Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

neysee meleklerim.. fulycik.. geçmisteki yazdıklarımı beğene bğeğen geliyor.. susam barimm hatta toz olam mı kii

Geçekten dedim ya en yakınıma anlatamam belki ama buraya girip sohpetleşmek için sabırsızlanıyorum bazen yazarken diyorum kızım kendi kendine mi konuşuyosun. Aslında benim ki yapı itibarı ile çok konuşan ortama giren biri değildir genç arkadaş ortamlarında keyiflidir o kadar ama daha çok çeneli taraf benimdir oda hatta der ya sen hiç susma cnm sıkılıyo benim kendi bana küs filan değil ama şuan kırgın olduğum için ben koca bir duvar ördüm sert cevaplar sınırlı muhabbet o yüzden yanaşmıyo pek ee şimdi ev ortamımızda malesef çok iç açıcı değil küssek belli etmemiz lazım tartışıp bağaramıyoruz bile ama en sinirimi bozan ise limoni olduğumuzda sessiz sedasız köşlesine çekiliyo ve ben ailesiyle başbaşa kalıyorum iyi görünmeye muhabbet etmeye çalışıyorum gitsem odam da yatsam bu kez herşey belli olucak rahat edemiyorum . Offf çok sıkıcı kendimle konuşurken de diyorum ya bu çocuk zaten birbirimiz için ölürkende hediyeler alan süprizler yapan biri değildi kupkuru biriydi hatta çokta esprilidir ama ne bilim bizde eksik bi parça varda sanki yıkmıyo ama sallandırıyo...belkide geçen dediğime çok kırgın evde laflıyoduk ablası sordu hayatındaki önemlileri sıralasan nasıl sayarsın dedi oda ilk önce karım tabi ki dedi bana sordu bende annem dedim ama herkesin yeri farklı dedim oo dedi o sen diyo sen onu sölemiyosun dedim zirveyi zorluyo ama hak etmesi lazım dedim belkide o muhabbette aklımda sadece bu var konuşmak konusunda çok haklısın ama ya gücüm yok ya da sonuç alamamaktan çekiniyorum bilemiyorum ama bu nasıl ilk sıra anlamak zor...
Haklısın meryemcim sende yaşanmışlıklar benziyo bazen bakıyorum etrafıma ne hatunlar var bi dedikleri 2 olmuyo evlenmeden önce etrafımda fır dönenlerin evlilikleride böyle şuan çiçekler jestler ama ben onlara bişey hissedemedim payıma bunları yaşamak düştü kısmet...

Ablalarım abilerim kardeşlerim yaşıtlarım kuzularım meleklerim bebeklerim tüm yazılanları okumaya çalıştım alıntı yapmadan direk yazıyım dedim
gecesi güzel geçenler var kötü geçenler var eh işte olanlar var allah herkese eşiyle çocukları ile uzun ömürler nasip etsin
morallerimizi bozmak yok denizcimm deme öyle severek evlendin sennnn
allah bu ay bize bebekler nasip etsinnnn
didoşuma sağlıklı doğumlar nasip etsinnn

Denizim öyle canım. bende hiç koşturmadım peşimden, istekte bulunmadım herşeye razı geldim sanırım şimdiki sorunda buradan çıkıyor... herşeyi en baştan bilerek kabul ettik... bende zaman zaman aynı evde kalmak durumunda kalıyorum ve ger.çekten ortamdakilere belli etmemeye çalışırken binbir takla atıyorsun... ya sabır çek! derin derin nefes al canım... bunu böyle sevdim seviyorum da bu kusuruda nazar boncuğu olsun de hazmetmeye çalış göreceksin zamanla yerine oturacak.. kabullenmeyi öğreneceksin...

aminnnnn fatmam
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

sen harpten agır hasarlı cıkmıssın

fena hasarlı çıktım harptennnn ama güzeldiii

Seninki doğum iznine ayrılmış benimki doğurmuşşş Sabah sabah öğrendim hemen tarihe baktım 2 günüm kaldı depresyona girmeme

bende başlarım martta vahvahlanmayaaaa
günaydın bebişlerim

günaydınn çileğiim gülcanımmmm

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

umudummmmmmm günaydınnnnnnnnnnn yeşil olsun muradımız olsunnnn

ay az önce kocama msj attım aklıma bi şeytanlık geldi..
kov kov aklından onları bugün sakin ol diyoo
garibimin gözü korkmuş benden. o da pestil olmuş

ahahahahahaha enişte daha hasarlı galibaaa

bebişim hasta oldu ne yese yemek istiyor ama istifar ediyor... şimdide yatağına yattı çizgifilm izliyor dua edin kuzucuğuma da

geçmiş olsun meryemcimmm
kızlar bu fulyacık nerelerde hiç sesi çıkmıyo nettin aksam gı adama sürprayyzz

uff atesim de var yaaa ..bi gelecekseler geleydiler benim kırmızılar

ohoooo sen olayın pek gerisinde kalmışın bebişimmmm kolum kanadım tutmuyo benimmmm geçmişi bi okuyunnn yada bulursam kopyalarımmmm

neysee meleklerim.. fulycik.. geçmisteki yazdıklarımı beğene bğeğen geliyor.. susam barimm hatta toz olam mı kii

ben size kıyarmıyımmmmmmmmm o kaaa hıyarmıyımmmmmmmm

41 tane kevser

canlarım bugün cuma
sela saatinle cuma namazı arası 41 tane kevser suresi okuyalım
hep beraber ben geçen hafta yapmıştım bu hafta yine yapıcam
rabbim tüm dileklerimizi kabul edermiş

41 tane kevser

canlarım bugün cuma
sela saatinle cuma namazı arası 41 tane kevser suresi okuyalım
hep beraber ben geçen hafta yapmıştım bu hafta yine yapıcam
rabbim tüm dileklerimizi kabul edermiş

tmm cnm,, ben birazdan kalkıp dualarımı ve sürelirmi okuycam insaAllah rabbim kabul eylesin bütün duaları insaAllah
sütümü içiom meleklerim

Canmmm Allah razı olsun ama ben işte bi tuhafım çok delirirsem alır başımı giderim oda beni biliyo artık sessiz kalıyo bazen sessizlik içe yarasada sinir bozucu olabiliyo çoğu zaman...Bu arada enes'ime çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin annesi bi dediğini 2 etme kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…