- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.601
300 500 300 5000 hatta 10000 varmış devamında öyle didiabowwwwwkız güllerin ve dansın devamı da mı vardıı fiivuuuvvvvvvv
fulya bak kusum.. konusmadığın takdirde senin için ileri geri konuscezz,. haberin ola
abowwwwwkız güllerin ve dansın devamı da mı vardıı fiivuuuvvvvvvv
fulya bak kusum.. konusmadığın takdirde senin için ileri geri konuscezz,. haberin ola
300 500 300 5000 hatta 10000 varmış devamında öyle didi
evetttttt 300 500 derken 1000000000000
yapmışlar şimdi pert
neysee meleklerim.. fulycik.. geçmisteki yazdıklarımı beğene bğeğen geliyor.. susam barimmhatta toz olam mı kii
waşşş.. demeyin yawww
masaAllah o rakam neydi öyle..sıfırları sayamıyom bile
beraber kaçalım gelince yicek bizi
canım benimmm güzel evliliklerin hiç biri süt liman olmaz. arada sırada yaşanan kavgalar tartışmalar küsmeler veee sonra yeniden barışmalar evliliği canlı tutar. hiç bir şeyin olmadığı hep sus pus olunan evlilikler daha tehlikelidir bence. benim de eşimle zamn zaman buhranlı dönemlerimiz olur. ben de çok yazmışımdır burda. tabiki paylaşıcaz burda hepimiz bacılar kardeş gibi olduk. yeri geliyo aileleirmize bile anlatmadığımız şeyleri anlatıyoruz birbirimize.
ama bence eşinle konuşmak en doğrusu senin için. evet dün hem sevgliler günü hem evlilik yıldönümünüzdü. hiç bir şey yapaması çok anormal. bence bu konuyu konuşmalısın. beklentilerini isteklerini dile getirmelisin. aynı zamanda belki adamcağızın da bi derdi vardır. onun da istek ve beklentilerini dinleyip verebildiğin kadar kendinden bi şeyler kaybetmeden vermelisin. belirsizlik çok kötü. bu belirsizliği de senin adımın ortadan kaldırabilir. konuş bence. kabuğuna çakileceksen de çok uzatma, önce eşinin kabuğunu kır bakalım içinden neler çıkıcak
ve ne olur umutsuzluğa kapılma gerilme. tadı tuzu bunlar evliliğin. bi daha duymayım keşke evlenmeseydim diyee
valal bu yer bizi simdiihahahaha
aboww.. güleyim derkene, bide çok kötü öksürüyom bu ara, ne olcem ben böyle.. tüp te hiç öksürük neyim kabul etmez smdi
hemen ballı süt falan içiyosun iyi geliyo tatlım
Ablalarım abilerim kardeşlerim yaşıtlarım kuzularım meleklerim bebeklerim tüm yazılanları okumaya çalıştım alıntı yapmadan direk yazıyım dedim
gecesi güzel geçenler var kötü geçenler var eh işte olanlar var allah herkese eşiyle çocukları ile uzun ömürler nasip etsin
morallerimizi bozmak yok denizcimm deme öyle severek evlendin sennnn
allah bu ay bize bebekler nasip etsinnnn
didoşuma sağlıklı doğumlar nasip etsinnn
sen harpten agır hasarlı cıkmıssın
Seninki doğum iznine ayrılmış benimki doğurmuşşşSabah sabah öğrendim hemen tarihe baktım 2 günüm kaldı depresyona girmeme
günaydın bebişlerim
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,hayırlı uğurlu gelir insaAllah
ay az önce kocama msj attım aklıma bi şeytanlık geldi..
kov kov aklından onları bugün sakin ol diyoo
garibimin gözü korkmuş benden. o da pestil olmuş
bebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da
kızlar bu fulyacık nerelerde hiç sesi çıkmıyonettin aksam gı adama sürprayyzz
uff atesim de var yaaa ..bi gelecekseler geleydiler benim kırmızılar
neysee meleklerim.. fulycik.. geçmisteki yazdıklarımı beğene bğeğen geliyor.. susam barimmhatta toz olam mı kii
41 tane kevser
canlarım bugün cuma
sela saatinle cuma namazı arası 41 tane kevser suresi okuyalım
hep beraber ben geçen hafta yapmıştım bu hafta yine yapıcam
rabbim tüm dileklerimizi kabul edermiş
Denizim öyle canım. bende hiç koşturmadım peşimden, istekte bulunmadım herşeye razı geldim sanırım şimdiki sorunda buradan çıkıyor... herşeyi en baştan bilerek kabul ettik... bende zaman zaman aynı evde kalmak durumunda kalıyorum ve ger.çekten ortamdakilere belli etmemeye çalışırken binbir takla atıyorsun... ya sabır çek! derin derin nefes al canım... bunu böyle sevdim seviyorum da bu kusuruda nazar boncuğu olsun de hazmetmeye çalış göreceksin zamanla yerine oturacak.. kabullenmeyi öğreneceksin...
afiyet bal şeker olsun can olsun cantmm cnm,, ben birazdan kalkıp dualarımı ve sürelirmi okuycam insaAllahrabbim kabul eylesin bütün duaları insaAllah
sütümü içiom meleklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?