- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.681
vaaayyy dünürüümmmmm nasssınnnn damat nasılllll
KIZ proftaki foto senle kocan değil mi hiç böle değil ordaki saç ? :44:
ince mi kalın kıvırcık mıçıkar yol arayan şaşkın köylüüü
yaaa gelde arada yıka beni kesele hamama götür saçımı tara yazık bana :18::18::18::18:
pamuk şeker yerim seni benn
damadın iyidir herhalde yavrum..varlığını yokluğunu kanda sorgulattım bugün...daha çıkmamış beni sinir ediyorlar...
valla en rahat kocalar benimkinin saçları dümdüzzz benim saçımda dalgalı ama uysaldır banyodan sonra tarama gereği duymam karışmaz hiç sacıma tarak vurmuşluğum yoktur o yüzden çok sıkıntı olmuyo ama bendeki korku hep migrennnn kafada ağrı eksik olmuyo tabi
gelirim kiiiiii dizime yatırıp severim bilem ben seniiiii ama ama ama amaaaaa ben hiç hamama gitmedim biliyomusunuzgötüymedi kimse beni hamama
gelirim kiiiiii dizime yatırıp severim bilem ben seniiiii ama ama ama amaaaaa ben hiç hamama gitmedim biliyomusunuzgötüymedi kimse beni hamama
bebeğimm o fönlü topuz düğüne gitmiştik o zaman fön çekip topuz yaptırdımmm
ince maalesef söz dinler hemen düzleşir ama o kadarda çabuk bozulurrr
inceyse umut var, benim saçım düz ama kalın kurutmazsam kendi kendine hiç kurumaz sonu kesin hastalık ve baş ağrısı oluyorbebeğimm o fönlü topuz düğüne gitmiştik o zaman fön çekip topuz yaptırdımmm
ince maalesef söz dinler hemen düzleşir ama o kadarda çabuk bozulurrr
gelirim kiiiiii dizime yatırıp severim bilem ben seniiiii ama ama ama amaaaaa ben hiç hamama gitmedim biliyomusunuzGötüymedi kimse beni hamama
ayy ben bi kere gittim bi otelden almıştık fırsat kuponu çok güzeldi pamuk gibi oluosunnn
fuliii bugün benımde bacagıma vuran bir agrı var havalardan mıdır nedir romatizmam azdıı
inceyse umut var, benim saçım düz ama kalın kurutmazsam kendi kendine hiç kurumaz sonu kesin hastalık ve baş ağrısı oluyor
bende gitmedim ama temiz fadimelik edeyim şimdik gidememde bana hijyenik oldum olası gelmezzzz
damadın iyidir herhalde yavrum..varlığını yokluğunu kanda sorgulattım bugün...daha çıkmamış beni sinir ediyorlar...
fuliii bugün benımde bacagıma vuran bir agrı var havalardan mıdır nedir romatizmam azdıı
piisss bide nispet yapıooooo
kızz ne romatizmasııı
he benide anam götürmezdi zaten hijyenik değildir die
seni sevmedimpiisss bide nispet yapıooooo
Kızz ne romatizmasııı
He benide anam götürmezdi zaten hijyenik değildir die
sorgulatmış, deli ya sanki google da arama yapıyo
ne neBana bacağa vuran ağrı deyince hemen sero geliyo sero deyince hamişlik kız kaç günün var de bakıyım hele sıra sana gaz vermeye geldi
seni sevmedimAnanı getir onla kanki olcam
ben de hiç gitmedim ama benim gitmeme sebebim başka. ben sedef hastasıyım ya. vücudumun çeşitli yerlerinde lezyonlar var. sıcak su görünce de kızarıyolar. denizde neyim mal gibi bakıyolar "aaaa ne oldu sana" diye hamamda ne yaparlar acepbu takıntımdandır gitmedim hiçççç
bende lülelüle olsun diye uğraşıp dururum ama fazla kızaltma yavru sonra dediğin gibi çok kabarır bende bu akşam fırsatını bulim profile foto koyicam ama morelim düzelmesse camış kocamı koymam belki
inceyse umut var, benim saçım düz ama kalın kurutmazsam kendi kendine hiç kurumaz sonu kesin hastalık ve baş ağrısı oluyor
bende gitmedim ama temiz fadimelik edeyim şimdik gidememde bana hijyenik oldum olası gelmezzzz
piisss bide nispet yapıooooo
kızz ne romatizmasııı
he benide anam götürmezdi zaten hijyenik değildir die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?