Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen ya erkek olmak iidir
türbanlı olsam uzatmam bu kadar

bebeğimm o fönlü topuz düğüne gitmiştik o zaman fön çekip topuz yaptırdımmm

ince maalesef söz dinler hemen düzleşir ama o kadarda çabuk bozulurrr

bende lülelüle olsun diye uğraşıp dururum ama fazla kızaltma yavru sonra dediğin gibi çok kabarır bende bu akşam fırsatını bulim profile foto koyicam ama morelim düzelmesse camış kocamı koymam belki

bebeğimm o fönlü topuz düğüne gitmiştik o zaman fön çekip topuz yaptırdımmm

ince maalesef söz dinler hemen düzleşir ama o kadarda çabuk bozulurrr
inceyse umut var, benim saçım düz ama kalın kurutmazsam kendi kendine hiç kurumaz sonu kesin hastalık ve baş ağrısı oluyor
gelirim kiiiiii dizime yatırıp severim bilem ben seniiiii ama ama ama amaaaaa ben hiç hamama gitmedim biliyomusunuz Götüymedi kimse beni hamama

bende gitmedim ama temiz fadimelik edeyim şimdik gidememde bana hijyenik oldum olası gelmezzzz

ayy ben bi kere gittim bi otelden almıştık fırsat kuponu çok güzeldi pamuk gibi oluosunnn

piisss bide nispet yapıooooo

fuliii bugün benımde bacagıma vuran bir agrı var havalardan mıdır nedir romatizmam azdıı

kızz ne romatizmasııı

he benide anam götürmezdi zaten hijyenik değildir die

damadın iyidir herhalde yavrum..varlığını yokluğunu kanda sorgulattım bugün...daha çıkmamış beni sinir ediyorlar...

sorgulatmış, deli ya sanki google da arama yapıyo

fuliii bugün benımde bacagıma vuran bir agrı var havalardan mıdır nedir romatizmam azdıı

ne ne Bana bacağa vuran ağrı deyince hemen sero geliyo sero deyince hamişlik kız kaç günün var de bakıyım hele sıra sana gaz vermeye geldi

gelirim kiiiiii dizime yatırıp severim bilem ben seniiiii ama ama ama amaaaaa ben hiç hamama gitmedim biliyomusunuz götüymedi kimse beni hamama

ben de hiç gitmedim ama benim gitmeme sebebim başka. ben sedef hastasıyım ya. vücudumun çeşitli yerlerinde lezyonlar var. sıcak su görünce de kızarıyolar. denizde neyim mal gibi bakıyolar "aaaa ne oldu sana" diye hamamda ne yaparlar acep bu takıntımdandır gitmedim hiçççç

canım 2-3 gündür kek çekiyo ama eve gidince yapmaya vakit bulamıyorum bu akşam yapayim bari. havuçlu tarçınlı cevizli kek var aklımda. daha önce hiç yapmadım. daha doğrusu ayrı tarçınlı ayrı cevizli yaptım da hiç hepsini karıştırmadım. güzel tarif varsa elinizde alabilirim sizden. bi arkaş verdi bana onu da deneyebilirim... internetten de bakçammm

seni sevmedim Ananı getir onla kanki olcam

pekiiiii

kimin ne dedği umrumda olmaz ama senin sağlığın önemli bebeğmmmmm boşver biz gtmeyek hmama bak irem dövüyo beniii

bende lülelüle olsun diye uğraşıp dururum ama fazla kızaltma yavru sonra dediğin gibi çok kabarır bende bu akşam fırsatını bulim profile foto koyicam ama morelim düzelmesse camış kocamı koymam belki

koy koy merak ettimmm

evet kalın telli çok zor kurur

piisss bide nispet yapıooooo

kızz ne romatizmasııı

he benide anam götürmezdi zaten hijyenik değildir die

nispet yapmıyorum yaa kız ben bi otele gittim özel randevu ile aldım sadece arkadaşım ve ben vardı tertemizdi mahalle hamamına gidilmez tabiki çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…