulicik bitik bence yazamıyo
kızlar çok çene çaldım azcık iş yapayımm.buralardayım ama gelirim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?